.

Виж резултатите на анкетата: За или против легализирането на марихуаната

Гласували
68. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

37 54,41%
  • Разбира се,че не

31 45,59%
Отговор в тема
Страница 1 от 18 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 432

Lightbulb За или против легализирането на марихуанта

За или против легализирането на какъвто и вид дрога било то тежка или лека ,аз разбра се съм против

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    против
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Повече от фен
    За легализирането и на лека и на тежка дрога. Нека отпадъчния материал се самоунищожи.

За легализирането на марихуаната, защо в описанието си писала нещо съвсем друго не знам.

Не мисля, че има нужда да се обсъжда факта, че алкохола и цигарите са значително по-вредни, а причината поради която марихуаната е с такъв статут е поради корпоративни интереси.

Повече от фен Аватара на Game_Fan98
    против

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Ambiguous Виж мнението
    За легализирането на марихуаната, защо в описанието си писала нещо съвсем друго не знам.

Не мисля, че има нужда да се обсъжда факта, че алкохола и цигарите са значително по-вредни, а причината поради която марихуаната е с такъв статут е поради корпоративни интереси.
    искам факти и доказателства снимки статии научни заключения
    сега да не ми постнеш някоя новинарска статия написана от някой журналист
    покажи ми някакво научно заключение направено от човек който има познания

успех с търсенето няма да ти е лесно
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

ЗА легализирането на марихуаната

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Не е вреден козът, а? Хахах.
    Пуша от 5-6 години, да не кажете, че не му разбирам, хаха.
    И не циврете, че алкохолът е легален, а масурът не е. Козът води до демотивация. За употреба от време на време не е кой знае какъв проблем, да, но тук идва тънкият момент, че много къс процент от употребяващите го пушат рядко. Повечето пушат всеки ден и не ги бърка, и не им се занимава с ежедневните "простотии", които в повечето случаи далеч не са простотии. Там е целият филм, не става въпрос за това, че умрели от марихуана няма.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    искам факти и доказателства снимки статии научни заключения
    сега да не ми постнеш някоя новинарска статия написана от някой журналист
    покажи ми някакво научно заключение направено от човек който има познания

успех с търсенето няма да ти е лесно
    Искаш научни статии които уповестяват как наркотрафика обслужва корпоративни интереси?

Oтностно осталаното копирал съм първият източник който изле, дали ще ти хареса източника не може да ме интересува по-малко.

Ето за марихуаната:
    http://alcoholism.about.com/od/pot/a/effects.-Lya.htm
    човек ще си каже "Брей колко лошо!", но нека го сравним с цигарите.
    http://www.cdc.gov/tobacco/data_stat...s_cig_smoking/

Дори няма да обсъждам дозите в които се консумира едното и другото.

Повече от фен
    За декриминализация с оглед на това ушев да не симулира дейност, като закопчава пубери с по 0.5

Против легализация

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree Виж мнението
    И не циврете, че алкохолът е легален, а масурът не е. Козът води до демотивация. За употреба от време на време не е кой знае какъв проблем, да, но тук идва тънкият момент, че много къс процент от употребяващите го пушат рядко. Повечето пушат всеки ден и не ги бърка, и не им се занимава с ежедневните "простотии", които в повечето случаи далеч не са простотии. Там е целият филм, не става въпрос за това, че умрели от марихуана няма.
    защо тревомани живота ви е толкова шибан, че за да ви е яко пушите трева... да ва еба и наркоманите гадни...

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree Виж мнението
    Абсолютно.При редовна употреба придобиваш един характерен вид,който бих нарекал ''shaggy от scooby doo''

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Аз съм ЗА! Защото след легализирането на марихуаната употребата рязко ще падне,като пример мога да дам Холандия.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Не пуша марихуана, а наркотици от всякакъв род са ми крайно противно. Но в крайна сметка тя не е чак толкова вредна, а същевременно нелегалността и я прави далеч по-вредна. Затова съм категорично "ЗА" легализацията за български граждани, но само при строг контрол. Знам, че извън тийн форум и сред възрастни позицията ми е по-непопулярната и трудна за възприемане. Но тя е по-интелигентната и вярната и би довела до по-големи ползи за всички Ето и защо:

1. Въвежда се по-строг контрол. Държава може да следи продажбата и да се взимат съответните мерки
    2. Когато е в легализирани дрогерии, тя със сигурност ще е далеч по-качествена от тази на улицата, където на хората често им се пробутват какви ли не далеч по-вредни боклуци
    3. Ако марихуаната е легална има нов психологически момент, който води до вредите от наркотиците като цяло. Всички възрастни хора и институции облъчват колко брутално вредна е марихуаната, а същевременно аверчета на младия и податлив тийнейджър му казват, че нищо не ти става от употребата на този наркотик. Така младежът пробва и установява, че в действителност не ти става нищо - марихуаната е не особено по-вреден наркотик от алкохола и цигарите. Тогава младежът спира да вярва на институциите и това, че наркотиците са вредни. И в даден момент от средата му, която има сблъсък с дилъра, който продава и други неща, се сблъсква с по-сериозни наркотици. В този момент обаче той не вярва на "глупостите", че те са кой-знае колко вредни и ги пробва и така се започва порочният кръг именно заради, който упрекват марихуаната
    4. Прекъсва се връзката с дилъра на улицата, който освен марихуаната, може да ти продаде какви ли не далеч по-твърди наркотици, така се ограничава кръга от лица, които имат достъп до тях
    5. Огромни парични потоци няма да отиват в организираната престъпност, която с тях може да финансира и далеч по-сериозни престъпления.
    6. Вместо това ще отиват в държавата. Поради нелегалността цената на марихуаната е завишена неимоверно спрямо производствената цена. Разликата в тези огроомни печалби могат да се влеят в държавния бюджет чрез високи акцизи. Нека тези пари вместо да отиват в престъпници, да бъдат пренасочени и ползвани от държавата за полезни за обществото начинания
    Последно редактирано от Mo6no : 01-28-2013 на 16:43
    11 tochka deaktiven profil.

