Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
Никой никого не напада. Аз обаче имам спомен, че още края на лятото авторката беше пуснала тема, че харесва въпросното момче. А, вече е декември!
Явно се бъркаш с някой друг. Лятото не съм пускала такава тема, а и няма как след като едва от миналия месец ми е попаднал на мерника.
Азория, в миналата тема от началото на месеца още не бях сигурна и зададох въпроса по-общо, но няма голямо значение. Иначе благодаря за подкрепата. Така - мисля, че трябва да уточня нещо, защото някои са ме разбрали в грешната посока изглежда. Не ме е срам да му пиша. Както казах по-горе: "Амаа не трябва ли да изчакам той да ми пише, ако има интерес. Иначе нямам нищо против и аз да му пиша, просто не искам да нахалствам. А добра идея ли ще е да започна темата с тази случка и да я обърна на шега, или пък да му се извиня, че се получи така неловко."
Идеята ми е, че нали майка ми се включи изненадващо и попита да се запознаем с него - аз си глътнах граматиката още като го видях. Та от тва ми е повече неловко. Ако може да ми отговорите на цитата.^