.

Виж резултатите на анкетата: За или против легализирането на марихуаната

Гласували
68. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

37 54,41%
  • Разбира се,че не

31 45,59%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 432

Hybrid View

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Както и марихуаната. За разлика от алкохола.

Пропуснахме още една съществена разлика между тютюна и канабиса. Тютюнът създава физиологична зависимост и връщането назад е много трудно. При марихуаната откъсването е съизмеримо с отказването на висенето пред интернет.

Едит: По-опасен беше силно казано.
    пишеш това и накрая аз съм бил глупака
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Сам се квалифицираш за такъв, аз подобно нещо не съм заявявал.

С кое не си съгласен от коментара ми?

@defender, полицията да охранява местата ли какво? Ако има нарушение, тогава да се намесват. Да виждаш полицията да стои в заведенията 24 часа и да зяпа пияните хора? Ако извършат нарушение, тогава се намесват.

Както и да е, тва със специализираните места беше съвсем произволно предложение. Стигне ли се до разискване на ситуацията, ще се намери много по-оптимално решение. Може и само вкъщи да остане. Въпросът е, че има вариант за легализация с контрол, който е по-справедлив от сегашния закон.
    Последно редактирано от Chacho : 03-08-2013 на 15:53
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Разлика м/у физическо и психическо пристрастяване правиш ли?

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Да но това с тютюна не може да навреди косвено на останалите хора, затова и забраниха пушенето на обществени места. А при тревата когато човек не е напълно адекватен, това поведение косвено може да навреди на околните хора.

Относно алкохола в Закона за движение по пътищата ясно си е казано какво количество алкохол е позволено на участниците в движението, ако не знаеш пешеходците също са участници в движението и това се отнася и за тях. ...................... ето че и за алкохола си има изисквания ..................... така че поведението на употребилите алкохол да не пречи на останалите хора.
    Chacho, abandon ship!
    след това велико умотворение аз спирам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си