.
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Threaded View

Супер фен Аватара на Irti

Тъжен съм.. не мога повече

Здравейте!

Кактко знаете (или не знаете или съм ви.. знаете) Всеки си има проблеми.

Моят проблем е че аз имам много проблеми. Скоро направиха операция на моят татко, той се чувства много зле и аз все едно се грижа за малко дете. Моята майка ме нагруби. Твърди много ме нарани точно преди 10 мин. Аз съм боклук в техните очи и боклук ще остана. Не искам да ми помагате или нещо такова.. просто искам да поговорим. Аз се прибрах дъраво пиян и тази вечер, както всяка вечер. Не мога да не пия, защото аз пия от 10 г. Реших да помогна на баща ми и да му сменя превръзките. Оправих го но мятоа майка.. родна майка почна..

- Ти боклук се роди.. боклук ще останеш.. махай се.. нещаснитк.. наркоман..

Искам просто от вас някъв коментар какво да правя с всичко.. някава дискуксия. Аз не се чувствам боклук..обичам нашите, но не живея с тях.. не мога да живея, защото аз съм упорите копеле и изкарвам пари и иживея сам, но те постоянно ме грубят..

На татко ми в момента си раздвам сърцето. Много го обичам и постоянно му слугавам, а майка ми ме среща с приказкие

- Постоянно си къркан.. наркоман.. смърдиш на цигари от 1 киломеът.

Може би скоро ще загубя баща ми.. тогава не знам какво ще парвя. Аз съм силен МЪЖ и наистина се чувствам силен, но когато той си иде.. не знам.

Плаче ми се.

Нашите знаят,че аз имам зависмости, но майка ми посдтоянно ме упреква..

Кажете какво да правя.. какво да дам.. сърце си давам за тия двамата, но не мога да се откажа от моят жиовт.

Време ми е за бебе... за семейство.. нещо кооето да мее вкара в път, но не занм..

Моля ви помогнете.. да обсъдим..

Книжката ми взеха,, секнаха ми работата.. много трудно си вадя парите, но все пак ги вадя.. издържам се сам и на тях помагам.. но защо ми казват боклук и утайка..

Защо..

Молява си напиште нещо..

Толкова мноог ми се плаче, а няма къде.. баща ми се заминава, хора.. а, а аз го обичам

ТОлкоав съм наранен...
    Последно редактирано от Irti : 12-15-2012 на 19:58

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си