За, въпреки че не пуша.

Цитирай Първоначално написано от Mo6no Виж мнението
    Не пуша марихуана, а наркотици от всякакъв род са ми крайно противно. Но в крайна сметка тя не е чак толкова вредна, а същевременно нелегалността и я прави далеч по-вредна. Затова съм категорично "ЗА" легализацията за български граждани, но само при строг контрол. Знам, че извън тийн форум и сред възрастни позицията ми е по-непопулярната и трудна за възприемане. Но тя е по-интелигентната и вярната и би довела до по-големи ползи за всички Ето и защо:

1. Въвежда се по-строг контрол. Държава може да следи продажбата и да се взимат съответните мерки
    2. Когато е в легализирани дрогерии, тя със сигурност ще е далеч по-качествена от тази на улицата, където на хората често им се пробутват какви ли не далеч по-вредни боклуци
    3. Ако марихуаната е легална има нов психологически момент, който води до вредите от наркотиците като цяло. Всички възрастни хора и институции облъчват колко брутално вредна е марихуаната, а същевременно аверчета на младия и податлив тийнейджър му казват, че нищо не ти става от употребата на този наркотик. Така младежът пробва и установява, че в действителност не ти става нищо - марихуаната е не особено по-вреден наркотик от алкохола и цигарите. Тогава младежът спира да вярва на институциите и това, че наркотиците са вредни. И в даден момент от средата му, която има сблъсък с дилъра, който продава и други неща, се сблъсква с по-сериозни наркотици. В този момент обаче той не вярва на "глупостите", че те са кой-знае колко вредни и ги пробва и така се започва порочният кръг именно заради, който упрекват марихуаната
    4. Прекъсва се връзката с дилъра на улицата, който освен марихуаната, може да ти продаде какви ли не далеч по-твърди наркотици, така се ограничава кръга от лица, които имат достъп до тях
    5. Огромни парични потоци няма да отиват в организираната престъпност, която с тях може да финансира и далеч по-сериозни престъпления.
    6. Вместо това ще отиват в държавата. Поради нелегалността цената на марихуаната е завишена неимоверно спрямо производствената цена. Разликата в тези огроомни печалби могат да се влеят в държавния бюджет чрез високи акцизи. Нека тези пари вместо да отиват в престъпници, да бъдат пренасочени и ползвани от държавата за полезни за обществото начинания
    Споделям на 100%.
    А и бих добавил, че това би стимулирало туризма и бизнесът в страната.
    Жив пример за това си е Холандия и по-точно Амстердам, та то там кафенетата/сладкарници от този сорт са буквално на по няколко метра едно от друго. Както и да го извъртаме Амстердам се посещава с две главни цели: наркотици и проституция..

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ПРОТИВ

Мега фен Аватара на Chacho
    За декриминализацията. Подкрепям и легализацията, но не ми се струва реалистична на този етап. Искам да си нося спокойно някви дребни количества в себе си, не съм престъпник.

Диалозите в медиите по темата стават все по-отчайващи.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Аз съм за легализацията на всичко.
    Хората трябва да са свободни да си унищожават живота както си искат.
    Легално-нелегално, който иска пак се друса. Сегашната система само пълни нечии джобове.
    Или пък да забранят всичко, и алкохола и цигарите. Малко хора ли са убили?

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Жиците също.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на DoctorSatan666

Град
    системата дегоба
    Аз съм за легализацията на всичко.
    Хората трябва да са свободни да си унищожават живота както си искат.
    Легално-нелегално, който иска пак се друса. Сегашната система само пълни нечии джобове.
    ми дай да убием още повече с тревата не ни стига едно зло та още едно

нали сещате че ако я направят легална някви 16 17годишни пубери ще си я взимат като топъл хляб още по-лесно
    не ми говорете за пълнолетие аз ако съм дилър няма да спре да му я дам макар и незаконно просто няма да се крия че я продавам

Мега фен

нали сещате че ако я направят легална някви 16 17годишни пубери ще си я взимат като топъл хляб още по-лесно
    не ми говорете за пълнолетие аз ако съм дилър няма да спре да му я дам макар и незаконно просто няма да се крия че я продавам
    Ако си дилър ще фалираш, щото тоя плевел расте на всякъде....

Град
    системата дегоба
    Ако си дилър ще фалираш, щото тоя плевел расте на всякъде....
    мда всеки има в задния си двор

Че кой мре от трева?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си