- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- За пореден път - лаптоп. Моля ви за мнение!
Така, поредната тема за лаптоп, ама и аз да питам:
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...INSPIRON-N5110
Какво мислите за този лаптоп? Специално за тази марка? Получих мнения, че е добра, но търся още. Ще се радвам да предложите и нещо друго, стига да е горе-долу толкова пари.
Щом искаш мнения от форум, а не от специалист, значи не е толкова спешно. Както е подобаващо - да попитам до колко пари, за какво ще го ползваш? /лаптоп под 2200лв. не е за игри./
Въпроса да се съветвате със специалист е същото, като да се съветваш с механик за нова кола. Отговори и мнения бол.
А това, че няма геймърски лаптопи под 2200лв. Добре. И аз ти повярвах, нали така? Сещаш се защо- грешиш !
Моето мнение за лаптопа: лаптопа си е средна класа. Цената е нормална за такъв вид лаптоп. От към характеристики, да става за софтуер и работа, но за съвременни игри не съм съгласен. Музика, филми блурейчета ще вървят без проблеми.
Марката е добра, не съм превърженик на DELL, но не съм и чувал лоши мнения. Щом искаш и те кефи купувай.
П.П. Викам щом те кефи купувай, защото аз по принцип си избирам лаптопите по характеристика->цена->външен дизайн.
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
800 лева за това не бих дал ... процесорът ....
За какво ще се ползва тоя лаптоп ? Ако няма да играеш игри (а за тия пари с латоп - трудно xD0 - вземи си нещо втора употреба с i5 процесор и остатъчна гаранция. По 500-700 лева вървят.
От специалист ще взема нужното мнение, но искам да питам и тук. Утре ще ходя да разглеждам и искам да съм се насочила към нещо, защото няма да се водя по акъла на продавачите, които ще ми кажат, че всичко е хубаво, щом е от техния магазин.
За пари - казах вече. Горе-долу сумата, която е лаптопът, който съм дала. За какво ще го ползвам - няма да върша нищо специално на него, не го искам за игри, нито за някаква тежка работа. Ще го ползвам като настолния компютър - интернет, филми, музика, понякога да си напиша някой документ, да си свърша някоя и друга работа на него и това е.
Общо взето не търся нещо кой знае колко специално, но задължително издържливо, предвид това, че няма да върша нещо кой знае какво на него и да го затормозявам.
1080p на intel p7350 вървят без ник'ви грижи.
сяк'ви видео, аудио и текстови редактори също.
Не мога да разбера що още не са го баннали тоя всезнайко. Сериозно ...
Дай 1000 лв и си вземи нещо с core i3, hd graphics 4000 и ssd съм виждал(на самсунг) и са прилично качествени.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
За съжаление нямам възможност да дам 1000 лева. Затова и търся нещо прилично на по-ниска цена. Ще се радвам на други предложения, не само този, който съм дала.
Ъм, ти си била момиче. Ами бих ти препоръчал да изчакаш и да посъбереш още малко пари, пък да си вземеш нещо доволно за интернет и филми с по-добро дъно и да не се дават излишни пари за видео.
ето един с малко по-добра видеокарта: http://sky.bg/Details.aspx?ID=21334
Виж разгледай и този сайт http://pcstore.bg/ , преди почти година си купих лаптоп от там и съм много доволна, в магазина хората бяха много учтиви, а и сайта им е хубав и правят добре намаления.![]()
Ако не знаеш - ще ти покажа, ако не можеш - ще те науча, а ако не искаш - ще те принудя!