- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво ще правите на 21.12.12?
Какви са ви плановете? В полунощ ще разберем какво ще се случи. :/
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ще се кефя,че ми почва ваканцията ...
maDamn
Ами, вчера разбрах, че явно няма да ходим на училище, а ще се събираме някъде с класа, така че най-вероятно ще ходя на работа.
Не мисля,че ще настане нещо като край на света.Единственото,което наистина ме притеснява е това,че има твърдения базирани на факти,че ще навлезем в нова епоха и ще има промени. Това ме притеснява,защото аз съм човек,ко0йто ненавижда промените.
Мисля да се събера с близките ми хора,но нямам определени планове.
ще ходя там не-знам-си-къде-беше в неква винарна дето ще си дават вс вино и ще празнуваме края на света
ама къде беше ве :@ бах трябва да прегелдам репортажите на новините че да си спомня :@
и то некви скъпи работи и всичко е безплатно :0 отивам да търся
Ще фапвам като за последно...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Ще съм се прибрала още от четвъртък вкъщи (рано-рано), та ще спя до 1-2, после ще стана, ще пия кафе и ще мързелувам вкъщи с наще ... и ще чакаме :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
ще пия кисело мляко с газирано, ще се стискам до 12:01 и после ще сера на животите на тия които са очаквали нещо да се случи
n00bs
ще си набия 1 чекия като за последно понеже е най-яко това, дори по яко от секса.
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»
Петък е - ще ходя на лекция и после не знам![]()
На рожден ден съм хД
Always wanna play but never wanna loose
училище, после ще ям торта и вечерта - https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...24169801_n.jpg
След работа ще се пръсссна някъде.
ще ви гледам сеира![]()