- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- класна работа...
Здравейте!![]()
Имам нужда от малко помощ.Ще правя класна работа и ако някой ми помогне с преразказите,ще съм много благодарна.Ако можете да ми помогнете дори и с една тема,ще бъде страхотно.
Темите са : от името на неутрален разказвач - Десета глава от ''Немили-недраги'', трета глава от ''Една българка'',пета глава от ''Една българка'' ; от името на Бръчков пета глава от ''Немили-недраги''!
Много благодаря предварително!!
![]()
И не можеш да разкажеш какво се случва в посочените глави? Не си ли чела произведенията?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Прочети произведенията и ще се справиш и сама. : )
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Боже, щом преразказ не можеш да напишеш...и то на текст, който си изучавала.
Как така не можеш да преразкажеш !! Прочети произведенията повечко пъти и ще стани ..![]()
Ти ако преразкази не можеш да пишеш, не знам как от догодина ще трябва да се справяш с ЛИС, да не говорим за есета. Сядай и си прочети произведенията, голямата философия...
Моето момиче, ако не си прочетеш текстовете, 100 преразказа да ти напишем, няма полза. Кел файда, че ще ти пишат 6, щом ти знаеш, че тази оценка не си си я изкарала сама. По-добре изкарай 2, но да знаеш, че си е твое.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Прочети си произведенията внимателно, вникни се в тях. Ако пропускаш детайли - и сбито да е, пак ще има нещо.