.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Тема: What if...?

What if...?

Какво значи, ако момиче ти кажа, че не иска да ме изгуби като приятел? Някак си не мога да я рабера тая женска концепция за приятелството м/у момче и момиче.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Харесва й компанията ти, но не я привличаш достатъчно, за да поиска да задълбочи нещата.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Banned Мега фен
    че си в списъка с приятелите - нямаш шанс с нея..

оф пак ли вее, да му не види

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Takaki Tono Виж мнението
    оф пак ли вее, да му не види
    пак ли ? или си обратен или не знаеш как да показваш на момиче че го искаш по по-особен начин

Типична резачка на момичетата ...

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    пак ли ? или си обратен или не знаеш как да показваш на момиче че го искаш по по-особен начин
    май си прав :/

това е начина ни да ви кажем, че не ви харесваме и не ни привличате.... (малко грубичко, ама това е истината)

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Да. Това е мил начин да кажем, че не ни харесвате.

Ами никак не е мило за този на когото го казваме, но така се случва Иии да отрязала те е, ако попаднеш в списъка с приятелите, няма излизане от там

Еех здраве да е, нищо не мога да променя

Голям фен Аватара на slimbo
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Харесва й компанията ти, но не я привличаш достатъчно, за да поиска да задълбочи нещата.
    това е едното другото е , че наистина може да си важен за нея и , ако сте добри приятели да осъзнава , че след връзка това приятелство умира...

+ че най-често си е рязане

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Мда.
    Оттук ти си на ход , да избереш - дали искаш да си в зоната, или въобще да не си в обкръжението и. Поне пък си наясно,че не бива да се залъгваш ,че може да се получи нещо.
    maDamn

Banned Мега фен
    май си прав :/
    правА ... апфффффф има го и в подписа бе хора...... момиче съм

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от slimbo Виж мнението
    това е едното другото е , че наистина може да си важен за нея и , ако сте добри приятели да осъзнава , че след връзка това приятелство умира...
    няма такова нещо като толкова важен приятел с който не искаш да си нещо повече... добър приятел - да,но важен за нея - не

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    няма такова нещо като толкова важен приятел с който не искаш да си нещо повече... добър приятел - да,но важен за нея - не
    О я стига момиче съм .... ясна ми е наща логика....Не ти ли се е случвало някво момче , което да ти е ма най-верния приятел да ти каже , че те харесва и ти да не му приемеш , за да не загубиш приятелството му щот на всички е ясно ,че след раздяла приятелството отсъства ....... Аз имам приятели , които са важни за мен и , ако ги изгубя /по моя вина/ няма да си простя

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Не ти ли се е случвало някво момче , което да ти е ма най-верния приятел да ти каже , че те харесва и ти да не му приемеш , за да не загубиш приятелството му щот на всички е ясно ,че след раздяла приятелството отсъства
    Нали се сещаш, че ако той те харесва и ти му откажеш връзка, за да си останете приятели няма да е нито връзката, нито приятелството?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Нали се сещаш, че ако той те харесва и ти му откажеш връзка, за да си останете приятели няма да е нито връзката, нито приятелството?
    И аз съм общо взето на това мнение. Казах и, че ако не може да сме повече от приятели, то няма да е възможно да сме и просто приятели. При което последва гореспоменатото вече - " не искам да те изгубя като приятел". И при тази ситуация реших, че е по- добре всеки да си продължи по- пътя и да си живее живота, а тя каза нещо от сорта на - " а като сме приятели няма да ти преча да си живееш" Цялата това преставление завърши с- " когато спреш да ме чувставш като повече от приятелка, ме потърси ". Не разбирам защо тя държи на всяка цена да сме приятели, и не иска да разбере че нейната история в моя живот е свъшила? Получава се така, че аз я харесвам и се опитвам да се отдръпна и да продължа, а тя (която ме вижда сам като приятелче) се опитва да ме задържи...
    Последно редактирано от Takaki Tono : 12-16-2012 на 15:30

Just give up, bro. U have no chance. Get over it, life goes on.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    И аз съм общо взето на това мнение. Казах и, че ако не може да сме повече от приятели, то няма да е възможно да сме и просто приятели. При което последва гореспоменатото вече - " не искам да те изгубя като приятел". И при тази ситуация реших, че е по- добре всеки да си продължи по- пътя и да си живее живота, а тя каза нещо от сорта на - " а като сме приятели няма да ти преча да си живееш" Цялата това преставление завърши с- " когато спреш да ме чувставш като повече от приятелка, ме потърси ". Не разбирам защо тя държи на всяка цена да сме приятели, и не иска да разбере че нейната история в моя живот е свъшила? Получава се така, че аз я харесвам и се опитвам да се отдръпна и да продължа, а тя (която ме вижда сам като приятелче) се опитва да ме задържи...
    Или наистина те харесва като приятел и й е добре в компанията ти , или иска да те държи наблизо да й поддържаш егото, а може и за резерва.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Благодаря ви за мненията, приятелчета. Весело изкарване на предстоящите празници!
    Ето ви едно поздравче от мен http://www.youtube.com/watch?v=aDUcj...8uE41&index=53

Голям фен Аватара на notlike
    Бил съм в подобно положение. Режих да направя най-доброто решение и да се отдръпна. Сега се разминаваме с усмивка. Ако не искаш да си в кофти ситуация редовно и да ти е гадно, по-добре отстъпи назад и си потърси щастието другаде. Срещни се с нови хора, усмихвай се, живей си живота. Понякога не се получава, знаеш.. иначе нямаше да е интересно. Но се изправяш и продължаваш. Неприятното след това е, че вече не си толкова наивен, защото имаш някакви очаквания, че може да стане нещо. Мъчиш се да не го признаваш, но е така - ставаш малко по-резервиран, което не е чак толкова лошо, все пак е инстинкт за самосъхранение.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Banned Мега фен
    О я стига момиче съм .... ясна ми е наща логика....Не ти ли се е случвало някво момче , което да ти е ма най-верния приятел да ти каже , че те харесва и ти да не му приемеш , за да не загубиш приятелството му щот на всички е ясно ,че след раздяла приятелството отсъства ....... Аз имам приятели , които са важни за мен и , ако ги изгубя /по моя вина/ няма да си простя
    сигурна съм,че не правиш разликата от добър приятел и наистина важен човек.. когато е важен човекът определено искаш да си нещо повече от приятел с него... и дали ще му откажеш или ще скъсате след време се тая.. пак приятелството не е същото... и приятел ми е казвал много повече от харесвам те или нещо подобно - е,развали ни се приятелството,но не съжалявам,защото сега вместо да се залъгва си намери приятелка с която са заедно вече половин година,а може и повече...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ами.. има нужда от вашето приятелство,приятно и е с теб,но не и нещо повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си