.

Виж резултатите на анкетата: За или против легализирането на марихуаната

Гласували
68. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

37 54,41%
  • Разбира се,че не

31 45,59%
Отговор в тема
Страница 9 от 18 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 432
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Май и самият ти вече не знаеш какво говориш.
    притежаването на марихуана и употребяването и също не е законно знам какво говоря
    ти слез на земята
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    "Формално, притежаването на канабис в Холандия е нелегално, но полицията не преследва за малко количество. Той се продава свободно в точно определени заведения с разрешително, които сами контролират качеството на продуктите си. Забранено е отглеждането на канабис и обикновено нарушителите се наказват.

Според Максим Верхаген, съветник на министъра на икономиката, канабисът с над 15% съдържание на активното вещество ТНС е толкова по-силен спрямо масово разпространения преди поколение, че вече трябва да се смята за напълно различен наркотик.

На пресконференция в Хага той заяви, че силният канабис е допринесъл за накърняване на здравословното състояние на много хора. Специалисти обаче коментират пред "Гардиън", че пушенето на повече, но по-слаба, марихуана всъщност ще нанесе още повече вреда.

Търговци обясняват, че ще процъфти черният пазар"
    dnevnik.bg

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    притежаването на марихуана и употребяването и също не е законно знам какво говоря
    ти слез на земята
    да , но никога няма да ме хванат , соре

Мега фен
    Snoop Dogg

"Какво ти харесва в пушенето на марихуана? Защо предпочиташ тази дрога пред всички останали?

Не я харесвам толкова, просто имам нужда от нея. По-скоро е необходимост, отколкото удоволствие. Тя оказва ефект върху духовното, умственото и физическото ми състояние, кара всичко да върви по-плавно.

Според някои слухове пушиш по 80 коза на ден. Вярно ли е това?

За който ми брои всяко пафкане, сигурно е вярно. Аз не броя и никой около мен не го прави. Може би понякога достигам до тази бройка, а понякога - не. А понякога сигурно я надвишавам. Зависи от това къде съм. В някои части от света няма хубава трева, така че се ограничавам, защото не искам да пуша боклуци."
    webcafe.bg
    Последно редактирано от defender : 03-19-2013 на 14:15

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Snoop Dogg

"Какво ти харесва в пушенето на марихуана? Защо предпочиташ тази дрога пред всички останали?

Не я харесвам толкова, просто имам нужда от нея. По-скоро е необходимост, отколкото удоволствие. Тя оказва ефект върху духовното, умственото и физическото ми състояние, кара всичко да върви по-плавно.

Според някои слухове пушиш по 80 коза на ден. Вярно ли е това?

За който ми брои всяко пафкане, сигурно е вярно. Аз не броя и никой около мен не го прави. Може би понякога достигам до тази бройка, а понякога - не. А понякога сигурно я надвишавам. Зависи от това къде съм. В някои части от света няма хубава трева, така че се ограничавам, защото не искам да пуша боклуци."
    webcafe.bg
    ти къде отиде .. за всеки е видимо , че той не се ограничава само до коза и не смятам , че някой от нас е като него или пък ще стане , тея звезди са постоянно под напрежение и просто "По-скоро е необходимост" , за да избягат от целия цирк..

Мега фен
    ^
    ок, когато легализират марихуаната, ти си ми гаранция, че това което казваш ще е точно така (спокоен съм).

(значи казваш той е звезда и има много напрежение, а всички останали незведи живот си живеят ................. гаранция Франция)
    Последно редактирано от defender : 03-19-2013 на 14:26

Град
    Sofiq
    ок, когато легализират марихуаната, ти си ми гаранция, че това което казваш ще е точно така.
    те няма да я легализират .. никога

just sayin'

Мега фен
    то и аз така мисля, ама тука си чеша езика .................. мислех, че Чачо веднага ще ми скочи на вратЪ................... кефи ме как защитава тревЪта.
    Последно редактирано от defender : 03-19-2013 на 14:34

Град
    Sofiq
    ^
    ок, когато легализират марихуаната, ти си ми гаранция, че това което казваш ще е точно така (спокоен съм).

(значи казваш той е звезда и има много напрежение, а всички останали незведи живот си живеят ................. гаранция Франция)
    по-добре свали 'тея' очила и се разгледай.

Мега фен Аватара на Chacho
    ти слез на земята
    Харитов, драги, на земята се намирам. А на нея реалността е следната: като си обикновен човечец и пречукаш някой жестоко, няма да се разминеш безнаказано. Когато децата ти обаче си свият един джойнт, ти ще си сред последните хора, които ще разберат. Дали ще отнесат наказание е без значение, щото тревата ще са си я изпушили.

