- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Грехове!
1. Истината, явно е такава каквато ти решиш. Как правиш разликата между вроден хомосексуализъм и такъв придобит след раждането ???
2. Ако нападателят е въоръжен едва ли би могъл да го обезоръжиш така лесно. На теория може да ти се струва така, но на практика, често единствения начин е убийство или нанасяне на телесна повреда. Може също така да го раниш смъртоносно без да имаш подобна умисъл.
Брей, да ви имам разбиранията за 'греховност'...
един Бог знае нещата, относно които ние няма как да сме напълно сигурни, но за съжаление е имало и хора, които са се раждали с хермафродизъм
може да бъде обезвреден например с електрошоково оръжие, което може да го парализира поне за от 2 до 10 минути, време, за което можеш да избягаш
1. Не правиш разлика между хермафродит и хомосексуалист.
2. Както вече казах на думи е много лесно да го кажеш. Ако е на 5 метра от теб и е насочил пистолет към главата ти, последното нещо, което би направил човек е да си вади електрошоковото оръжие. Сериозно, да не би да носиш винаги такова със себе си ? Мога да ти развия поне 50 сценария в, които използването на електрошок е невъзможно.
имах предвид вродените обратни полови белези като цяло, понеже при всеки такъв случай може да са различни
има и такива които изтрелват две електродни сонди на метри разстояние, през които протича електрическият заряд, като има и безжични електрошокови оръжия, които изтрелват малък ел. снаряд на 30 метра, както и флуидни, които пръскат с струя проводяща течност, през която се предава зарядът
Последно редактирано от npp : 12-23-2012 на 11:27
Пуснах едно търсене в гугъла и единственото, което ми излезе е това - http://spy.bg/elektroshokove/56/.
Обхвата му е 5 метра, но по-фрапиращото е цената му. Интересно ми е нпп, имаш ли такова оръжие и колко хора мислиш, че ще платят такава висока цена за самозащита ?
Колкото до електрошока с обхват 30 метра, в линка, който нпп е дал се споменава, че се използва от Британската полиция. Предполагам цената му е космическа, а да се използва от обикновенния потребител е немислимо. Впрочем нпп, забрави да спомене и размера, изглежда ето така
Дали ще се побере в дамската ми чанта ;д ?
не забравяй че все пак ние сме просто свидетели на истинските Бог и Исус, а не инструктори по употреба на оръжия, идеята, която имахме предвид беше че най-добрите варианти ги намира онзи, който ги търси, така че всеки такъв ще открие дори и това че електрошоковиет пистолети не са по-скъпи от бойните, а също и че електрошоковите снаряди са от стандартният 12 калибър, който може да се зареди в всяко стандартно ловно оръжие, но нека всеки има предвид че дори и електрошоковите заряди могат да убиват при определени условия/обстоятелства, така че най-доброто средство си остава благоразумието, а особено правилната вяра в истинският Господ Бог
Последно редактирано от npp : 12-24-2012 на 15:01