.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Тема: What if...?

Нищо не можеш да направиш. Като ти кажат така ,то просто е очевидно на къде отиват нещата. Преди месец изпаднах в подобна ситуация и просто се отдръпнах и не се занимавам с това момиче. За мен приятелство м/у момиче и момче няма. Сега я подминавам ,като пътен знак. Но пък от една страна си го заслужи(ще ви спестя обидите).

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
    Сега я подминавам ,като пътен знак.
    Браво. Типично комплексарка постъпка.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Означава "Прекалено виновно ми е да ти кажа в лицето, че не те харесвам."
    Сега трябва да сте приятели, но само ако можеш да не се залъгваш, че тя има нещо към теб.
    Ако не можеш и го обясни, ама недей я "подминавай акто пътен знак".

Супер фен Аватара на gabi_94
    Женската логика е нещо страшно. Всяка жена може да разбира това "приятел" в различни форми и действително да има различни форми на "приятел". И все пак според мен главно действа егоистичната ни страна, която ни казва, че не е лошо някой да ходи след нас (резервен вариант, вдигане на самочувствието и тем подобни). Може пък приятеля да го харесваме, но от страх после да не го загубим да искаме да си останем приятели (малко вероятно). Има и трети вариант - просто някой да ни е приятел и да ни е важен, но да не изпитваме чувства към него (това ако питаш мен е най-редкия случай). Общо взето като че ли първото е най-вероятно. Ако някое момче е много важно за нас според мен границата на приятелството е мината...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Както казаха- най-често си е рязане. Лично аз не обичам да нагрубявам и да наранявам хората. Шанс е, когато някой ме е харесал, а аз него-не. Не желая да постъпвам жестоко с чувствата на отсрещния и ги уважавам. Помагам и разговарям. Запазвам каквото мога и съм напълно наясно, че той може да пожелае да не се виждаме и да не общуваме повече. Не се сърдя, защото знам, че ако чувствата са силни нещата стават трудни и то не за мен. Не обичам да се разделям с хората скарвайки се с тях. Ако някое момче ми е ценно наистина, го искам около себе си, не за да ми е резерва, не за да ми поддържа егото, а защото той значи нещо за мен и аз уважавам неговата персона. Имам много приятели момчета. Някои от тях са такива, които са се отказали, но бяха достатъчно силни, за да останат мои приятели. Нещата са двустранни. Но това съм аз. Така е при мен. При други може да е точно обратното.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Браво. Типично комплексарка постъпка.
    Не виждам какво му е комплексарското. Аз изпитвах чувства към нея ,а тя ме разиграваше. За това постъпвам така. Просто не искам повече да имам дори приятелски отношения с нея. Не мисля да ставам резервен вариант на някоя к***а(с извинение). Въпреки ,че знаех за миналото и ,а то не е никак хбуаво(не ,че сега е по-различно) държех на нея. Бях заслепен в началото ,но осъзнах ,че не си е заслужавало и се радвам от една страна,че не се получиха нещата. Ходи с 15 годишен ,а тя е на 17(мисля ,че съм пускал тема) Да си се занимава с него ,не с мен!
    Последно редактирано от Mr.Killer : 12-19-2012 на 11:33

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Takaki Tono Виж мнението
    Какво значи, ако момиче ти кажа, че не иска да ме изгуби като приятел? Някак си не мога да я рабера тая женска концепция за приятелството м/у момче и момиче.
    Означава много мек начин да ти каже, че не я възбуждаш, не я привличаш, не иска да има каквото и да е общо с теб, но няма проблем да излизате и да ѝ храниш самочувствието, както и да ѝ правиш услуги. Също означава, че иска да те удостои с любовните си драми и да ти плаче на рамото, когато се чувства зле.

В общи линии, ако искаш да я ебеш или да я фащаш за гадже, тоя вариант едва ли ще те устройва.
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    но няма проблем да излизате и да ѝ храниш самочувствието, както и да ѝ правиш услуги. Също означава, че иска да те удостои с любовните си драми и да ти плаче на рамото, когато се чувства зле.
    ЕЕЕЕЕ!! Не е вярно.

