.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Повече от фен Аватара на stefinkaa7

Лична карта

Добър вечер! Предварително се извинявам ако темата ми не е за тук. В петък, ще ходя на нощна дискотека с приятели, но имам следния проблем .. На 10 този месец ми изтече валидността на картата, разбира се подадох си документи за новата и към старата лична карта ми дадоха талон. Въпроса ми е ако отида със старата лична карта и талона дали, ще ми направят проблем? Имам навършени 18 години.
    Обичам те !!

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    надали някой ше ти гледа дали ти е изтекла или не само ше гледат на колко си години

На дали някой ще ти направи проблем.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на tori
    Ми той тоя талон си е някакъв вид уверение, че личната карта е изтекла, но документите за новата са подадени и скоро ще я вземеш. Едва ли ще ти правят проблем.

Повече от фен Аватара на stefinkaa7
    Благодаря Ви, за мненията! Дано сте прави, че ми е малко притеснено .. лека вечер!
    Обичам те !!

И кво ще ти направят?!

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ми той тоя талон си е някакъв вид уверение, че личната карта е изтекла, но документите за новата са подадени и скоро ще я вземеш. Едва ли ще ти правят проблем.

Никой няма да ти гледа това, въпроса е да видят, че имаш 18..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си