[QUOTE=xXxPETYAxXx;10528603]1.Щом си поискала да е първия, значи така е трябвало да стане. Не е грешка! Общо взето почти не познавам момичета, които да се разбират все още с първия си, или пък да са изградили стабилна и дълга връзка.
2.За тези снимки, ти твърдиш, че си му казала, обаче много зависи с каква интонация/тон и дори изражение го казваш. Ако си тръгнала да отваряш тази тема с намерението да викаш и да вдигаш скандали - грешка. Обаче така, както си го описала(че той се развикал...) по-скоро си е търсил за какво да се хване, че да се скарате. Обаче, ако ти редовно си се цупела за глупости - не си "без вина виновна"
В случая със снимките аз му пратих съобщение..не сме си говорили очи в очи с него,нали ви казвам аз постоянно повтарях да излезем да се видим,срещите ни винаги се проваляха....и накрая аз казах,че търпението ми се е изчерпало..Той дори не пожела да говорим ..ако го искаше досега да ме е потърсил 100 пъти според мен,защото аз зарязвах всичко ,само и само да излезем ,да се видим ,да говорим,а от негова страна нещата не седяха точно по този начин и според мен не е имал желание.Но всеки има своята истина и кой знае какви неща си измисля ,когато го попитат защо сме разделени например...Аз никога за глупости не съм се сърдила ,глупост ли е да си в неведение има ли чувства той към предишната си и какво се случва лично между вас двамата?Аз мисля,че не а той излезе с номера,че съм имала отвратително поведение едва ли не ,а до преди 1 седмица твърдеше колко съм била добра,как не се срещали вече такива момичета и така нататък,твърдеше как всичко в мен му харесва и ,че съм идеалната за него ...е не ги разбирам тоя хора.как си сменят желанията за седмица ,но да са живи и здрави аз продължих напред ))