Първоначално написано от
mimi_we
След като днес майка ми отново ми говори половин час нещо от типа на "стига си си мъкнала с момчета, стига с тея мотори,,излизай с някои приятелки от класа.." (по повод вчеращното световно по мотокрос). И кво в името на общественото мнение (щом движи с момчета е к*рва) и спокойствието на майка ми да си зарежа приятелите и да се занимавам с некви изрусени клюкарки без грам чувство за хумор..е добре де не всички са такива ама определено трябва да внимаваш какво говориш, за да не ги засегнеш,, аз така не мога. Като цяло съм забелязала, че е по- добре да си лицемерен и да си кажеш реалното мнение в очите не се приема добре от въпросните мацки.
Както и да е. Преди известно време идваха до нас двама приятели майка ми ги видя, че пушат, а тя е адски против цигарите, таа от тогава още повече е против тях, забранява ми да излизам с тях, мисли си, че ще стана някаква пропаднала наркоманка едва ли не,, и като изкарам лоша оценка пак е заради тях, защото ми влияят зле..
Още си спомням с усмивка за всички игри, бели, счупени кости, кви глупости сме правили, как сме се смяли..добре си бяхме като деца, а сега няколко години по късно.. Вече не знам какво да правя. Не искам да си зарежа приятелите, в същото време разбирам, че съм малко по-различна от повечето момичета, а в днешно време да си черната овца е лошо.