.

Виж резултатите на анкетата: За или против легализирането на марихуаната

Гласували
68. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

37 54,41%
  • Разбира се,че не

31 45,59%
Отговор в тема
Страница 11 от 18 ПървиПърви ... 789101112131415 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 432
    Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    По темата : Който не е опитвал марихуана, не мисля че може да се изказва за нея, тъй като няма никаква представа за реалното и действие в личен план (а и в обществен). Това че не е опитвал, но си позволява да спори, показва само че е ограничен откъм знания, но не и откъм спорене - което автоматично го превръща в идиот. Подобни закърнели мозъци могат само да мултиплицират чужди думи и псевдо-аргументи, който са приели за своя позиция."СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ОБАЧЕ" тази позиция е в резонанс със общия им светоглед - единия е псевдо-морален идиот(haritov), пък другия още по-малоумен, захлупен християнин(defender) - кой друг освен тях би имал нужда да плюе по тревата? Затова е цялото спорене на тези два индивида - да се борят за каузите на малките си истини и позиции, понеже без тях, остават като "голия цар".Още по-смешно пък е че се изказват за евентуалните вреди върху народа, все едно наистина им пука за хората... Естествено "пукането за хората" е част от изживяването им като морални... но е само дотам - колкото да спорят. Колкото за едното изживяване...

Или иначе казано...

Това сега е тема за stoner музика...

Последно редактирано от DoctorSatan666 : 03-21-2013 на 19:51

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    По темата : Който не е опитвал марихуана, не мисля че може да се изказва за нея, тъй като няма никаква представа за реалното и действие в личен план (а и в обществен). Това че не е опитвал, но си позволява да спори, показва само че е ограничен откъм знания, но не и откъм спорене - което автоматично го превръща в идиот. Подобни закърнели мозъци могат само да мултиплицират чужди думи и псевдо-аргументи, който са приели за своя позиция."СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ОБАЧЕ" тази позиция е в резонанс със общия им светоглед - единия е псевдо-морален идиот(haritov), пък другия още по-малоумен, захлупен християнин(defender) - кой друг освен тях би имал нужда да плюе по тревата? Затова е цялото спорене на тези два индивида - да се борят за каузите на малките си истини и позиции, понеже без тях, остават като "голия цар".Още по-смешно пък е че се изказват за евентуалните вреди върху народа, все едно наистина им пука за хората... Естествено "пукането за хората" е част от изживяването им като морални... но е само дотам - колкото да спорят. Колкото за едното изживяване...

Или иначе казано...

Това сега е тема за stoner музика...

добре де пич папагализма е рядко заболяване

ти си уникален казвам ти продължавай да си обиждаш не ми пречиш там е въпроса че това което ти го казах са го казали хора много по-умни от теб който си много над моето ниво
    но какво ли знаят учените които мисля като мен ние сме пълни идиоти не сме като теб
    ти си много над нас
    тия професорчета цял живот зубрят и не могат да достигнат твоите умозаключения наистина твоя мозък има съвсем друг акъл от техния че и от моя както казах ти си на друго ниво което аз няма как да бъда
    лошото е че аз се аргументирам а ти си говориш твоите тези които са недоказани което те прави автоматично некопемтентен но все пак аз не съм на твоето ниво което те прави автоматично прав
    и още нещо замисли се за да е забранена в толкова много страни явно има защо
    и иди да спориш с майки на наркомани за тревата или направо накарай баща ти да изпушите по една ти умно момче ще успееш не си като другите пубери които са видяли всичко

пафкай си тревица после не аз ще съжалявам
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    ^
    ^
    как да не го заобичаш................ )

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ^
    ^
    как да не го заобичаш................ )
    брат ми като го видя изяви желание да учи това момче се грижи за поколенията
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    ^
    да не мислиш че на него му пука какво говорим - сега сигурно ни се хили пред монитора................ докато си бърка в носа.

Град
    системата дегоба
    ^
    да не мислиш че на него му пука какво говорим - сега ни се хили пред монитора................

има самочувствие момчето жалко че няма казарма като се събуди няколко дена с главата към пода и крака сочещи тавана ще се оправи

Реакциите си оставете за себе си, все пак те са си само ваши. Но да преплитате между тях и опити за аргументация е просто смешно. По въпросът за тревата вече достатъчно се изписа, и за, и против . Грешката е че тия които са против, първо са се намерили в някаква позиция, пък чак после си скалъпват аргументите - тоест слагат каруцата пред коня. Същото го има и в другия лагер. Даването на доводи за това дали тревата е вредна или полезна, няма нищо общо с пушенето на трева. Пушенето на трева си е пушене на трева - има си съответните ефекти, както физиологични, така и психологични. Оттам нататък всеки си прави избора. Но вие двамата давате аргументи без да сте запознати, аргументите ви са смешни, изобщо не сте пушили, haritov пише като 14 годишен първосигнален пубер, дефендър пък пише в гугъл "Тревата е вредна" и първата статия, която му излезе (От БГ мама, здраве.ком и т.н.) я поства тук, с претенцията че е истина. Нямате абсолютно никаква представа за наркотичната култура, тя изобщо не ви засяга дори, още по-малко пък аргументите ви ще я засегнат .... Така че единствената причина дефакто да пишете тук е да защитите жалкия си консерватизъм.

