- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сгреших ли,отново
Здравейте,ще започна от там,че съм разделена с бившия ми приятел от около 2-3 седмици .. Казваше ми ,че уж нямало да се лъжем,имаше някакви планове с мен и тн..обичайното,което момчетата говорят на едно момиче -знаете Та той ми е първия,и не знам дали не сгреших и прибирзъх,но аз наистина исках да бъда с това момче,може би щом така е станало,така е трябвало да бъде Той преди мен е имал дълга връзка само да спомена и всичко започна от там,че имах съмнения,че бившата иска да е с него,беше си качвала снимки с него ,инякакви такива дивотии и аз веднага се панирах,да не би още да се виждат да имат чувства и тн ... Казах му за снимките и той ми се ядоса,че съм се цупела за глупости ,че поведението ми било еди какво си ...била съм безразлична, за всичко ми било все тая и така нататък .. А аз просто съм уморена от разочарования и той сам се досети защо се държа по-студено.Просто съм си такъв тип човек ,след всички разочарования не давам всичко от себе си ,не и докато не съм сигурна,че си заслужава.Та започнаха едни караници аз го обвибявах,че си намира оправдание да ме разкара, той говореше ,че аз съм била безразличната не можело той да е водещия във всичко и тн..Имахме няколко уговорки да се видим и да говорим ,да се оправим (като аз го подканвах,а той странеше от мен ,спря да ме търси като преди, промени си отношението към мен ) ,но се проваляха..той казваше,че е седнал с приятели и няма да може,после пак се оправда,че имал работа,съответно аз му написах едно съобщение ,че търпението ми вече се изчерпа ,той ми отговори ,че нямало проблем както съм искала и това беше ,от тогава не сме се чували .Та много хора ми казват,че съм избързала,че не е трябвало да спя с него ,но на мен ми беше хубаво ,чувствах се сигурна с него ,така че не съжалявам чак толкова .. Сега не мисля ,че бих погледнала на него по същия начин,поради простата причина,че мисля че му е било само за единия секс,колкото и да не мога да повярвам,че е възможно така да е постъпил с мен ..Та ,никой не знае,защо точно се отдръпна така от мен и не ме потърси дори ,не знам отстрани как изглежда,но според мен не е моя вината.Сега се появи ново моче,той е супер настоятелен,казва ми ,че иска да го заобичам,грижи се за мен ,въпреки че на мен не ми беше до никой и се държах на моменти отвратително ,но с постоянството си разбрах,че не е никак лошо това момче.Всеки ден се виждаме (понеже сме комшии ) ,постояно идва при мен и тн .И осъзнавам колко е важна комуникацията между двама думи .Мислите ли,че съм права да мсиля,че той заслужава шанс,а не бившия,защото ако чаках да ме потърси щях да си остана с чакането ..вече 3 седмици нямам вести никакви от него . На кратко това е Много ми е трудно и съм много объркана,след всичко,защото винаги аз оставам зарязана и без вина виновна и не знам какво да правя ....
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
1.Щом си поискала да е първия, значи така е трябвало да стане. Не е грешка! Общо взето почти не познавам момичета, които да се разбират все още с първия си, или пък да са изградили стабилна и дълга връзка.
2.За тези снимки, ти твърдиш, че си му казала, обаче много зависи с каква интонация/тон и дори изражение го казваш. Ако си тръгнала да отваряш тази тема с намерението да викаш и да вдигаш скандали - грешка. Обаче така, както си го описала(че той се развикал...) по-скоро си е търсил за какво да се хване, че да се скарате. Обаче, ако ти редовно си се цупела за глупости - не си "без вина виновна"
Както и да е, разделени сте с бившия и това трябва да си остане така.
А тоя другия, ако го харесваш, що пък да не пробваш! Бившия го отпиши!
Първо ще ти кажа, че според мен ти не си готова за друга връзка.
Иначе нямаше да пишеш темата за бившия.
В новия виждаш това, което си искала бившият да бъде и това за мен е разбираемо.
Ясно е, че трябва да отпишеш бившия, няма нужда дори да го казвам.
Но помисли за другото момче - можеш ли да имаш пълноценна връзка с него?
Не питам за секс и т.н., говоря чисто емоционално, защото сексът е важен, но не е всичко.
Този първия не си струва изобщо вниманието ти. Продължи си и дори да те търси му тегли една и не се занимавай.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
[QUOTE=xXxPETYAxXx;10528603]1.Щом си поискала да е първия, значи така е трябвало да стане. Не е грешка! Общо взето почти не познавам момичета, които да се разбират все още с първия си, или пък да са изградили стабилна и дълга връзка.
2.За тези снимки, ти твърдиш, че си му казала, обаче много зависи с каква интонация/тон и дори изражение го казваш. Ако си тръгнала да отваряш тази тема с намерението да викаш и да вдигаш скандали - грешка. Обаче така, както си го описала(че той се развикал...) по-скоро си е търсил за какво да се хване, че да се скарате. Обаче, ако ти редовно си се цупела за глупости - не си "без вина виновна"
В случая със снимките аз му пратих съобщение..не сме си говорили очи в очи с него,нали ви казвам аз постоянно повтарях да излезем да се видим,срещите ни винаги се проваляха....и накрая аз казах,че търпението ми се е изчерпало..Той дори не пожела да говорим ..ако го искаше досега да ме е потърсил 100 пъти според мен,защото аз зарязвах всичко ,само и само да излезем ,да се видим ,да говорим,а от негова страна нещата не седяха точно по този начин и според мен не е имал желание.Но всеки има своята истина и кой знае какви неща си измисля ,когато го попитат защо сме разделени например...Аз никога за глупости не съм се сърдила ,глупост ли е да си в неведение има ли чувства той към предишната си и какво се случва лично между вас двамата?Аз мисля,че не а той излезе с номера,че съм имала отвратително поведение едва ли не ,а до преди 1 седмица твърдеше колко съм била добра,как не се срещали вече такива момичета и така нататък,твърдеше как всичко в мен му харесва и ,че съм идеалната за него ...е не ги разбирам тоя хора.как си сменят желанията за седмица ,но да са живи и здрави аз продължих напред))
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Кое момче иска момичето му да му се цупи за всяко нещо? Като излизат и тя да го обвинява. И аз съм го правила,ама по тоя начин караш момчето да се чувства несигурно в себе си. И само го отблъскваш. Айде вместо да го обвиняваш сега,поеми и ти малко отговорност за това,което се случва и си помисли,че току виж и ти имаш вина той да се държи така резервирано...
Now Go To SleeP bitCh...DIe motherfucker die, ugrhhh...time's up bitch ,close ya eyes....now go to sleep bitch,why are u steel alive,how many time I gotta tell ya,close ya eyes ...bye die motherfucker :P I'm Miss_Innocence (devil)
Отпиши бившия-той е минало.На базата на това,което казваш за него,наистина не те заслужава,ако се държи така.Забрави направо за него и дай шанс на сегашния,щом толкова се старае.Не позволявай на миналото ти да попречи на настоящето и на бъдещето ти-допускал съм я тази грешка от личен опит говоря,сериозно не си заслужава-миналото си е минало-остави го така.Наслади се на момента.