- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страх ме е да и призная чувствата си!
Здравейте, имам един сериозен проблем и той е, че съм свръхчувствителен (това е ужасно)... Та има едно момиче което познавам от доста време и я харесвам неописуемо много всичко в нея ми харесва. Бих и казал, но това от което ме е страх е да ми каже, че не споделя същите чувства към мен. Тогава съвсем сериозно просто това ще ме побърка сигурно психолог ще ми трябва. Вече ми се е случвало с едно друго момиче и повярвайте ми дори да знаех, че тя не ме обича аз продължих да я обичам и да страдам години... Затова просто ме е страх да и призная чувствата си. Някак излиза така, че предпочитам да не знае и да страдам, отколкото да знае да не ме харесва и да страдам още повече... Просто не е нормално да мога да обичам чак толкова. Дайте съвети какво да правя?
Това ,че един път се е случило,не мислиш ли ,че не е гаранция ,че ще се повтори?След като изпитваш нещо към някого,не е ли по-трудно да го таиш в себе си?Иначе ще стоиш в невидение още толкова време,докато сам не се откажеш,но не е ли по-добрият вариант да споделиш и да ти олекне,а има и вариант тя също да има нещо към теб.Мисля,че ти действаш по по-болезненият начин,не бъди мазохист.Каквото е писано ще стане,стига да имаш готовността да приемеш и отрицателен отговор.
Успех.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!
Мисля, че трябва да опиташ. Не може да се случва само лошо, в живота има равновесие. Рано или късно ще ти се получи хубава връзка, но ако си премълчаваш чувствата това няма как да стане. Успех.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
как може да обичаш някого без дори да го познаваш, без да си прекарал някакво време с този човек ...... има ОГРОМНА разлика между това да си ВЛЮБЕН и това да ОБИЧАШ някого. Аз (колкото и да не ви се вярва) също съм доста чувствителен и знам как се чувстваш. Само че това не е обич, а просто влюбване. При някои хора отминава по-бързо, при други е по-бавно и трудно, но това са просто чувства и повярвай ми дори и в една връзка, рано или късно те изчезват, за да се превърнат, в най-добрия случай, в истинска любов, но това става с времето и най-вече като опознаеш истински човека до себе си (тва изречение май стана прекалено дълго о.О)
@Dark_Angel_ ние сме приятели от доста време и я познавам доста добре!
@fenikss_ като ме зареже просто няма как да не ми пука, а това да си търся нова е доста трудно защото много рядко се намират момичета които наистина да харесам. Пък винаги съм търсел сериозна връзка.
Не тръгвай изведнъж да и казваш какво чувсташ . Просто започни да се държиш по различно, направи някакви намеци да се досети и й следи реакцийте.