.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: HELP

HELP

Dobur Vecher.
    Izvinqvam se,che ne pisha na kirilica,no nqmam vuzmojnost.
    Imam problem i ne namiram reshenie.Ot okolo mesec sum v nqkakva depresiq moje bi i az ne znam tochno.Postoqnno si merq pulsa i si mislq ili,che e prekaleno nisuk ili,che e prekaleno burz.Napravih si pulna kruvna kartina i imam mnogo leka anemiq (zasegnato mi e zamo jelqzoto i to e mnogo malko pod normite).Tazi sedmica si pravih pulna kruvna otnovo i pokazatelite mi veche sa dobri.Lekarqt mi kaza,che sum napulno zdrava,no az sum si vuobrazila,che ne e taka.Postoqnno mislq nqkakvi gluposti,che ne mi se umira,che shte umra i zapochvam da se zadushavam prosto ne mi dostiga vuzduh.Dnes hodih na konsultaciq i lekarkata mi dade antidepresanti.Ne iskam da gi piq zashtoto shte naistina shte otkacha.Molq vi za nqkakuv suvet naistina speshno e..
    I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Спри да си внушаваш разни работи и ще се оправиш.

Гарантирам ти го.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Голям фен Аватара на besso
    Това се нарича хипохондрия - прекален страх от болести. Всъщност е просто едно внушение. Как се "лекува" (това не е болест) - разговор с психолог би ти помогнал Или просто прочети за хипохондрията в нета Задуха също е внушение, свързано с прекаления ти страх и стрес. Антидепресантите не са най-удачното, защото те успкояват, но когато ги спреш проблемите ти могат да се появят пак. Необходимо е промяна в мисленето ти, което предизвиква стреса и страховете ти.
    Успех!
    От кой град си и на колко си години?

Мега фен
    при такива симптоми е много важно ако четеш книги за или практикуваш някакъв окултизъм (например йога, медитация или сатанизъм) да спреш да го правиш, или ако се срещаш с окултисти или последователи на някаква религия да престанеш да се срещаш с тях, а ако самата ти си последовател на някакво вероизповедание или вярваш в нещо такова, е добре да се знае точно коя е или в какво?!, така ще може да се определи откъде по-точно произхожда проблема

Голям фен Аватара на besso
    Йогата и медитацията не са окултизъм, а методи да постигане на вътрешен мир. Нямат нищо общо с религии и богове.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си