Ами не съм много по актуалните неща :Д
Общо казано ми харесват старинни неща - джобни часовници, огледала, урни, ключове и т.н. Не че ги събирам, ама като видя нещо подобно и си купувам. Джобните часовници и ключовете са страхотен аксесоар на верижка.
И на мен ми харесват клиновете, предпочитам ги пред дънките да речем. Дори ми е банално вече някъде на кафе да видя момиче с дънки и тениска и никакъв вкус :Д Не ме разбирайте погрешно, но да влезеш в кафетерия и да видиш 20 клонинга, от 30 клиента си е страшничко.
Капси, шипове, копчета, ципове - харесват ми, привърженик съм. Отново защото е нещо различно, може да се каже дори натрапчиво.
Тъй като има тема за тоалети и друга за гримове, няма да пускам нищо. Мога да споделя ненавистта си към цвета горчица, който ми изглежда като изпражнение... Наистина. Противно ми е, че навлезна толкова, че всяко второ момиче да има по себе си и да се мисли за модно.
Общо взето ми харесват кубинки, кожени якета, кожени чанти, фигурални чорпогащници... и ако се сетя нещо, в хода на темата ще добавям :Д