Здравейте имам проблем ,доста съм объркан и имам нужда от съвети ,от някои който може би му се е случило частично от тези неща и може би да взема решение най-накрая.От доста време си има приятелка силно казано е ,че имам пълноценна връзка ,защото е доста объркано имахме хубави приятни моменти началото на септември,но тя се опита да ме наиграе и аз просто си казах,че няма да позволя да ме нарани.Но имам чувства към нея,много е мила понякога и красива и винаги имаме какво да си каже,постоянно се смеем, но си нямаме никакво доверие и двамата искаме вниманието на другия само за нас,но не и да е прекалено натоварващо и често и се караме доста.По едно време нещата охладняха,не се виждахме толкова често ,аз не обичам да казвам имам връзка с това момиче,тя е моя и т.н ,мисля че всеки е свободен стига да има моногамност. Много се разбираме ,подкрепяме ,но нещата охладняха,аз имах доста проблеми с приятелите си ,промениха се доста неща в живота ми започнах да излизам с друга компания,там се запознах с много момичета ,станахме големи приятели.Едното момиче от компанията виждам,че има симпатии към мен,много е красива и добра ,започнахме така преди 1 месец с нея прекарваме си чудесно заедно,като приятели и чат пат нещо повече без секс ,защото винаги съм бързал за секса и искам да изчакам,защото когато спя бързо с някое момиче ,преди да я опозная хубаво,да станем приятели и всичко ми омръзва и не ми е интересна.Та с това момиче от компанията се чувствам добре,тя не е ревнива ,не е нищо общо с момичетата ,които съм свикнал да излизам ,тя е разбрана ,възпитана и си заслужава.Но аз не съм бил с такова момиче,винаги съм бил с някакви ПСИХОПАТКИ така да ги нарека с постоянните драми,скандали и разправии ,не съм имал нормални отношения винаги е имало нещо което да ги разваля.Не постоянно ,но примерно по някое време във връзките ми ,започват много скандали ,защото аз съм много весел и общителен ,говоря си с момичетата излизам с тях ,флиртувам ,но не влагам нищо ,защото за мен това е просто малко забавление ,но повечето момичета не го приемат така,но това момиче да ,но от друга страна не искам да я нараня,нито искам да нараня себе си.Тя е студентка в София,сега за празниците си отива в Пловдив и ме покани ,да остана при нея за Нова Година,а момичето с което уж съм или не знам точно какво е това не ме покани с нея,тя ще ходи в Бургас или в Созопол някъде там и не ме покани,почна да казва те сега приятелите ми от там са по странни ,не са като твоите в София и почна да овърта нещата,знам че няма друго момче ,но просто ме отблъсква.Аз си казах добре и реших ,че ще ходя в Пловдив .Не искам да нараня нито една от двете,но знам ,че ако продължа да бъда с това момиче - Бургас така да ги наречем,ще има пак много караници ,драми ,въпреки хубавите ни моменти и привличането което имаме един към друг,просто се изморявам ,а пък Пловдив няма да я нараня ако избера другата,но ще нараня много Бургас ,защото тя е доста лабилна ,въпреки че е много забавна и има 1000000 приятели ,тя е много самотна и аз я карам да се чувства добре и тя загуби доста хора последно време и не искам и аз да я оставя ,но искам и да бъда напълно щастлив,а не само от време на време,не само когато е самотна.Например снощи и звъннах тя каза,че ще ми се обади след малко имала работа,не ми звънна ,аз й се обадих след 2 часа тя отишла на заведение ,а я чаках в нас и тя знаеше това.. не ме покани де,нищо че съм болен можеше да кажеш искаш ли да дойдеш или аз да дойда във вас събота е а у ,нещо такова и се скарахме в 5 сутринта дойде в нас събуди ме ,не й пука колко е часа когато реши си идва не се съобразява ,чувствам се като подвижен вибратор ,който я изслушва и подкрепя ,та това е общо взето не знам какво да правя и как да не нараня никого