- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- За или против легализирането на марихуанта
добре де пич папагализма е рядко заболяване
ти си уникален казвам ти продължавай да си обиждаш не ми пречиш там е въпроса че това което ти го казах са го казали хора много по-умни от теб който си много над моето ниво
но какво ли знаят учените които мисля като мен ние сме пълни идиоти не сме като теб
ти си много над нас
тия професорчета цял живот зубрят и не могат да достигнат твоите умозаключения наистина твоя мозък има съвсем друг акъл от техния че и от моя както казах ти си на друго ниво което аз няма как да бъда
лошото е че аз се аргументирам а ти си говориш твоите тези които са недоказани което те прави автоматично некопемтентен но все пак аз не съм на твоето ниво което те прави автоматично прав
и още нещо замисли се за да е забранена в толкова много страни явно има защо
и иди да спориш с майки на наркомани за тревата или направо накарай баща ти да изпушите по една ти умно момче ще успееш не си като другите пубери които са видяли всичко
пафкай си тревица после не аз ще съжалявам
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.