.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Мега фен Аватара на ilovedeath
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    по-добре нормално момиче
    Мани тва, питам кое е по-добре в случая.. кифла или мъжкарана?

Супер фен Аватара на RedArmy
    нито едното
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    Мъжкарана!

Цитирай Първоначално написано от DeniseWallace Виж мнението
    Мъжкарана!
    Точно така!

^Така значи, ако едно момиче движи в мъжка компания то не е нормално - или мъжкарана, или курва, но в никакъв случай НОРМАЛНО момиче.^

Цитирай Първоначално написано от mimi_we Виж мнението
    ^Така значи, ако едно момиче движи в мъжка компания то не е нормално - или мъжкарана, или курва, но в никакъв случай НОРМАЛНО момиче.^
    Мани го то, не знае кво говори. Както и майка ти.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от mimi_we Виж мнението
    Все пак доста момичета имало в мойто положение. Аз кво се бях саднала, че съм единствената с такива "проблеми"
    не си... просто трудно е тъй като ти казах, че повечето момчета те приемат като оферта рано или късно... развалят се тъй наречените приятелства, затова внимавай, ако все пак не си голяма мъжкарана

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    И кво, гордееш ли се, че игнорираш какво ти казва майка ти и съвсем доброволно ставаш курва?

Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    И кво, гордееш ли се, че игнорираш какво ти казва майка ти и съвсем доброволно ставаш курва?
    What?! Гордея се, че имам такива страхотни приятели и съм щастлива, че животът ме е събрал с тях. Не ги приемам като нищо повече, както и те мен. Игнорирам какво ми казва, просто защото тези хора са прекалено важни за мен, за да ги зарежа просто така. Кой знае какво си мисли сигурно, че се спя с всички подред, но не мога да я убедя в нищо. Whatever,,спирам да ви занимавам с мойте драми

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Може би мъжкарана,но да не минава всякакви граници..

Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Може би мъжкарана,но да не минава всякакви граници..
    Ти още ли си тук, къш..

Голям фен Аватара на nor4eto99
    И на мен ми харесват повече мъжките компании, не казвам, че съм мъжкарана, но просто момичетата като започнат да говорят за гримове, прически, лакове и най-важното-момчета ---НЕ ИЗДЪРЖАМ. Кой с кого тръгнал, кой какво поствал във фб, кой какви снимки е качвал, кой как се държи клю-клю черна станция.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Може би женствена мъжкарана? :Д

Дръж се мъжки, путко!

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от nor4eto99 Виж мнението
    И на мен ми харесват повече мъжките компании, не казвам, че съм мъжкарана, но просто момичетата като започнат да говорят за гримове, прически, лакове и най-важното-момчета ---НЕ ИЗДЪРЖАМ. Кой с кого тръгнал, кой какво поствал във фб, кой какви снимки е качвал, кой как се държи клю-клю черна станция.
    Същото и при мен...

Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Същото и при мен...
    Къш бе, къш.

Голям фен Аватара на Pikachu
    Айде сега всички момичета да се похвалят какви са мъжкарани и как са повече от другите момичета.
    Спокойно, всички сме кифли, няма нужда да се правите.

Възхищавам ти се, че можеш да стоиш съвсем наравно в компания с момчета, и не, няма много момичета в твойта ситуация, ама това е щото повечето момичета са доста егоцентрични на тая възраст, пък и не разбират момчетата и не ги търпят.

Цитирай Първоначално написано от Pikachu Виж мнението
    Айде сега всички момичета да се похвалят какви са мъжкарани и как са повече от другите момичета.
    Спокойно, всички сме кифли, няма нужда да се правите.
    Не, не, не..

Голям фен Аватара на Pikachu
    Да бе.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Да бъдеш черната овца винаги е било лошо и не си никак различна. Пиша в подобна тема за пети път май. Аз съм израснала сред момчета и въобще не съм имала проблем с това. Предпочитам мъжката компания пред женската, защото мога да говоря по всякакви въпроси и теми без да се притеснявам от нищо. Знам, че ме изслушат и се получават страхотни дебати. Никой не ме гледа втренчено, нито най-нахално изучава каква марка е облеклото ми или телефонът.
    След време попаднах и на момичета с моите интереси, а не просто "кифли без грам акъл". Хора всякакви. Всичко с времето си. Просто отстоявай мнението си.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

хехе .. И моята стара прителка така беше miss perfection .. Човек трябва да внимава да не я засегне , да не я провокира или камо ли да спори с нея (givemegun). Беше адски странно да гледаш как човек си говори с нея , пуска лаф и след това моментално се поправя с цел да не си развали friendship-а. Накрая аз сама реших да я резна и си се събирах пак с момичета , които пък въобще нямат нищо момичешко в себе си. Липсва им лицемерието, егоизма и всички други неща, който са дори в повече на другите момичета. Което е много по-добре ...

родителите са странни същества, като бях малка майка ми ми казваше да дружа с момчетата, защото няма интриги и т.н., и в момента в който сложих сутиен започна да ме следи с кой излизам и бях принудена да започна да излизам с момичета.. защото не ме пускаше да излизам навън, аз изляза ии след малко тя ми звъни по телефона да ме пита къде съм, и до 5 мин. се появява на мястото да види с кой съм..... :@ ии все пак не успя да ме спре да излизам с момчетата...
    та мисълта ми е Не й обръщай внимание, рано или късно ще се примири! Късмет!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от radi023 Виж мнението
    родителите са странни същества, като бях малка майка ми ми казваше да дружа с момчетата, защото няма интриги и т.н., и в момента в който сложих сутиен започна да ме следи с кой излизам и бях принудена да започна да излизам с момичета.. защото не ме пускаше да излизам навън, аз изляза ии след малко тя ми звъни по телефона да ме пита къде съм, и до 5 мин. се появява на мястото да види с кой съм..... :@ ии все пак не успя да ме спре да излизам с момчетата...
    та мисълта ми е Не й обръщай внимание, рано или късно ще се примири! Късмет!
    За сутиен така те е измъчила, не мога да си представя за цикъла през какво си минала.

Продължавай да се движиш с момчетата. Малко останахме такива, на които не им пука за общественото мнение.Продължавай в същия дух.

Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    Това че се води с момчета не означава, че е ку*ва бе педерас*.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си