.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен Аватара на slimbo

IN and OUT of love .... Help me!!!

Така пак съм аз ...... Този път проблема ми е свързан с мен и знам , че казаното по - долу ще прозвучи толкова разлигавено и сякаш не знам кво искам , но..........все пак моля отделете една минута и на мен .... Благодаря ви )))

Таа възможно ли някой да е влюбен и да не е ... ? Защото в момента се чувствам напълно така ...... Обичам приятеля ми , но ми липсват времената , когато всички бяхме просто приятели ......... Мисля , че се страхувам и да не го загубя / ако евентуално скъсаме , макар че НЯМА поводи ....../ Просто той и най-добрия му приятел и аз и сестра ми /от предишната тема/ сме 1 много яка компанийка и не искам да се разпаднем ........ Пак и аз се чудя на себе си и ....... не знам ........ Истината е , че донякъде ми липсва моментът когато бях без гадже , но ако изгубя приятеля ми .... ши се садна яко .... /Споменах ли , че съм с раздвоена личност ... не бз се може да съм луда ама сме само 1 /

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Ами нормално е, в началото на една връзка попринцип, в повечето случаи, предобладава еуфория, тъй нареченото "влюбване", което не представлява нищо, но силни симпатии, много ендрофин, и чувството, че си на седмото небе. Но след време, тия "пеперуди в стомаха" изчезват, тогава любовта си е вече любов.. онова горното не е любов, а просто един вид маниакалност. Любовта е по - улегналите мисли и чувства, тогава с приятеля ти сте вече близки, сякаш помъдряли и да, свиквате се. Но това не бива да ви спира и не бива да бъде главен фактор за раздяла, защото ако се допусне, показва че не си достатъчно зрял да създадеш връзка с човек, независимо от годините и пола си. След като настъпи тоя период във връзката се създава сигурността, която би искала да имаш в сигурен брак след време, нали?

Banned Мега фен
    седи си на дупето,ще ти мине

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Не се филмирай излишно.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Явно не се изразих добре ... Проблема ми е , че не се чувствам обичана , а не че ми липсва искра ....

Ако я няма тръпката майната й на връзката!
    П.П.-Скъсали веднъж едва ли някога отново ще сте такива приятели каквито сте били преди.

Знам! Аз не искам да късаме........

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от slimbo Виж мнението
    Знам! Аз не искам да късаме........
    тогава направи нещо.. правете нови общи неща,запишете се накъде заедно,ходете на дълги разходки само двамата... общо взето намери начин да се сближите и да се забавлявате по нов начин... ако искате и на компютъра заедно играйте - просто да е заедно

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    тогава направи нещо.. правете нови общи неща,запишете се накъде заедно,ходете на дълги разходки само двамата... общо взето намери начин да се сближите и да се забавлявате по нов начин... ако искате и на компютъра заедно играйте - просто да е заедно
    Мислиш ли , че не бих , но той не е такъв тип... :/ общо взето ми е гадно и не знам трябва много да помисля кво да правя

Мамка му много го обичам но ми къса нервите

Намерете най-общото между вас!

Не е трудно той е мъжкото ми аз , но ме нерви ... Не съм лигла или нещо такова , но той ме нерви целенасочено

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от slimbo Виж мнението
    Не е трудно той е мъжкото ми аз , но ме нерви ... Не съм лигла или нещо такова , но той ме нерви целенасочено
    ами спри да му се ядосваш...

Тая тема стана безсмислена / не чакайте тя е от самото начало/.. е благодаря ви ще измисля нещо ........

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Темата се заключва по желание на авторката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си