Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
остави се да те ухапе змия от змийската отрова се правят лекарства те помагат
Дори не съм намесил лечебните свойства. Вреден е. Не по-вреден от някои легални наркотици като алкохола и цигарите. И сам можеш да проследяваш логическите връзки, не ме карай да ги подчертавам изрично. Нали умните хора бяха преценили, че вредите са по-големи? Питах те да ми покажеш някакъв документ, статия или каквото там се сетиш, което да доказва това. Като извадиш n на брой, ще извадя и аз своите m на брой, и да мерим авторитети и количество. Да отгатваме ли на кого ще му е по-лесно?

@defender, не бягам от проблеми и не съм депресиран. Кара ме да се чувствам еуфорично, това е. Щастлив съм без тревата, с нея още повече. Нищо фалшиво не намирам в цялата работа. Животът ми е наред, развивам се чудесно в образованието, кариерата и личния си живот. Не намирам причина да се лишавам от тревата, поемам си рисковете за здравето си, не вредя на останалите и искам единствено да спра да се крия и да се чувствам престъпник. Хващали са ме с коз, опразниха ми портфейла и до ден днешен не смятам, че това е беше справедливо и нужно.