- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесва ли ви?
Да ви пъхат или да си пъхате разни неща в дупето, аз в дупето до сега нито си бях пъхала нито ми бяха, ама оня ден пробвах и много ми хареса и другия път мисля да пробвам с нещо по-голямо
Като самопровъзгласен експерт в тази област мога да те посъветвам да си намериш приятел музикант, за предпочитане китарист/басист или челоист(WTF) и да се пробваш да седнеш на грифа на инструмента му, ще получиш невиждано удоволствие.Дори не знам как да го опиша толкова ще си щастлива, че музика ще струи от теб.
Последно редактирано от Ambiguous : 12-14-2012 на 17:27
Правила съм анален секс и съм си пъхала надуваем вибратор в дупето....... Ако не ми харесваше,нямаше да го правя.....
препоръчвам ти бутилка от лимонада от онези стъклените еднолитрови
Много сте изобретателни в шегите си.
Само Ambiguous дава ценни практически съвети...
Ем ако трябва да сме сериозни, мисля че пенис би ти се осладил най-много.
Schhh! Hear the silence...
Пъхала съм си яйца като си набуам 5-6 и после почвам да се напъвам чувството от теб да излиза яйце е невероятно яко, пробвайте![]()
![]()
Що направо не си навреш някой кол у гъзо ,а?
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Пускаш тема и се надяваш да ти отговорят широкоскроени хора, за сметка на това ти отговарят недоебани пикли, съжалявам за това... Играй си с дупето на воля, само че трябва да си го чистиш![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Земи си пъхни един хуй, к'ви бухалки, яйца, мърмоти... к'ви 5 лева
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"