- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мъжко момиче
нито едното![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
^Така значи, ако едно момиче движи в мъжка компания то не е нормално - или мъжкарана, или курва, но в никакъв случай НОРМАЛНО момиче.^
И кво, гордееш ли се, че игнорираш какво ти казва майка ти и съвсем доброволно ставаш курва?
What?! Гордея се, че имам такива страхотни приятели и съм щастлива, че животът ме е събрал с тях. Не ги приемам като нищо повече, както и те мен. Игнорирам какво ми казва, просто защото тези хора са прекалено важни за мен, за да ги зарежа просто така. Кой знае какво си мисли сигурно, че се спя с всички подред, но не мога да я убедя в нищо. Whatever,,спирам да ви занимавам с мойте драми![]()
И на мен ми харесват повече мъжките компании, не казвам, че съм мъжкарана, но просто момичетата като започнат да говорят за гримове, прически, лакове и най-важното-момчета ---НЕ ИЗДЪРЖАМ. Кой с кого тръгнал, кой какво поствал във фб, кой какви снимки е качвал, кой как се държи клю-клю черна станция.
Айде сега всички момичета да се похвалят какви са мъжкарани и как са повече от другите момичета.
Спокойно, всички сме кифли, няма нужда да се правите.
Възхищавам ти се, че можеш да стоиш съвсем наравно в компания с момчета, и не, няма много момичета в твойта ситуация, ама това е щото повечето момичета са доста егоцентрични на тая възраст, пък и не разбират момчетата и не ги търпят.
Да бъдеш черната овца винаги е било лошо и не си никак различна. Пиша в подобна тема за пети път май.Аз съм израснала сред момчета и въобще не съм имала проблем с това. Предпочитам мъжката компания пред женската, защото мога да говоря по всякакви въпроси и теми без да се притеснявам от нищо. Знам, че ме изслушат и се получават страхотни дебати. Никой не ме гледа втренчено, нито най-нахално изучава каква марка е облеклото ми или телефонът.
След време попаднах и на момичета с моите интереси, а не просто "кифли без грам акъл". Хора всякакви. Всичко с времето си. Просто отстоявай мнението си.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
хехе .. И моята стара прителка така беше miss perfection .. Човек трябва да внимава да не я засегне , да не я провокира или камо ли да спори с нея (givemegun). Беше адски странно да гледаш как човек си говори с нея , пуска лаф и след това моментално се поправя с цел да не си развали friendship-а. Накрая аз сама реших да я резна и си се събирах пак с момичета , които пък въобще нямат нищо момичешко в себе си. Липсва им лицемерието, егоизма и всички други неща, който са дори в повече на другите момичета. Което е много по-добре ...
родителите са странни същества, като бях малка майка ми ми казваше да дружа с момчетата, защото няма интриги и т.н., и в момента в който сложих сутиен започна да ме следи с кой излизам и бях принудена да започна да излизам с момичета.. защото не ме пускаше да излизам навън, аз изляза ии след малко тя ми звъни по телефона да ме пита къде съм, и до 5 мин. се появява на мястото да види с кой съм..... :@ ии все пак не успя да ме спре да излизам с момчетата...
та мисълта ми е Не й обръщай внимание, рано или късно ще се примири! Късмет!![]()
Продължавай да се движиш с момчетата. Малко останахме такива, на които не им пука за общественото мнение.Продължавай в същия дух.