- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Грехове!
Умишлено човекоубийство (и аборти).
Содомски грях.
Напразно притесняване на беден и беззащитен човек.
Удържане на напълно заслужена заплата от беден работник.
Отнемане от изпаднал в тежко положение човек на последното парче хляб или последната стотинка, които той е добил с пот.
Огорчения на родителите до дръзки побои над тях.
(coming up)
Последно редактирано от defender : 12-15-2012 на 08:55
Малките "драми" на сплеснатите от живота хора...
http://www.youtube.com/watch?v=bQAt0BLh-ks
да, именно греховете са проблемът, досега системата на човешката(666) духовност/религия("греха") раждаше какви ли не влошаващи/вредни афекти и престъпления, и така "греховете" се оказваха всякакви негативно въздействащи духове от "тъмнината" заедно с властта, която получаваха/имаха посредством неправедната духовна/религиозна дейност на неправедните духовни служители/работници("греха"), така действувайки чрез тях лукавия царуваше в света и погубваше правейки много хора омаломощени/обезобразени/осакатени и лоши, и за съжаление системата на "звяра" направи благодатта да бъде най-достъпна само за онези, които са на страната на неправдата, така вярата бе превърната в лицемерие, а иначе нищо не пречи, било то с или без вяра, човек да се старае поне да не бъде лош, което и много хора всъщност правеха, но онова, което най-много не достигаше досега беше достатъчно(-то) покаяние от страна на духовните служители на човешката религия, разбира се това не означава че някой от злодеите ще намери извинение пред Бог, понеже Той не признава никакви човешки извинения за което и да е от вече сторените предумишлени злодеяния, но това разбира се не означава че ние съдим или че някой на всяка цена трябва да съди другиго, всяко причиняване на зло другиму е злодеяние, а най-типични примери за такива са: причиняване на смърт, причиняване на телесна повреда, побой, сексуално насилие, психически тормоз, сексуален тормоз, обида, причиняване на повреда на чужда собственост, и пр.
Последно редактирано от npp : 12-15-2012 на 11:15
Сина си ще го бия като дете и след всеки побои ще му напомням, че това го правя единствено заради Дефендър и така ти излизаш грешник косвено и ще се пържиш в ада МУХАХАХАХА
сексът си е перверзен,всеки секс след ,който няма дете се води за грях,така че не плюйте толкова много хомосексуалните те за разлика от 'а' сексуалните и от жените,които ги е страх да раждат могат да си имат дете от свой ген ,а библията от човек е писана.
Как вярвате,че животните,човекът са създадени от кал ,ами аз мога да взема кал ,ама няма да се получи човек,и как може да вярват,че хора като Моисей и не знам си кой са съществуали имали точни доказателства за тяхното съществуване или всичко това е измислица на няколко мозъка.
Няма добро и зло,човешката мисъл прави такива нещата ....
Баси плоските разсъждения.
Калта е вода и пръст(земя), водата и земята могат да се асоциират с течното и твърдото агрегатно състояние на веществата, човешкото тяло е много висок процент вода и твърди вещества(като костите), ето, че е вярно това, че човекът е създаен от кал. А с последното за доброто и злото сама си противоречиш и потвърждаваш, че има добро и зло.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Във всяка легенда има поне капка истина
Никой не пише неща,за които нищо не е чувал и вживявал
Както човекът е създаден от калта , така и животните, и растенията
Не възприемай всичко буквално,ами философствай малко
Съставът на клетката е от вода , соли, киселини и органични вещества
Растенията от къде добавят тези органични вещества? - От почвата
А почвата какво е ?- вода и кал
А животните и ние консумираме растителна храна
Ние сме просто една сложно съставна плът , която произлиза от калта
Защото без почва - нямаше да съществуваме нито ние ,нито тревата
Абе да ви кажа ,то целият свят си е една магия .
Не мога да си обесня ако Адам и Ева са били първите хора имали са деца,то как са се размножавали ,всички знаем,че полов контакт между брат и сестра излиза изрод,а изродът с извинение не може да създаде поколение ,чувала съм за първи братовчеди,които са се женили и детето им е съвсем нормално,а и ако мъжът е бил първи,а жената дошла от рамото му,а всички знаем,че това е невъзможно, може би е магия,но не виждам логично обяснение,а май и никой не знае как точно сме дошли тук вероятно ще си остане загадка .
Адам и Ева са сборен образ на всички души и въобще не са отделни физически личности(макар че и буквално погледнато поуката е същата), поне така изглежда при тълкуването на притчата, буквалното тълкуване няма функция днес.
Библията не е учебник по биология, така че не е въпрос на християнство дали вярваш, че те са първите хора, или вярваш в символичното тълкуване, има и други духовни теории за началото на живота, макар че християнството не дава категоричен отговор а и не се интересува от такива теми.
