Последна тема по темата 21.12.2012! Кой каквото има да казва,да го каже..
От както започна да се шуми около тази дата сигурно сме я дискутирали десетки пъти,но сега наистина е близо.. дори няма и 2 месеца до идването на въпросната дата,та..
Ето какво намерих аз и ми се струва много любопитно и мисля,че можем да поразмишляваме над това.
Дали целта е да се всее страх у народа,или наистина може да се случи нещо такова.
Как мислите,21.12.2012 е просто дата или наистина ще се случи нещо?
Как си представяте вие този ден,като катаклизъм или като поредния удар от страна на илюминати върху света?
Та,ето аз на какво попаднах ии чеснто казано ме побиха тръпки.
Тибетски монах предрича, че Земята ще потъне в мрак на 21.12.2012
Лама от Тибет, познат като Оракула от Шамбала е изпратил до НАСА предсказанието си за това, което ще се случи на 21.12.2012 година.
Той смята, че животите на хиляди хора са в опасност. Според него тези, които оцелеят в продължение на два месеца след фаталната дата, ще променят коренно живота си и своето мислене.
Според Лама от Тибет на 21.12.2012 година всички планети от Слънчевата система, включително и Земята ще навлязат в галактическа „нулева зона”. Нулевата зона е пространство, в което не могат да се разпространяват никакви енергии. Ще настъпи пълен мрак и тъмнина, а в тъмнината ще има чести избухвания от светлина. Понякога на хората ще им се струва, че около тях се разхождат мъртъвци. Земята ще се тресе, но слабо. Животните първи ще усетят наближаването на Апокалипсиса и ще се скрият в дупките си, твърди Оракула.
Много от хората ще полудеят от внезапната промяна и стреса, който ще изживеят. Тибетският монах препоръчва на 20-ти декември всички хора да напуснат градовете и да отидат в малките селища. Там, където ще се подслонят прозорците да бъдат закрити с плътни пердета и никой да не поглежда навън.
Той съветва хората да се запасят с храна и вода поне за два месеца, защото страшният катаклизъм ще продължи две седмици, но никой не трябва да се връща към нормалния си начин на живот до началото на пролетта, а чак в края на март.
Според ламите от Тибет пророчествата, идващи от древността, ще се сбъднат:
"Времето на Шамбала вече иде...Преди него обаче ще станат войни и много държави ще се разрушат. Подземен огън ще разтърси земята. Ще бъдат изпратени предзнаменования."