.
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Тема: Грехове!

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Пуснах едно търсене в гугъла и единственото, което ми излезе е това - http://spy.bg/elektroshokove/56/.
    Обхвата му е 5 метра, но по-фрапиращото е цената му. Интересно ми е нпп, имаш ли такова оръжие и колко хора мислиш, че ще платят такава висока цена за самозащита ?

Колкото до електрошока с обхват 30 метра, в линка, който нпп е дал се споменава, че се използва от Британската полиция. Предполагам цената му е космическа, а да се използва от обикновенния потребител е немислимо. Впрочем нпп, забрави да спомене и размера, изглежда ето така

Дали ще се побере в дамската ми чанта ;д ?

не забравяй че все пак ние сме просто свидетели на истинските Бог и Исус, а не инструктори по употреба на оръжия, идеята, която имахме предвид беше че най-добрите варианти ги намира онзи, който ги търси, така че всеки такъв ще открие дори и това че електрошоковиет пистолети не са по-скъпи от бойните, а също и че електрошоковите снаряди са от стандартният 12 калибър, който може да се зареди в всяко стандартно ловно оръжие, но нека всеки има предвид че дори и електрошоковите заряди могат да убиват при определени условия/обстоятелства, така че най-доброто средство си остава благоразумието, а особено правилната вяра в истинският Господ Бог
    Последно редактирано от npp : 12-24-2012 на 15:01

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си