.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Боли я ...

Боли я ...

От скоро приятелката ми при стимулация на клитора започна да усеща болка и се оплаква, а до сега не е усещала и имала такава.. Някакви съвети и от какво може да е това ?

Прекалено си груб?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    ВЪТРЕ
    ЦЕЛИЯ
    СУХ!
    Grumpy old madman

Хахах вярваш ли си ?.. Не съм бил груб .. Беше си като всеки нормален път просто по едно време ми каза, че усеща болка и спряхме
    Последно редактирано от fr0z3n : 12-15-2012 на 15:03

Къде точно я боли? Как я боли (силно,парещо,щипещо)?

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Може да натискаш по-силно, а до сега да не ти е казвала, че така не е приятно. Защото не е. Колкото по-нежно и леко - толкова по-хубаво, особено, ако е по-възбудена.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ако си ял люти чушки преди това...

Сега сериозно - възможно е да натискаш много, да имаш нещо задиращо по пръста(било то нокът или кожичка), да е прекалено суха.
    Може пък самата й кожа там да е раздразнена от нещо друго и просто да е по-чувствителна.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Оточни каква болка и може и да помогнем.

Еми каза, че не е било като парене или драскане а нормална болка и преди наистина не е усещала болка... Нз и аз кво ше е било пък ме съмнява да съм я драснал с нещо ..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Ако си ял люти чушки преди това...

Сега сериозно - възможно е да натискаш много, да имаш нещо задиращо по пръста(било то нокът или кожичка), да е прекалено суха.
    Може пък самата й кожа там да е раздразнена от нещо друго и просто да е по-чувствителна.
    +1
    Моя прителка имаше същите оплаквания като твоето момиче и се оказа, че проблема е защото той беше твърде груб.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Да,наистина боли,когато момчето прилага по-голям натиск,но повечето момичета си мълчат.И при нас се е случвало,но аз си му казвам,ако има някакъв проблем или ако започне да ме боли.Няма от какво да ме е срам,той е единственият човек,който познава всяка една част на тялото ми.Говори с приятелката си,може проблема да е в теб.

hentai_fen123
    Guest
    Режи пацата :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си