.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

класна работа...

Здравейте!
    Имам нужда от малко помощ.Ще правя класна работа и ако някой ми помогне с преразказите,ще съм много благодарна. Ако можете да ми помогнете дори и с една тема,ще бъде страхотно. Темите са : от името на неутрален разказвач - Десета глава от ''Немили-недраги'', трета глава от ''Една българка'',пета глава от ''Една българка'' ; от името на Бръчков пета глава от ''Немили-недраги''! Много благодаря предварително!!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    И не можеш да разкажеш какво се случва в посочените глави? Не си ли чела произведенията?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Прочети произведенията и ще се справиш и сама. : )

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Боже, щом преразказ не можеш да напишеш...и то на текст, който си изучавала.

Как така не можеш да преразкажеш !! Прочети произведенията повечко пъти и ще стани ..

Ти ако преразкази не можеш да пишеш, не знам как от догодина ще трябва да се справяш с ЛИС, да не говорим за есета. Сядай и си прочети произведенията, голямата философия...

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Еми,прочети си текстовете.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Моето момиче, ако не си прочетеш текстовете, 100 преразказа да ти напишем, няма полза. Кел файда, че ще ти пишат 6, щом ти знаеш, че тази оценка не си си я изкарала сама. По-добре изкарай 2, но да знаеш, че си е твое.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Голям фен Аватара на EternalDream
    Прочети си произведенията внимателно, вникни се в тях. Ако пропускаш детайли - и сбито да е, пак ще има нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си