.

Виж резултатите на анкетата: За или против легализирането на марихуаната

Гласували
68. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

37 54,41%
  • Разбира се,че не

31 45,59%
Отговор в тема
Страница 2 от 18 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 432
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Че кой мре от трева?
    то и цигарите не убиват рака го прави
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Повече от фен
    Само още тревомани ни трябват, че легализация...

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от Ukhtar Виж мнението
    Само още тревомани ни трябват, че легализация...
    420 blaze it faggot!

http://www.youtube.com/watch?v=sO7VP34n2Ps

Мега фен
    "Пушенето на марихуана довежда до състояние на замечтаност, при което идеите изглеждат несвързани, неочаквани и свободно течащи. Времето, цветът и пространствените възприятия могат да бъдат променени. Общо се създава едно висше усещане за блаженост и отпускане.
    Много от психическите ефекти са в началната фаза на приемане на наркотика. Възможностите за общуване и движение са до наслада... дълбоките възприятия и пътища за провеждането им са увредени, а чувството за време е засегнато с всички рискове, произтичащи от това - шофиране, работа със сложно оборудване и т.н. Апетитът често се увеличава. Психичните симптоми могат да бъдат изострени и техните прояви дори е възможно да се засилят до шизофренични."

ПП: Марихуаната никога не трябва да бъде легализирана, защото така хората губят връзка с реалността, губят отговорност за действията си. (а това може да има неблагоприятни последици не само за тях но и за останалите хора.)
    Последно редактирано от defender : 03-07-2013 на 11:59

Мега фен Аватара на Chacho
    ^Краткотрайни ефекти.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    ^
    ами пуши си вкъщи тогава, аз не искам по улицата масово да започна да срещам такива неадекватни хора (колкото и да е за кратко) ................... от тях не знаеш какво можеш да очакваш.
    Последно редактирано от defender : 03-07-2013 на 12:05

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ^
    ами пуши си вкъщи тогава, аз не искам по улицата да масово да срещам такива неадекватни хора (колкото и да е за кратко) ................... от тях не знаеш какво можеш да очакваш.
    Че аз вкъщи си пуша. Пък и напушен мога да се държа прилично адекватно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    не всички са като тебе, а и зависи от обстоятелствата, не всички са добронамерени, на някой това може да послужи за отключване на някаква агресия................... както става на футболен мач например, някои хора като се смесят с тълпата и си мислят че могат да си правят всичко и невинни хора страдат, като едно момиче дето и хвърлиха бомбичка върху главата.

ПП: някои хора излизат извън бариерата дори.............. хихи.......... тай си знае кой (бариерния бос).
    Последно редактирано от defender : 03-07-2013 на 12:28

Сякаш слушам за алкохола.

Мега фен
    при алкохола все пак си има някаква допустима доза, не е точно като при тревата.

на тебе приятно ли ти е да гледаш пияници по улицата как се тръшкат............... като ги видиш не ги ли заобикаляш на 20 метра.

на тебе приятно ли ти е да гледаш пияници по улицата как се тръшкат............... като ги видиш не ги ли заобикаляш на 20 метра.
    Неприятно ми е, но досега не съм виждал същото от тревомани. Според мен от пушенето на трева никой не става по-опасен. Ако по принцип човека си е сбъркан, тогава да.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Неприятно ми е, но досега не съм виждал същото от тревомани.
    ами за тази работа си има специалисти да решават дали е така,

а ти просто говориш пристрастно. ...................... тука всеки стана психолог братче.
    Последно редактирано от defender : 03-07-2013 на 13:11

не всички са като тебе, а и зависи от обстоятелствата, не всички са добронамерени, на някой това може да послужи за отключване на някаква агресия...................
    Пхахахахаха. АХахахахахах.... Нямам думи.

Ти изобщо бил ли си в компания с напушалки? Изобщо някакъв досег с напушен човек? Или говориш както ти е удобно?

Мега фен
    дръж се прилично бе рокер ..................... ти и ненапушен си заплаха за обществото, като ти чета философиите..................... нищо чудно как преди време съветваше едно депресирано момиче във форума да се самоубие та ти сложиха бан.
    Последно редактирано от defender : 03-07-2013 на 13:17

дръж се прилично бе рокер ..................... ти и ненапушен си заплаха за обществото, като ти чета философиите..................... нищо чудно как преди време съветваше едно депресирано момиче във форума да се самоубие та ти сложиха бан.
    А да, спомням си.... Сладко тролене беше....

Мега фен
    тролене а, това го кажи на момичето, ама само за тролене предупреждение и бан не слагат
    (добър опит да се оневиниш) ............................

ей затова напушения може да си мисли че троли, докато всъщност причинява вреда на околните.
    То именно причиняването на вреда е забавното в троленето... Duhhh.

Мега фен
    ей чакай бе, това го изтрих бе, ти веднага се възползва

Е както и да е, пак важи. Тролене си беше, но доколко шегата може да нарани някой не ме интересува. Даже обратното - колкото повече се нарани, толкова по-добре.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Е както и да е, пак важи. Тролене си беше, но доколко шегата може да нарани някой не ме интересува. Даже обратното - колкото повече се нарани, толкова по-добре.
    защо да е по-добре

ПП: мисля че сега е време да се появи човека на любовта, невероятният "свидетел на словото" npp ............... тарааааааааааа
    Последно редактирано от defender : 03-07-2013 на 13:37

защо да е по-добре
    Щото това е смисъла на троленето, да нараниш нечие емоционално състояние.

Мега фен
    не може ли смисъла на троленето да е да му купиш телевизор примерно. ................. пак се поставяш в някакви рамки, което противоречи на философията ти.

не може ли смисъла на троленето да е да му купиш телевизор примерно. ................. пак се поставяш в някакви рамки, което противоречи на философията ти.
    Не може ли смисъла на коментирането ти в този форум да е мълчание вместо задаване на малоумни въпроси?

Мега фен
    ами може, но лошото е че ти си се объркал, че ти определяш правилата.

ами за тази работа си има специалисти да решават дали е така,

а ти просто говориш пристрастно. ...................... тука всеки стана психолог братче.
    Кои специалисти? Мене ми е писнало да слушам експерти, които ми коментират марихуаната като стълба към тежката дрога. Взимат 200 човека, които взимат тежки наркотици и ги питат колко от тях са взимали марихуана преди това и вадят резултат. Ами ако ги питаме колко от тях са яли агнешко месо преди да взимат тежки наркотици?

Има един професор от НБУ, който говори открито по темата от години в медиите. Той се застъпва за медицинската марихуана. Виж колко се слуша мнението на специалистите и колко са компетентни тия, които накрая взимат решенията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си