.

Виж резултатите на анкетата: За или против легализирането на марихуаната

Гласували
68. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

37 54,41%
  • Разбира се,че не

31 45,59%
Отговор в тема
Страница 8 от 18 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 432
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo Виж мнението
    Преди малко забелязах тази тема и не съм прочел всички коментари, обаче не пречи кой знае колко на мозъка. За момента се затрудняваш при концентрация и съм чувал, че затъпяваш, обаче за това пушене, което съм изпушил аз не съм забелязъл нито да съм по-тъп, нито да се затруднявам при концентрация, нито да нямам мотивация.
    спокойно като усетиш ще е вече късно
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Вредата на останалите неща около нас е много по-вредна. Не говоря за алкохол и цигари. Говоря за например: къпане всеки ден, замърсяване на въздуха, който дишаме, работата с идиоти, рязката смяна на температурата, облъчване от UV лъчите на слънцето, облъчването от телевизори и компютри. Да не говорим за съвременните измислени алкохоли и цигари. дядовците едно време са се криели на 12-14 години да пушат цигари и са станали на по 60 години и пушат и живеят все едно са на 30-40, а сегашните цигари имат какви ли не боклуци в тях. Алкохолите.. можеш да си намериш 1 литър уиски за 10 лева (спирт и боя за яйца). Ако се легализира марихуаната 1. ще се намалят фалшивите стоки, които ще се продават на улицата; ще се продава само качествена стока. 2. ще спрат хората, които се занимават с този бизнес да печелят луди пари от нищото. и още куп други работи, ама съм адски изморен в момента да пиша и да изброявам.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo Виж мнението
    Вредата на останалите неща около нас е много по-вредна. Не говоря за алкохол и цигари. Говоря за например: къпане всеки ден, замърсяване на въздуха, който дишаме, работата с идиоти, рязката смяна на температурата, облъчване от UV лъчите на слънцето, облъчването от телевизори и компютри. Да не говорим за съвременните измислени алкохоли и цигари. дядовците едно време са се криели на 12-14 години да пушат цигари и са станали на по 60 години и пушат и живеят все едно са на 30-40, а сегашните цигари имат какви ли не боклуци в тях. Алкохолите.. можеш да си намериш 1 литър уиски за 10 лева (спирт и боя за яйца). Ако се легализира марихуаната 1. ще се намалят фалшивите стоки, които ще се продават на улицата; ще се продава само качествена стока. 2. ще спрат хората, които се занимават с този бизнес да печелят луди пари от нищото. и още куп други работи, ама съм адски изморен в момента да пиша и да изброявам.
    мързи ме да пиша същото върни назад и сам го прочети
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    В тази тема всъщност спорът е "Вредна ли е тревата (във всички аспекти)?", което пък е производно на "ОК ли е да пушим трева или не?". И естествено двата вида аргументи изхождат именно от хората, които имат лична полза от истинността на своите аргументи. Тревоманските аргументи са почти изцяло косвени логически връзки, нямащи нищо общо с един реален развой на събитията. Съвсем логично - тревоманите имат пълен интерес в идеята тревата да стане легална. Това е основата - вече според човека, който я предава (например някой псевдо-либерален пубер), се срещат и различни отклонения, дори противоположни на първоначалната идея. Другият лагер е пък този на консервативни люде, които толкова са вкостенели в главите си, че всяка "пропукваща" отвън идея, трябва да бъде солидно оплюта. Та така въпросните господа да (се) наблюдават отвисоко, възкачили се на идолните си кули.

tl;dr И от двата лагера сте малоумници. Всеки според зависи, естествено.

Не можахте да разберете че самите действия, нямат нищо общо с това, което искате те да значат за вас.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 03-11-2013 на 09:36

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    В тази тема всъщност спорът е "Вредна ли е тревата (във всички аспекти)?", което пък е производно на "ОК ли е да пушим трева или не?". И естествено двата вида аргументи изхождат именно от хората, които имат лична полза от истинността на своите аргументи. Тревоманските аргументи са почти изцяло косвени логически връзки, нямащи нищо общо с един реален развой на събитията. Съвсем логично - тревоманите имат пълен интерес в идеята тревата да стане легална. Това е основата - вече според човека, който я предава (например някой псевдо-либерален пубер), се срещат и различни отклонения, дори противоположни на първоначалната идея. Другият лагер е пък този на консервативни люде, които толкова са вкостенели в главите си, че всяка "пропукваща" отвън идея, трябва да бъде солидно оплюта. Та така въпросните господа да (се) наблюдават отвисоко, възкачили се на идолните си кули.

Не можахте да разберете че самите действия, нямат нищо общо с това, което искате те да значат за вас.
    искам да съм умен като теб

Мега фен
    Другият лагер е пък този на консервативни люде,
    Живеем във времена на някаква вече клоняща към болест толерантност. Прекаленота толерантност към всякакви порочни състояния, е "добро" само за хората които вече не вярват в нищо.

че всяка "пропукваща" отвън идея, трябва да бъде солидно оплюта
    Зависи от идеята, ............. идеи всякакви има, но не всички са смислени.
    Също когато дадена идея обхваща и засяга различи групи хора, тя трябва да бъде съобразена с тях, за да бъде приета.

Тва много фундаментално заключение на медитацията ли се дължи ...............

