- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- За кое изпитвате повече съчувствие?
За избитите деца или за момичето, което хвърли десетина новородени кученца в реката?
Определено за децата. Просто съм без всякакви думи.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Под избитите деца вероятно имаш предвид тия в Америка, така че за нито едното честно казано. Не мога да си слагам такива неща на сърцето.
n00bs
За нито 1
В смисъл животът продължава за останалата част от света и няма как да променим това.
Последно редактирано от KumchoValcho : 12-16-2012 на 07:44
я дайте да прочета някъде за какво става на въпрос.
Какви кученца, кои деца..?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Плюска ми се
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
http://www.liveleak.com/view?i=bb4_1283184704
Това е за кученцата.
За децата вече дадоха. Някакъв се опита да копира Брейвик и изби 20тина първокласници.
Верно, че животът продължава, ама аз не мога да не се възмутя/да ми стане тъпо, щото малко или много тва са толкова много погубени живота ... особено детски. Отвратително е. Никой няма право да отнема чужд живот (освен, ако обстоятелствата не говорят друго), особено пък невинни дечица, пък и учители и възрастни ..
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
4XCOKИ
Сериозно... Ако бях там щях да я оскубя за косите.. мръсна, долна, нещастна гад.
4XCOKИ
според мен пък тая дето ги мята щеше да набие щрудела дори бих сложил кинти на това
n00bs
за кученцата
сега е време да гледам репортажите
E и що трябва да сравняваме две трагедии и да ни е ПО-гадно за едното или другото. Лично на мен ми е тегаво и за двете, няма как да избирам кой живот е по-важен, на кучета или на децата. Щом са се родили никой няма право да посяга на живота им.
dgdg
кажи го на прасетата, телетата, овцете, пилетата и тн![]()
n00bs
Кофти е и за двете страни, но нали не се е случило около или на мен.
Не ме засяга особено. Имам си и свои грижи. Не смятам да си развалям настроението.
Нито моите кучета ще бъдат хвърляни така, нито аз или някой от семейството ми ще умре по този начин(надявам се).
Както Кумчо каза - живота продължава за всички останали, другото не може да се промени.
*сън*