- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сгреших ли?
Ами тук е по-сложна историята. Първият път като се събрахме и не се познавахме много добре, бяхме почти два месеца заедно, като той през това време си хареса друга и тръгна с нея, докато още беше с мен. А като междувременно поддържаше и по-особено отношения с бившата си, която му е била първата любов. Общо взето беше разтроен. После като се събрахме вече вторият път сериозно, след месеци разделени, той си беше изяснил, че иска да е с мен, не с другите. Но след почти година връзка, той беше целунал отново бившата си и на един купон беше спал с почти непозната на едно легло прегърнати. Там не знам дали не е ставало и нещо повече. Каза ми, че не е, но кой знае... Но това за целувката го разбрах миналата година. Беше го крил, защото му бях казала като се събрахме 2я път, че изневери ли ми пак, аз съм до тук. Страх го било да не ме изгуби. Намерих сили и продължих да съм с него въпреки всичко, защото го обичах. Имахме си проблеми, но намирахме начин да ги преодолеем и да бъдем заедно въпреки всичко...