- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- За или против легализирането на марихуанта
до тук само сравнявате едно с зло с друго
въпроса е трябва ли да избираме по-малкото зло или въобще можем да не избираме зло
да алкохола не е полезен така е това не значи че тревата трябва да се легализира няма значение кое е по-вредно
вие тука ми изкарахте тревата по-полезна от морковите
и работата е там че ако лице хикс има заболяване хикс за което не знае тревата може да го убие
но нека се върнем на това колко е полезна тука ми викате лекувала тва онова ами душици вие от какво сте болни?
излизате с номера не била стъпка до друг наркотик била по-малкото зло и тн
ами питайте един фармацефт какво причинява на организма или просто опитайте да покажете колко е полезна на вашите родители и да ги накарате да изпушат една марихуанка с вас
пожелава ви успех в начинанието с родителите
докато при алкохола е в пъти по-малък шанса това да се случи
тук идва един друг фактор възрастовия фактор
кажете ми колко пушат марихуана над 18г и колко употребяват под 18г
тук става дума за култура на ползване ако си голям човек пробваш веднъж ок няма проблем пробвал си изкефил си се добре знаеш че наркотиците не са полезни не прибягваш по-нататък (винаги ще има 1 изключение)
но ако си дете оня чичко дето ти я продава ти казва''абе кво ти пука наркотици виж кво е яко''
гледаш с трева ти я кеф мани мани няма такова нещо
но това дете не знае дали го сърби или не и е някъв пубер на 16г и решава да пробва нещо друго ама твърдо а там нещата стават груби
кажете ми в държавите където е легална с какви цели се консумира и колко деца я консумират
както казах въпроса не е до това колко е полезна и кое е по-вредно става дума за възпитание на децата
става дума за спазване на закони както се видя в някои мои мнения
и честно казано в България нещата са изтървани от много време
Последно редактирано от haritov : 03-20-2013 на 22:57
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.