Цитирай Първоначално написано от defender
    то и аз така мисля, ама тука си чеша езика .................. мислех, че Чачо веднага ще ми скочи на вратЪ.
    Въздържам се, доколкото мога, да коментирам вече в темата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от stynioo Виж мнението
    да , но никога няма да ме хванат , соре
    и мен няма да ме хванат на сега
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Харитов, драги, на земята се намирам. А на нея реалността е следната: като си обикновен човечец и пречукаш някой жестоко, няма да се разминеш безнаказано. Когато децата ти обаче си свият един джойнт, ти ще си сред последните хора, които ще разберат. Дали ще отнесат наказание е без значение, щото тревата ще са си я изпушили.

Въздържам се, доколкото мога, да коментирам вече в темата.
    говори с факти драги кажи защо мислиш така ама искам тва да го казал някой преди теб

аз пък казвам че няма да си го отнеса жестоко и че ако децата ми пушат веднага ще ги хвана

Мега фен
    ^аре стига, бе, капут разпорен. Не се ли виждаш колко си малоумен, та само сеир правиш да ти се неначуди цял форум.

К'во искаш да ти обяснява ? 'Що да ти пречука родата, вместо да си палне една цигарка, леко се различава ли ?

то и аз така мисля, ама тука си чеша езика .................. мислех, че Чачо веднага ще ми скочи на вратЪ................... кефи ме как защитава тревЪта.
    Кефи те по-скоро факта, че макар с дебилните си доводи да забиваш дискусията в земята, той все пак намира начин от безсмисления ти бълвоч да изчекне някакъв аргумент, който един господ знае бил ли ти е на езика или не, и да го коментира по интелигентен и уважителен начин, какъвто просто не заслужаваш. Шапка му свалям за отношението, де.

Мега фен
    --------------------------
    "Пушенето на “трева” може да доведе до параноидна шизофрения
    При злоупотребяващите болестта се проявява на значително по-ранна възраст
    За пореден път се доказа, че марихуаната съвсем не е толкова безвредна, колкото ни внушават защитниците й. Екип от датски учени разкри, че употребата на канабис води до развитие на шизофрения и сродни заболявания. Изследването на екипа от психиатричната болница в Аархус, цитирано от БиБиСи потвърждава предишни данни за връзката между канабиса и психическите разстройства. Известно е, че употребата на опиати на базата на канабиса предизвиква симптоми на умствено разстройство, но досега не беше направена категорична връзка между дрогата и шизофренията.
    Учените анализирали данни за 535 пациенти, лекувани от симптоми на психично разстройство, предизвикани от злоупотреба с канабис и проследили развитието им в продължение на три години. После сравнили данните с тези за 2 721 пациенти с диагноза шизофрения, които обаче не употребявали дрога. Оказало се, че половината от пациентите, употребявали канабис са развили шизоидни симптоми, като при една трета от тях тези симптоми довели до параноидна шизофрения, която е една от най-сериозните разновидности на болестта. При нея болният страда от мания за преследване или за величие (класическият случай с човек, мислещ се за Наполеон е типичен пример за параноидна шизофрения), халюцинира, радикално променя навиците си и се изолира от околния свят.
    Изследването на датските психиатри също така показало, че употребяващите канабис развивали симптоми на шизофрения по-рано от останалите. При мъжете употребяващи дрога, например, симптомите се проявявали на средна възраст 24.6 години, докато при тези, които не били пристрастени, болестта се появила на средна възраст 30.7 години. При жените разликата била 28.9 години срещу 33.1 за неупотребяващите канабис. Все пак учените под ръководството на д-р Микел Арендт посочват, че не е ясно доколко злоупотребата с дрогата е отговорна за развитието на заболяването, тъй като по време на изследването не е било възможно да се контролират другите рискови фактори, като наследствена обремененост, употреба на други наркотици и социален и икономически статус. Въпреки това фактът, че пушачите на канабис развиват шизофренни симптоми по-рано от другите показва, че дрогата най-малко ускорява развитието на заболяването.
    Друго изследване, на американски учени, се фокусирало върху най-податливата група злоупотребяващи с марихуана - тийнейджърите. Те открили, че в мозъка на тези, които редовно злоупотребяват с наркотика има увреждания в областта на висшите езикови и слухови умения, много подобни на уврежданията при пациенти с шизофрения. Това е особено тревожно, тъй като шизофренията обикновено се проявява за пръв път между 15 и 34-годишна възраст, а злоупотребата с дрога може да снижи минималната възраст при тийнейджъри, които са предразположени към болестта. Освен това, дори и да няма предразположеност, наркотикът оказва силно отрицателно влияние върху нормалното развитие на мозъка по време на пубертета и по-късно може да доведе до психични разстройства."

icp-bg.com
    вярвайте на науката - тя всичко знае................. и да не чувам глъч
    Последно редактирано от defender : 03-19-2013 на 22:09

Мега фен Аватара на RagioL
    За идиотите догмата е висша форма на истина.

