- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- За или против легализирането на марихуанта
Дори не съм намесил лечебните свойства. Вреден е. Не по-вреден от някои легални наркотици като алкохола и цигарите. И сам можеш да проследяваш логическите връзки, не ме карай да ги подчертавам изрично. Нали умните хора бяха преценили, че вредите са по-големи? Питах те да ми покажеш някакъв документ, статия или каквото там се сетиш, което да доказва това. Като извадиш n на брой, ще извадя и аз своите m на брой, и да мерим авторитети и количество. Да отгатваме ли на кого ще му е по-лесно?
@defender, не бягам от проблеми и не съм депресиран. Кара ме да се чувствам еуфорично, това е. Щастлив съм без тревата, с нея още повече. Нищо фалшиво не намирам в цялата работа. Животът ми е наред, развивам се чудесно в образованието, кариерата и личния си живот. Не намирам причина да се лишавам от тревата, поемам си рисковете за здравето си, не вредя на останалите и искам единствено да спра да се крия и да се чувствам престъпник. Хващали са ме с коз, опразниха ми портфейла и до ден днешен не смятам, че това е беше справедливо и нужно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.