Мхм, то и без това цялото тва нещо с нея супер, ама супер много ме товари психически. Единствено което искам е довечера да направя на свиня с пичовете, утре да стана рано за лекции, да изкарам някак си 4 часа и след това си хващам автобуса и се прибирам у ДОМА )) Слагам бенз за 50 лева и да джъткам all fucking night ( което btw ми действа много успокояващо и релаксиращо) . На тоя етап вече не ми се занимава с каквито и да е особи от противоположния пол. Била ме виждала като "приятел" и като "много важен и ценен човек за нея" и рядко се срещали "момчета като мен". До скоро мислех, че това всъщност е хубаво нещо и наистина съм важен за нея..... но naaaahh дреме ми на патката.

Ти имаш комплекс за малоценност нали? Нямаш собствено убеждение в своите качества и затова момичето се отдръпва под предлог,че не иска да изгуби най - добрия си приятел. Защото не вижда сигурност в теб. Може би вижда разбиране и загриженост,но това не е всичко.Външния вид има най - малко значение,важни са други качества. И докато не се изградиш вътрешно,ще си останеш "най-добър приятел"
    Now Go To SleeP bitCh...DIe motherfucker die, ugrhhh...time's up bitch ,close ya eyes....now go to sleep bitch,why are u steel alive,how many time I gotta tell ya,close ya eyes ...bye die motherfucker :P I'm Miss_Innocence (devil)

Всъщност ми е казвала, че се чувства сигурна с мен, но това няма значение. Това което има значение за мен, всъщност съм аз самия. Просто ми омръзна да се тормозя А за комплекса за малоценност, може и да имам такъв комплекс, но сега съм в състояние and not a single fuck was given that day

Да е човек,обаче ако не си изчистиш от главата,филма,че не си достатъчно добър (защото отбелязвам това е само в главата ти), и със следващото момиче може да стане така...
    Now Go To SleeP bitCh...DIe motherfucker die, ugrhhh...time's up bitch ,close ya eyes....now go to sleep bitch,why are u steel alive,how many time I gotta tell ya,close ya eyes ...bye die motherfucker :P I'm Miss_Innocence (devil)

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
    Нищо не можеш да направиш. Като ти кажат така ,то просто е очевидно на къде отиват нещата. Преди месец изпаднах в подобна ситуация и просто се отдръпнах и не се занимавам с това момиче. За мен приятелство м/у момиче и момче няма. Сега я подминавам ,като пътен знак. Но пък от една страна си го заслужи(ще ви спестя обидите).
    ужасно отношения... така правят 12 годишните
    Последно редактирано от FuCKkK13 : 12-20-2012 на 08:35

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ЕЕЕЕЕ!! Не е вярно.
    съгласна съм...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Takaki Tono Виж мнението
    Мхм, то и без това цялото тва нещо с нея супер, ама супер много ме товари психически. Единствено което искам е довечера да направя на свиня с пичовете, утре да стана рано за лекции, да изкарам някак си 4 часа и след това си хващам автобуса и се прибирам у ДОМА )) Слагам бенз за 50 лева и да джъткам all fucking night ( което btw ми действа много успокояващо и релаксиращо) . На тоя етап вече не ми се занимава с каквито и да е особи от противоположния пол. Била ме виждала като "приятел" и като "много важен и ценен човек за нея" и рядко се срещали "момчета като мен". До скоро мислех, че това всъщност е хубаво нещо и наистина съм важен за нея..... но naaaahh дреме ми на патката.
    на колко години викаш че си ? пф... доста срещано явление,когато едно момиче те отреже,но внимава ти да и се изчишкаш отгоре.. стегни се

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    на колко години викаш че си ? пф... доста срещано явление,когато едно момиче те отреже,но внимава ти да и се изчишкаш отгоре.. стегни се
    И какво... според теб е по- добре да си бъда приятелчето което винаги е насреща когато тя оака нещо? Просто отговарям със същото отношение. Не знам какво е лошото и незрялото да не ти пука вече за някой. Дори се изисква много повече усилия да направиш това с човека когото някога е бил нещо за теб.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ужасно отношения... така правят 12 годишните
    За да се държа така с нея явно има причина за това. Не може да говориш преди да знаеш ,какво се е случило. И не съм казал ,че той трябва да направи така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си