Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
По темата : Който не е опитвал марихуана, не мисля че може да се изказва за нея, тъй като няма никаква представа за реалното и действие в личен план (а и в обществен). Това че не е опитвал, но си позволява да спори, показва само че е ограничен откъм знания, но не и откъм спорене - което автоматично го превръща в идиот. Подобни закърнели мозъци могат само да мултиплицират чужди думи и псевдо-аргументи, който са приели за своя позиция."СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ОБАЧЕ" тази позиция е в резонанс със общия им светоглед - единия е псевдо-морален идиот(haritov), пък другия още по-малоумен, захлупен християнин(defender) - кой друг освен тях би имал нужда да плюе по тревата? Затова е цялото спорене на тези два индивида - да се борят за каузите на малките си истини и позиции, понеже без тях, остават като "голия цар".Още по-смешно пък е че се изказват за евентуалните вреди върху народа, все едно наистина им пука за хората... Естествено "пукането за хората" е част от изживяването им като морални... но е само дотам - колкото да спорят. Колкото за едното изживяване...

Или иначе казано...

Това сега е тема за stoner музика...

добре де пич папагализма е рядко заболяване

ти си уникален казвам ти продължавай да си обиждаш не ми пречиш там е въпроса че това което ти го казах са го казали хора много по-умни от теб който си много над моето ниво
но какво ли знаят учените които мисля като мен ние сме пълни идиоти не сме като теб
ти си много над нас
тия професорчета цял живот зубрят и не могат да достигнат твоите умозаключения наистина твоя мозък има съвсем друг акъл от техния че и от моя както казах ти си на друго ниво което аз няма как да бъда
лошото е че аз се аргументирам а ти си говориш твоите тези които са недоказани което те прави автоматично некопемтентен но все пак аз не съм на твоето ниво което те прави автоматично прав
и още нещо замисли се за да е забранена в толкова много страни явно има защо
и иди да спориш с майки на наркомани за тревата или направо накарай баща ти да изпушите по една ти умно момче ще успееш не си като другите пубери които са видяли всичко

пафкай си тревица после не аз ще съжалявам