- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- За или против легализирането на марихуанта
Просто потвърдих, че съм пристрастен. Чрез цитата си показах, че не отричам, а къде го видя това.. не знам. И разбира се, че тревата е прекрасна и не те карам да мислиш така. Говорите за неща през, които не сте минали и свеждате всичко до трагични примери. Говорете, не е особено лошо. От онова поколение? 93-94? И отдавна си пълнолетен.. от.. 1 година? Да, разбирам. Нямам проблем и се прекланям пред твоите убеждения. Наистина мисля, че трябва да убедиш хората в лошотата на наркотиците и да им дадеш опит от онова време.. поколение, де. Да им покажеш колко им вредим от разстояние.
Забелязах нещо интересно, на което май нещо се обясняваше.
Аз ще прекратя дискусията с теб, защото си твърде прав за толкова много работи и няма смисъл. Влязох да си плясна цитата от друга тема. Не съм те обидил, а това, че си капут е друга тема.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.