Мега фен
    всъщност аз досега не съм написал истинските си аргументи срещу тревата ................... и говорих най-вече светски

а и всъщност единствената ви ваша основателна причина за тревата беше че щом алкохола е разрешен, значи и тревата трябва да е разрешена.......... и само това се повтаряше през два поста.
    Последно редактирано от defender : 03-21-2013 на 20:49

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    има самочувствие момчето жалко че няма казарма като се събуди няколко дена с главата към пода и крака сочещи тавана ще се оправи
    Ситуациите не ме променят, даже е тъкмо обратното. Но за "реагиращите" хора, тези приказки вероятно имат стойност.
    всъщност аз досега не съм написал истинските си аргументи срещу тревата ................... но се опитах да говоря по светски.
    Представям си истинските какви си....

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Ситуациите не ме променят, даже е тъкмо обратното. Но за "реагиращите" хора, тези приказки вероятно имат стойност.

Представям си истинските какви си....
    и като 5г да пиша пиша стойностни неща

и повярвай ми там ще се оправиш набързо такива като тебе дето много се смеят набързо си слагат усмивката в джоба 50 пъти

Мега фен
    докторе кажи имаш ли самочувствие уе и също кажи на бързо какво мислиш за казармата............ за това май не си говорил нищо още

Поздрав.

Мега фен
    Оправиха тревата, дето не са я виждали. Ся оправете и казармата... дето и нея не сте я виждали.
    Бахти имбецилите.

Ахахаххахаха.........
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 03-22-2013 на 10:47

Мега фен Аватара на Chacho
    xD
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    "Който без надлежно разрешително произведе, преработи, придобие или държи наркотични вещества или техни аналози с цел разпространение, или разпространява наркотични вещества или техни аналози, се наказва за високорискови наркотични вещества или техни аналози – с лишаване от свобода от две до осем години и с глоба от пет хиляди до двадесет хиляди лева, а за рискови наркотични вещества или техни аналози – с лишаване от свобода от една до шест години и с глоба от две хиляди до десет хиляди лева…."

"Който без надлежно разрешително придобие или държи наркотични вещества или техни аналози, се наказва:
    1. за високорискови наркотични вещества или техни аналози – с лишаване от свобода от една до шест години и с глоба от две хиляди до десет хиляди лева;"

"(1) Който склонява или подпомага другиго към употреба на наркотични вещества или техни аналози, се наказва с лишаване от свобода от една до осем години и глоба от пет хиляди до десет хиляди лева.
    (2) Когато деянието по ал. 1 е извършено:
    1. по отношение на малолетен, непълнолетен или невменяем;
    2. по отношение на повече от две лица;
    3. от лекар, фармацевт, възпитател, преподавател, ръководител на учебно заведение или длъжностно лице в местата за лишаване от свобода при или по повод изпълнение на службата му;
    4. на публично място;
    5. чрез средствата за масово осведомяване;"

"Който засява или отглежда растения от опиев мак и кокаинов храст или растения от рода на конопа в нарушение на установените в Закона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите правила, се наказва с лишаване от свобода от две до пет години и глоба от пет хиляди до десет хиляди лева."

Последно редактирано от defender : 03-22-2013 на 12:00

Има и още глоби за по-големи количества.

В практиката делата за:
    "Който без надлежно разрешително придобие или държи наркотични вещества или техни аналози, се наказва:
    1. за високорискови наркотични вещества или техни аналози – с лишаване от свобода от една до шест години и с глоба от две хиляди до десет хиляди лева;"
    често се отсъждат като маловажни, ма пак са ядове.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    като маловажни, ма пак са ядове.
    с толкова ядове, тая цигара ще ви излезе през гъзо ..................... предлагам да пиете чай и айрян. ........................ за доктора ефекта ще е същия - "всичко е в главата" нали така каза бе докторе.
    Последно редактирано от defender : 03-22-2013 на 12:31

с толкова ядове, тая цигара ще ви излезе през гъзо ..................... предлагам да пиете чай и айрян. ........................ за доктора ефекта ще е същия - "всичко е в главата" нали така каза бе докторе.
    При всеки тревата има различни ефекти, и се пуши заради различни мотиви. Да казвам моите мотиви и ефекти като доказателство за едно или друго нещо, би било тъпо, понеже при всеки е различно - според самия него. Аз като се напуша "виждам" доста различни "неща" от връстниците си - това е именно заради принципа на съответствието, който няма изключения.

ПС:
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 03-22-2013 на 14:03

Ма аз пия айрян всеки ден на обед. Чая го пуша.

Мега фен
    а не мислите ли, че тревопопушачите са много лесни за манипулация и конспирация ...........

а не мислите ли, че тревопопушачите са много лесни за манипулация и конспирация ...........
    Колкото всеки друг човек. Винаги има за какво да закачиш някой, че да го манипулираш. Пол, раса, навици, убеждения, секс, секс, секс, пари, близки, т.н.

Мега фен
    ок, браво .......................... но това не значи ли, че за тебе няма проблем да има и още едно или още 10 неща за който да можеш да закачиш някой, всъщност изпадане в някакво безхаберие и леност. ................... просто заспиваш и да става каквото ще, само да има да си павкам ..................... и никаква съпротива или пък загриженост за малки деца или общество.

т.е. няма проблем държавата да се остави на пълен самотек..................... така ли излиза.
    Последно редактирано от defender : 03-22-2013 на 15:09

Единственият начин да се предпазиш от манипулация е да бъдеш информиран. В противен случай, колкото и да аскетстваш, ще си потенциална жертва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си