ПП: докторе с 15-сете ли си профила гласува ЗА.
    Последно редактирано от defender : 03-11-2013 на 11:28

Мега фен
    Станчо пак ни хейтва Грее слънчице, на риболов е излязъл, да видим ще клъвне ли нещо

Мега фен
    ^
    хаха, Ауриса понякога е доста оригинален.

Той Станчо сигурно два дена е медитирал извън бариерата за да стигне да някакво правилно фундаментално заключение ........................ все пак се вижда че е положил усилия да даде едно уравновесено между двата лагера мнение, въпреки че е тревопушач .................... това не може да му се отрече.

Супер фен Аватара на DoctorSatan666

Мега фен Аватара на RagioL
    Да легализират треволяка и халюциногените, само така българите ще станат по-щастливи.

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    едно не мога да разбера , не сте пробвали , а така смело защитавате тезата , че тревата може да вреди на околните.

давам ви пример .. събираме се вкъщи 15 човека , напиваме се .. и се почва кой изгорил покривката , килима , дивана .. крещене полиция ..

събираме се пак 15 човека , пафкаме ..и всичко си е нормално .. говориш си , няма последствия .. т'ва е най - простия пример.

всичките ми приятели пушат (от поне 4 години) никой не се е пристрастил към тежките наркотици.

не съм виждал напушен човек да става агресивен към околните. (никога)

и всеки , който съм питал предпочита да откаже цигарите от колкото джойнта.

да , всеки реагира различно и при ситуаций на публични места се създава една еуфория при някои , но т'ва защото знае , че е направил нещо забранено и не трябва другите да забелязват .. ако е легална просто няма да се притеснява дадения човек и всичко ще си е нормално.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от stynioo Виж мнението
    едно не мога да разбера , не сте пробвали , а така смело защитавате тезата , че тревата може да вреди на околните.

давам ви пример .. събираме се вкъщи 15 човека , напиваме се .. и се почва кой изгорил покривката , килима , дивана .. крещене полиция ..

събираме се пак 15 човека , пафкаме ..и всичко си е нормално .. говориш си , няма последствия .. т'ва е най - простия пример.

всичките ми приятели пушат (от поне 4 години) никой не се е пристрастил към тежките наркотици.

не съм виждал напушен човек да става агресивен към околните. (никога)

и всеки , който съм питал предпочита да откаже цигарите от колкото джойнта.

да , всеки реагира различно и при ситуаций на публични места се създава една еуфория при някои , но т'ва защото знае , че е направил нещо забранено и не трябва другите да забелязват .. ако е легална просто няма да се притеснява дадения човек и всичко ще си е нормално.
    от наркомани съвети не искам
    ходи си при твоите приятели правете каквто искате аз не искам моите деца да са като вас!
    сега ми прочети предните мнения

Мега фен
    ^ Не се впрягай толкова, че вземе ти сдаде багажа и последната мозъчна клетка. ;d

Що са залухавеняци - затова. Социалните им контакти са ограничени до мама, тате и личния им психотерапевт, а свободното си време прекарват в мастурбиране над фейсбук снимките на някоя съученичка, която иначе не смеят дори да й срещнат погледа
    Последно редактирано от Auriss : 03-17-2013 на 00:42

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    ^ Не се впрягай толкова, че вземе ти сдаде багажа и последната мозъчна клетка. ;d

Що са залухавеняци - затова. Социалните им контакти са ограничени до мама, тате и личния им психотерапевт, а свободното си време прекарват в мастурбиране над фейсбук снимките на някоя съученичка, която иначе не смеят дори да й срещнат погледа
    броях си клетките нямам нито една кво прай ся?

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    от наркомани съвети не искам
    ходи си при твоите приятели правете каквто искате аз не искам моите деца да са като вас!
    сега ми прочети предните мнения
    далеч от наркоман съм , но няма да споря защото сигурно няма да си промениш мнението .. твойте деца ще имат право на избор .. както ти и всеки друг , така че трудно ще ги спреш дори и със закон

Повече от фен
    Ама тука никой не знае какво точно се опитва да каже и защити

Град
    системата дегоба
    далеч от наркоман съм , но няма да споря защото сигурно няма да си промениш мнението .. твойте деца ще имат право на избор .. както ти и всеки друг , така че трудно ще ги спреш дори и със закон
    това че искам да натроша канчето на някой и да му взема парите значи ли че мога да го направя?

и щом употребяваш наркотици си наркоман свиквай с този факт

anonymous708973
    Guest
    А ти употребяваш алкохол и си алкохолик.
    Няма значение, че пиеш веднъж на месец. Няма значение, че не си зависим, че нямаш НУЖДА от алкохол. Алкохолик си. Точка.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А ти употребяваш алкохол и си алкохолик.
    Няма значение, че пиеш веднъж на месец. Няма значение, че не си зависим, че нямаш НУЖДА от алкохол. Алкохолик си. Точка.
    точно така

Град
    Sofiq
    това че искам да натроша канчето на някой и да му взема парите значи ли че мога да го направя?

да , но ще си понесеш последствията?

Град
    системата дегоба
    да , но ще си понесеш последствията?
    ами и ти ще ги си понесеш

Мега фен Аватара на Chacho
    ами и ти ще ги си понесеш
    Май и самият ти вече не знаеш какво говориш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си