.
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Threaded View

Супер фен Аватара на Irti
    Здравейте и благодаря за коментарите! Това се случва всеки път, когато ида в нашите, но вчера нещо проби в мен и го написах това. Майка ми, че никога няма да свикне с мен е ясно. Никога не съм се криел за цигари, пиене и останалото. Знаят още от самото начало, но не можа да свикне с това дори, когато се махнах от тях. А аз, че няма да се откажа от живот за бутилката също е ясно. Просто прекалих тези дни и изби където не трябва. Не мога да казвам "не" и рядко отказвам да ми долеят. Нямам воля, а и не искам явно. Продължаваме лека - полека някак.

totik, аз никога не бягам от проблемите, а винаги ги решавам. Не пия, защото искам да бягам. И това също ще отмине все някога. По 3-4 седмици, когато не ходя да ги виждам и в майка ми явно трепва нещо и ми чукне по тел. "Как си? Къде си? Добре ли си? Ела да те видя" и т.н. Физически никак не съм слаб. Психически съм.

Мерси за вниманието и не съм търсил съжаление. И ми дреме хуя, че на вас ви дреме хуя за някакъв хуй от интернет, който пише хуева тема.

Благодаря за вниманието на тези хора, които са ми драснали ЛС. Ще ги прегледам пак на трезво и ще ви драсна.

Прегръщам ви!*

ПС: Татко ми ще се оправи. Знам. Тоя дъртак е корав.
    Последно редактирано от Irti : 12-16-2012 на 07:01

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си