.

Виж резултатите на анкетата: За или против легализирането на марихуаната

Гласували
68. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

37 54,41%
  • Разбира се,че не

31 45,59%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 432

Hybrid View

Мега фен
    Snoop Dogg

"Какво ти харесва в пушенето на марихуана? Защо предпочиташ тази дрога пред всички останали?

Не я харесвам толкова, просто имам нужда от нея. По-скоро е необходимост, отколкото удоволствие. Тя оказва ефект върху духовното, умственото и физическото ми състояние, кара всичко да върви по-плавно.

Според някои слухове пушиш по 80 коза на ден. Вярно ли е това?

За който ми брои всяко пафкане, сигурно е вярно. Аз не броя и никой около мен не го прави. Може би понякога достигам до тази бройка, а понякога - не. А понякога сигурно я надвишавам. Зависи от това къде съм. В някои части от света няма хубава трева, така че се ограничавам, защото не искам да пуша боклуци."
    webcafe.bg
    Последно редактирано от defender : 03-19-2013 на 14:15

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Snoop Dogg

"Какво ти харесва в пушенето на марихуана? Защо предпочиташ тази дрога пред всички останали?

Не я харесвам толкова, просто имам нужда от нея. По-скоро е необходимост, отколкото удоволствие. Тя оказва ефект върху духовното, умственото и физическото ми състояние, кара всичко да върви по-плавно.

Според някои слухове пушиш по 80 коза на ден. Вярно ли е това?

За който ми брои всяко пафкане, сигурно е вярно. Аз не броя и никой около мен не го прави. Може би понякога достигам до тази бройка, а понякога - не. А понякога сигурно я надвишавам. Зависи от това къде съм. В някои части от света няма хубава трева, така че се ограничавам, защото не искам да пуша боклуци."
    webcafe.bg
    ти къде отиде .. за всеки е видимо , че той не се ограничава само до коза и не смятам , че някой от нас е като него или пък ще стане , тея звезди са постоянно под напрежение и просто "По-скоро е необходимост" , за да избягат от целия цирк..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си