А езотериката и окултизма влизат в такива подробности(макар че не са сигурен източник нито за религиозните, нито за самите окултисти) и примерно има теория, че тъй като душите постепенно отпадали от рая и ставали все по-грешни, накрая станали груби като форма и се материализирали на земята, или са се вселили в телата на маймунообразни същества, чиито мозък метафизически може да се слее с душата и тя да контролира тялото(все пак нищо не е случайно).
Последно редактирано от Nam3less3 : 12-16-2012 на 15:21
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
содомски грях - блудни грехове, със собствения си пол; съвкупления с животни; кръвосмешение
JUstinda Дори аз няма да те подкрепя мила.Просто приеми,че нещата са такива каквито са и че всичко е безсмислено.Как по дяволите може Вселената да съществува вечно,защото Нищо не може да има,просто е така
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Значи растенията,животните ,микроорганизмите ,и дрождите ,които се съешават със собствения си пол са грешници ,Бог е създал света в три фази хетеро,хомо и хермафродит.
Междодругото няма животно,при което да не се е срещала хомосексуалност.
При растенията пък е хетеро и хомо /Кръстосването на хибрид с индивид,хомозиготен по рецисивния алел, се нарича анализиращо -Уууу и то ще бъде наказано от Бог щом е хомо
Морфология на съцветието при ЛОЗАТА./типове цветове/
1.Функционално женски цвят
2.Функционално мъжки цвят
3.Двуполов (хермафродитен ) цвят - ууууу това ще бъде наказано от Бог !
Ето нещо,което ме впечетли http://www.puls.bg/health/home-and-o...news_4362.html (10% от младите татковци страдат от следродилна депресия) женствеността и мъжествеността е във всеки един от нас малко или много.
Грях е не само содомския ,но и този при който след всеки секс не се ражда дете ,както и този преди сватбата,както и този при изневяра и разврат![]()
^
^
Бог е създал закона за хората, не го създал за животните, нито за растенията.
освен това при животните няма хомосексуализъм, а и отделно животните нямата разум и действат несъзнателно.
също не може животните да бъдат критерии за поведение на разумния човек.
Последно редактирано от defender : 12-16-2012 на 19:38
грехове:
хули и подигравки по чужд адрес, очерняне името и честта на ближния, доносничество, одумване зад гърба и пр.
всяко причиняване на зло другиму е злодеяние, а майката на всички злини е системата на човешката(666) духовност/религия - това е царството на греха("света" в Матей 15:18-19)
"Това ви заповядвам да се любите един друг. Ако светът ви мрази, знайте, че Мене преди вас е намразил. Ако бяхте от света, светът щеше да люби своето; а понеже не сте от света, но Аз ви избрах от света, затова светът ви мрази. Помнете думата, която ви казах, слугата не е по-горен от господаря си. Ако Мене гониха, и вас ще гонят; ако са опазили Моето учение, и вашето ще пазят. Но всичко това ще ви сторят поради Моето име, защото не познават Онзи, Който Ме е пратил. Ако не бях дошъл и не бях им говорил, грях не биха имали; сега, обаче, нямат извинение за греха си. Който мрази Мене, мрази и Отца Ми. Ако не бях сторил между тях делата, които никой друг не е сторил, грях не биха имали; но сега видяха и намразиха и Мене и Отца Ми. Но това става и да се изпълни писаното в закона им слово, "Намразиха Ме без причина". А когато дойде Утешителят, когото Аз ще ви изпратя от Отца, Духът на истината, който изхожда от Отца, той ще свидетелствува за Мене. Но и вие свидетелствувате, защото сте били с Мене отначало." Матей 15: 17-27
Хаха,абе кой ви излъга,че животните нямат ум даже наскоро разбрах,че и те като хората могат да бъдат хипнотизирани,а как след като нямат ум по вашата логика могат да са подложени на хипноза , ето и доказателството http://vbox7.com/play:93b616c34d
При растенията нямало хомосексуалност,ами то няма и хетреосексуалност има кръстосване с хомозиготни и хетрозиготни индивиди,има и растения хермафродит,то си е естествено,защото е природа,растенията могат да се размножават полово и безполово.
Межодругото писали сте ,че и кръвосмешението е грях (грях е в човешкия ум) ,но е напълно естествено за природата както при хората има кръвосмешение,така го има и при животните и при растенията ,нарича се "инбридинг" (близкородственото размножаване) , получава се изражадне при поколението,то е и при хората така,но нима едно такова растение си е избрало да бъде такова ,не просто така е устроен света,нищо,което съществува не е противоестествено,и има причина да е на този свят .
Като стана дума за кръвосмешение все не мога да си обесня,ако Адам и Ева са били първите хора техните деца как са се размножавали като всички знаем,че брат и сестра не могат - получава се изрод,но съм чувала за братовчеди,които се женят и детето им е нормално .