- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- За или против легализирането на марихуанта
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Само още тревомани ни трябват, че легализация...
420 blaze it faggot!
http://www.youtube.com/watch?v=sO7VP34n2Ps
"Пушенето на марихуана довежда до състояние на замечтаност, при което идеите изглеждат несвързани, неочаквани и свободно течащи. Времето, цветът и пространствените възприятия могат да бъдат променени. Общо се създава едно висше усещане за блаженост и отпускане.
Много от психическите ефекти са в началната фаза на приемане на наркотика. Възможностите за общуване и движение са до наслада... дълбоките възприятия и пътища за провеждането им са увредени, а чувството за време е засегнато с всички рискове, произтичащи от това - шофиране, работа със сложно оборудване и т.н. Апетитът често се увеличава. Психичните симптоми могат да бъдат изострени и техните прояви дори е възможно да се засилят до шизофренични."
ПП: Марихуаната никога не трябва да бъде легализирана, защото така хората губят връзка с реалността, губят отговорност за действията си. (а това може да има неблагоприятни последици не само за тях но и за останалите хора.)
Последно редактирано от defender : 03-07-2013 на 11:59
^Краткотрайни ефекти.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^
ами пуши си вкъщи тогава, аз не искам по улицата масово да започна да срещам такива неадекватни хора (колкото и да е за кратко) ................... от тях не знаеш какво можеш да очакваш.
Последно редактирано от defender : 03-07-2013 на 12:05
не всички са като тебе, а и зависи от обстоятелствата, не всички са добронамерени, на някой това може да послужи за отключване на някаква агресия................... както става на футболен мач например, някои хора като се смесят с тълпата и си мислят че могат да си правят всичко и невинни хора страдат, като едно момиче дето и хвърлиха бомбичка върху главата.
ПП: някои хора излизат извън бариерата дори.............. хихи.......... тай си знае кой (бариерния бос).
Последно редактирано от defender : 03-07-2013 на 12:28
Сякаш слушам за алкохола.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
при алкохола все пак си има някаква допустима доза, не е точно като при тревата.
на тебе приятно ли ти е да гледаш пияници по улицата как се тръшкат............... като ги видиш не ги ли заобикаляш на 20 метра.
дръж се прилично бе рокер ..................... ти и ненапушен си заплаха за обществото, като ти чета философиите..................... нищо чудно как преди време съветваше едно депресирано момиче във форума да се самоубие та ти сложиха бан.
Последно редактирано от defender : 03-07-2013 на 13:17
тролене а, това го кажи на момичето, ама само за тролене предупреждение и бан не слагат
(добър опит да се оневиниш) ............................
ей чакай бе, това го изтрих бе, ти веднага се възползва
Е както и да е, пак важи. Тролене си беше, но доколко шегата може да нарани някой не ме интересува. Даже обратното - колкото повече се нарани, толкова по-добре.
не може ли смисъла на троленето да е да му купиш телевизор примерно. ................. пак се поставяш в някакви рамки, което противоречи на философията ти.
ами може, но лошото е че ти си се объркал, че ти определяш правилата.
Кои специалисти? Мене ми е писнало да слушам експерти, които ми коментират марихуаната като стълба към тежката дрога. Взимат 200 човека, които взимат тежки наркотици и ги питат колко от тях са взимали марихуана преди това и вадят резултат. Ами ако ги питаме колко от тях са яли агнешко месо преди да взимат тежки наркотици?
Има един професор от НБУ, който говори открито по темата от години в медиите. Той се застъпва за медицинската марихуана. Виж колко се слуша мнението на специалистите и колко са компетентни тия, които накрая взимат решенията.