Мега фен
    ^
    вие сте прости, необразовани "вярващи" в "бога на тревата" ........................ това е становището на научния консенсус за опасностите от тревата, точка.

anonymous708973
    Guest
    аз пък казвам че няма да си го отнеса жестоко и че ако децата ми пушат веднага ще ги хвана
    Пхахах :д
    Милият той.

Мега фен
    --------------------------

вярвайте на науката - тя всичко знае................. и да не чувам глъч
    Знаеш ли кое също може да доведе до шизофрения?
    Наличието на болен възходящ роднина.
    Решението е само едно, намирането на болните единици и разстрелването им на място за да не предават заразата.
    Шизофренията също се отключва и от алкохол, така че и той трябва да се наказва строго!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Шизофренията също се отключва и от алкохол, така че и той трябва да се наказва строго!
    ами по тая логика то забраниха тютюнопушенето на обществени места, що пък и пушенето на трева да не си остане забранено.

ПП: разбираш какво искам да кажа, не се хващай за примера.
    Последно редактирано от defender : 03-19-2013 на 18:55

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    ^аре стига, бе, капут разпорен. Не се ли виждаш колко си малоумен, та само сеир правиш да ти се неначуди цял форум.

К'во искаш да ти обяснява ? 'Що да ти пречука родата, вместо да си палне една цигарка, леко се различава ли ?

Кефи те по-скоро факта, че макар с дебилните си доводи да забиваш дискусията в земята, той все пак намира начин от безсмисления ти бълвоч да изчекне някакъв аргумент, който един господ знае бил ли ти е на езика или не, и да го коментира по интелигентен и уважителен начин, какъвто просто не заслужаваш. Шапка му свалям за отношението, де.
    тва високо интелектуално обиждане ли е?

говориш ми за инетелект а се държиш като изтърван селяндур

и накрая как може да мислиш че имаш разумна преценка
    Последно редактирано от haritov : 03-19-2013 на 20:43

ами по тая логика то забраниха тютюнопушенето на обществени места, що пък и пушенето на трева да не си остане забранено.
    Първо, тънкия момент съм го подчертал в червено.

Второ, забраната за тютюнопушене влезе в сила с идеята да се ограничи броя на пасивните пушачи, не на активните. И един хвърчащ довод за пестене на пари от здравеопазване.

Трето, така плашещият риск за развиване на шизофрения съществува и при пушещите тютюневи цигари. Това го твърди професорът от НБУ Юлиян Караджов, като го каза и в едно телевизионно предаване, а госпожица лекарката му отвърна, че не отрича, но не подкрепяла и тютюнопушенето. Една чудесна позиция, но законът продължава да дискриминира употребяващите марихуана и да обслужва интереса на потребителите на алкохол и тютюн.

Оставям ви няколко клипа на гореспоменатия професор и на едно друго лице, което неотдавна говореше по същата тема:

http://www.youtube.com/watch?v=BKXUqKz2P9A
    http://www.youtube.com/watch?v=K1aE612OeKk
    http://www.youtube.com/watch?v=rX667sz_GOs
    http://www.youtube.com/watch?v=ROcpPtkdQQs
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=UmhF58_WOAE
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    ама само кво сте се хванали за тоя тютюн ...................... ами аз не подкрепям тютюна ................... но изглежда тютюна е по-малкото зло.

Мега фен
    но изглежда тютюна е по-малкото зло.
    Спорна работа. Аз не се наемам да кажа кое е по-вредно. Не мисля че някой може да се зариби дотолкова към тревата че да си докара рак на белия дроб. Ама пък хора сякви... От друга страна пък цигарите създават зверска зависимост. Някъде бях чел че никотина създавал по-силна физическа зависимост от хероина. Мене лично ме съмнява, понеже като спрях цигарите преди 3 години нямам спомен да съм имал някакви симптоми от никотинова абстиненция. Но пъл психическата зивисимост си я усещам още като седна някъде и изпия някой аперитив.

Тревата може да се пуши и с vapourizer, който пречиства повечето вредни вещества и оставя почти чисто THC.

Мега фен
    тревата не изцяло но до голяма степен обединява последствията които предизвиква алкохола и тютюнопушенето едновременно т.е. 2 в 1, а димът от тревата може косвено да напуши и други хора около теб особено в затворено пространство ........... 3 в 1.
    Последно редактирано от defender : 03-20-2013 на 22:15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си