- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален
Проблема е такъв:-С приятеля ми пробваме вече за 5-ти път анален, но мен много ме боли и се отказвам има ли начин да не боли толкова много?
Повече лубрикант ... и трябва да си отпусната, щото като се стегнеш следователно се стягат и мускулите там
ии той да не ръга бързо щото...
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Повече лубрикант, повече предразполагане и да я кара леко.
От първите пъти няма да стане най - вероятно.
Лубрикант, отпускане, предразполагане.
Той правил ли е анален преди?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да правил е анален и преди
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Прост въпрос: А искаш ли го?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ако аз започна да обяснявам нещо за месечния цикъл, ще ти се стори ли странно ?
Ако съм момиче със сигурност няма, но аз не съм.
Спри да даваш съвети, а се моли и мъжо ти да не види, че наричаш дупето си 'мръсен отвор' , за да не се развали любовния ви живот.
Наистина е грубо да го наричаш така, а след това да чакаш да ти слезе между краката, за да ти върне това, което си му направила и ти.
говорехме за тръби и водопроводи ... та от там ..а и всъщност не мисля, че е предназначено за вход, тъй че
Айде стига спамихме тука в на момичето темата...
Ако беше с никнейм Bibyy щях да те нашамаря.
Другото, което даваш също не е предназначено за вход, видяла ли си някой да пъха бебе там, но му е намерено приложение.
Лубриканта е тайната на аналня секс,колкото повече толкова повече! Пробвай когато започне да влиза да се напънеш все едно ще акаш,това отпуска мускула и пениса влиза по-лесно и по-безболезнено! Ако това не помогне си вземете Лидокайн кремче (това е местна упйка) ако нямате алергия към някоя от съставките пробвайте,ще те обезболи,но задължително приятеля ти да е с презарватив за да не се обезчустви и а и не само заради това.......Накарй го преди да започнете да те предразположи с малко френска и да вкара бавно и внимателно 1-2 пръстчета за да отпуне сфинктера..... Успех
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.