.

Виж резултатите на анкетата: За или против легализирането на марихуаната

Гласували
68. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

37 54,41%
  • Разбира се,че не

31 45,59%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 432

Hybrid View

Марихуаната няма да се легализира, защото е печеливш бизнес за определени хора, които имат интерес цената да е висока. Не е безвредна, но е много по-лошо за човешкото здраве да се пушат цигари, или да се пие алкохол. Зависимостта е на психическа основа - не ми беше никакъв проблем да спра след години употреба. Сега някой ще ми лепне етикета "наркоман" и колкото и факти да му изредя нищо няма да го промени. По-голямата част от обществото вижда като пичове мъжете, които пият по една бутилка твърд алкохол на вечер. Възхвищават се на величието им и не виждат нищо нередно в това. На следващият ден, когато разберат, че същите тези "пичове" са блъснали детенце, сбили са се с някой, или някаква друга простащина, гледат на това като нещо естествено и си го обясняват с липсата на тренинг на извършителя. Аз лично забелязвам пияните от рано и ми стават моментално неприятни, а не чак след като са направили нещо... не говоря против тях и не кроя интриги, а ги игнорирам. Интересното е че дори един пушач да убие някой докато е под въздействието на марихуана, или умре от рак и обществото ще се надигне срещу наркотиците моментално. Няма смисъл да си губя времето и да пиша повече, защото всеки смятащ пушачите за "наркомани" ще чете през редовете. Съвета ми е да не закачате хората, оставете ги да си пушат на спокойствие като искат.
    Последно редактирано от Stray : 04-20-2013 на 03:21

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си