- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Плодове за вечеря
Добър вечер! Искам да ми дадете съвет за следното нещо - преди закусвах с плодове (около месец), но всички ми казват, че закуската е най-важна, за това реших да вечерям с плодове (от 3 дена го правя вече), нали и без това всички казват да се яде най-малко вечер. НЕ съм дебела, но искам да смъкна 4-5 кг (в момента съм 57-58 кг). Мислите ли, че ще има някакъв ефект с плодове за вечеря?![]()
Обичам те !!![]()
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не е хубаво да ядеш плодове на вечеря, защото те също имат доста захар (макар и плодова..) а вечер въглехидратите е добре да се ограничат, така че ги замени със зеленчуци. По- добре закусвай както преди, но към плода добави и нещо друго- кисело мляко, овесени ядки...
Плодовете се консумират до обяд... следобед се ядат зеленчуци. Разбира се диетата не трябва да се ограничава само до този вид храна. Ето малко полезна информация за това:
http://hranene.framar.bg/%D1%85%D1%8...83%D1%80%D0%B0
По-скоро вечеряй месо (пилешко, пуешко, риба) и салата.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Значи да Ви разбирам, че няма да има ефект?
Обичам те !!![]()
Значи дали ще има или няма да има ефект, зависи от това какво ядеш през останалото време на деня, а не конкретно на вечеря. Плодовете повечето не са кой знае колко калорични - като изплющиш 3 ябълки и ти се отяде вече, а същевременно си приел не повече от 200 калории. Ако приемаш по-малко, отколкото изгаряш, ще отслабваш, да. Ама съвсем друг е въпроса какво ще сваляш и правилно ли е да вечеряш плодове (че да не се изхвърля като кажа, че това не е вечеря)...
Защо не пробваш с повече спорт и ограничаване на вредни, мазни, висококалорични храни, газирано и тн.?
4-5 кг не са кой знае колко много, най-добре е да ги свалиш бавничко за да не ги качиш после пак.
И се храни пълноценно, аз не знам в тоя студ навън как минавате само с плодове на вечеря или закуска...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5