.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Знам, че сигурно си права, не сигурно, но си. На думи е много лесно и аз си го повтарям, може би разума ми ме разбира, но сърцето не. Не мога да се предам, мога да се унижавам, но как да кажа на сърцето, не го обичай и продължи напред. Адски трудно е, и знам, че много хора са изпадали в това състояние. И в сърцето си тая една частица, че пак ще сме заедно .. и колкото време да минава, искам него ...

Цитирай Първоначално написано от warmche Виж мнението
    Знам, че сигурно си права, не сигурно, но си. На думи е много лесно и аз си го повтарям, може би разума ми ме разбира, но сърцето не. Не мога да се предам, мога да се унижавам, но как да кажа на сърцето, не го обичай и продължи напред. Адски трудно е, и знам, че много хора са изпадали в това състояние. И в сърцето си тая една частица, че пак ще сме заедно .. и колкото време да минава, искам него ...
    Ти не можеш да кажеш на сърцето си да спре да го обича,невъзможно е! Но го остави просто.Не му гледай профилите недей да го търсиш-просто по никакъв ачин не се занимавай с него и ще видиш,че след време всичко ще нбъде наред.

Цитирай Първоначално написано от warmche Виж мнението
    Добре, пробвала си да оправиш нещата, явно не се е получило. Какво ще направиш?! Ще започнеш да го преследваш, умоляваш да се върне при теб? Да се унижаваш? И пак ще е без резултат. Явно той е продължил напред, продължи и ти.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си