- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- What if...?
Какво значи, ако момиче ти кажа, че не иска да ме изгуби като приятел? Някак си не мога да я рабера тая женска концепция за приятелството м/у момче и момиче.
Харесва й компанията ти, но не я привличаш достатъчно, за да поиска да задълбочи нещата.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
че си в списъка с приятелите - нямаш шанс с нея..
това е начина ни да ви кажем, че не ви харесваме и не ни привличате....(малко грубичко, ама това е истината)
![]()
Ами никак не е мило за този на когото го казваме, но така се случваИии да отрязала те е, ако попаднеш в списъка с приятелите, няма излизане от там
![]()
О я стига момиче съм .... ясна ми е наща логика....Не ти ли се е случвало някво момче , което да ти е ма най-верния приятел да ти каже , че те харесва и ти да не му приемеш , за да не загубиш приятелството му щот на всички е ясно ,че след раздяла приятелството отсъства ....... Аз имам приятели , които са важни за мен и , ако ги изгубя /по моя вина/ няма да си простя![]()
И аз съм общо взето на това мнение. Казах и, че ако не може да сме повече от приятели, то няма да е възможно да сме и просто приятели. При което последва гореспоменатото вече - " не искам да те изгубя като приятел". И при тази ситуация реших, че е по- добре всеки да си продължи по- пътя и да си живее живота, а тя каза нещо от сорта на - " а като сме приятели няма да ти преча да си живееш"Цялата това преставление завърши с- " когато спреш да ме чувставш като повече от приятелка, ме потърси
". Не разбирам защо тя държи на всяка цена да сме приятели, и не иска да разбере че нейната история в моя живот е свъшила? Получава се така, че аз я харесвам и се опитвам да се отдръпна и да продължа, а тя (която ме вижда сам като приятелче) се опитва да ме задържи...
Последно редактирано от Takaki Tono : 12-16-2012 на 15:30
Just give up, bro. U have no chance. Get over it, life goes on.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Благодаря ви за мненията, приятелчета.Весело изкарване на предстоящите празници!
Ето ви едно поздравче от мен http://www.youtube.com/watch?v=aDUcj...8uE41&index=53![]()
Бил съм в подобно положение. Режих да направя най-доброто решение и да се отдръпна. Сега се разминаваме с усмивка. Ако не искаш да си в кофти ситуация редовно и да ти е гадно, по-добре отстъпи назад и си потърси щастието другаде. Срещни се с нови хора, усмихвай се, живей си живота. Понякога не се получава, знаеш.. иначе нямаше да е интересно. Но се изправяш и продължаваш. Неприятното след това е, че вече не си толкова наивен, защото имаш някакви очаквания, че може да стане нещо. Мъчиш се да не го признаваш, но е така - ставаш малко по-резервиран, което не е чак толкова лошо, все пак е инстинкт за самосъхранение.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
сигурна съм,че не правиш разликата от добър приятел и наистина важен човек.. когато е важен човекът определено искаш да си нещо повече от приятел с него... и дали ще му откажеш или ще скъсате след време се тая.. пак приятелството не е същото... и приятел ми е казвал много повече от харесвам те или нещо подобно - е,развали ни се приятелството,но не съжалявам,защото сега вместо да се залъгва си намери приятелка с която са заедно вече половин година,а може и повече...