.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 92

Hybrid View

Banned Мега фен
    все тая.. мисля,че тоя спор е излишен... всеки да се храни както иска,но определено 13-17 не е хубаво да се ограничаваш толкова много,а да не говорим за пълно гладуване...

Голям фен Аватара на stelit0
    FuCKkK13, не искам да се заяждам,но това,че на теб не ти се лепи като ядеш принцеси не значи,че и на други хора не им се лепи. И не всичко е до спорта. Не може някой да нагъва чипсове,снаксове,вафли и принцеси и с едното бягане да чака да свали килограми. А и какво лошо има да се храниш здравословно?! Искаш да кажеш,че е по-добре да изядеш някакав сандвич с бял хляб и салам в който няма нищо полезно пред кофичка кисело мляко с овесени ядки? Не мисля И все пак всеки избира как да се храни.

П.С Ако аз ядях всеки ден принцеси и чаках да си потдържам фигурата само с бягане до сега щях да съм 100кг.!
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Аз едно време Харибо ядях, сега гледам Ескапелът е нашумял...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Хората по дефолт са свикнали, че голямото количество храна е равно на здрав, сит и добре поддържан организъм. А всъщност имаме нужда от много по-малко, отколкото си мислим. И точно затова има изказвания от сорта на "аз ако не закусвам еди-какво-си, ще стане нам-си-кво, или няма да съм аз", разбираш ли. Въпросът не е в принцесата, нито в овесените ядки, а в количествата, които са свикнали да ядат повечето хора и едва ли не една купичка за закуска ще ги остави гладни.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от stelit0 Виж мнението
    FuCKkK13, не искам да се заяждам,но това,че на теб не ти се лепи като ядеш принцеси не значи,че и на други хора не им се лепи. И не всичко е до спорта. Не може някой да нагъва чипсове,снаксове,вафли и принцеси и с едното бягане да чака да свали килограми. А и какво лошо има да се храниш здравословно?! Искаш да кажеш,че е по-добре да изядеш някакав сандвич с бял хляб и салам в който няма нищо полезно пред кофичка кисело мляко с овесени ядки? Не мисля И все пак всеки избира как да се храни.

П.С Ако аз ядях всеки ден принцеси и чаках да си потдържам фигурата само с бягане до сега щях да съм 100кг.!
    аз съм ЗА здравословното хранене,но не и за ГЛАДУВАНЕТО.. половината не правят разликата.. за това спорих за тия неща... едно е да се храниш здравословно,правилно и нормално,съвсем друго е да не ядеш почти нищо и да си мислиш.че водиш здравословен живот... така че май не си разбрала какво имам предвид

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    аз съм ЗА здравословното хранене,но не и за ГЛАДУВАНЕТО.. половината не правят разликата.. за това спорих за тия неща... едно е да се храниш здравословно,правилно и нормално,съвсем друго е да не ядеш почти нищо и да си мислиш.че водиш здравословен живот... така че май не си разбрала какво имам предвид
    Това,че за теб киселото мляко с овесени ядки и плодове е гладуване,понеже организма ти е свикнал да нагъваш мазни принцеси и сандвичи не значи,че и за други хора е така. Овесените ядки са доста хранителни ..поне за мен. И като изключим факта,че пълнея от подобни неща е доста по-полезно от колкото да нагъваш мазнотии понеже смяташ,че няма да се наядеш с нещо далеч по-добро за организма ти. Напротив..просто това,че не напълняваш от тези неща те кара да смяташ,че са много полезни и не можеш без тях .

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от stelit0 Виж мнението
    Това,че за теб киселото мляко с овесени ядки и плодове е гладуване,понеже организма ти е свикнал да нагъваш мазни принцеси и сандвичи не значи,че и за други хора е така. Овесените ядки са доста хранителни ..поне за мен. И като изключим факта,че пълнея от подобни неща е доста по-полезно от колкото да нагъваш мазнотии понеже смяташ,че няма да се наядеш с нещо далеч по-добро за организма ти. Напротив..просто това,че не напълняваш от тези неща те кара да смяташ,че са много полезни и не можеш без тях .
    и на препечена филия със сирене кое и е мазното бе ? или филия с домат и сирене примерно ? никъде не съм казала че не мога без тях не си измисляй поне

и на препечена филия със сирене кое и е мазното бе ? или филия с домат и сирене примерно ? никъде не съм казала че не мога без тях не си измисляй поне
    "за мен една нормална закуска включва поне една принцеса/сандвич" ...дали си измислям?! Да не би докато съм спала принцесите да са станали Номер 1 в списъка с полезни храни?!
    Колкото до филиите със сирене...ако хляба е бял то той е доста вреден,защото води до повишаване на кръвната захар в организма и има риск при жените от поява на рак на гърдата.

Супер фен Аватара на tonssy
    Ама овесените ядки не са "почти нищо", те са достатъчно. Да не говорим като към тях се добавят и пресни или сушени плодове + млякото.. За нищо и за гладуване на закуска може да се възприеме изяждането на една ябълка например.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Ама овесените ядки не са "почти нищо", те са достатъчно. Да не говорим като към тях се добавят и пресни или сушени плодове + млякото.. За нищо и за гладуване на закуска може да се възприеме изяждането на една ябълка например.
    а смяташ ли че точно закуската ти трябва да е най много,а после гладувай колкото искаш ?

Не, аз лично не съм съгласна с твърденията за преяждане на закуска и след това намаляване на порциите. За мен храненето трябва да е разпределено равномерно през целия ден.

Banned Мега фен
    Не, аз лично не съм съгласна с твърденията за преяждане на закуска и след това намаляване на порциите. За мен храненето трябва да е разпределено равномерно през целия ден.
    не преяждане.. преяждане и наяждане - разлика огромна... и това твърдение не е просто твърдение,а е свързано с организма за това няма как да се отрече... най-голямата глупост е сутрин да се яде малко и после да се увеличава

най-голямата глупост е сутрин да се яде малко и после да се увеличава
    Къде казах това ?

Banned Мега фен
    Къде казах това ?
    къде казах,че се отнася точно към теб ?

И защо закуската трябва да е най-много? Според кого? Според националната здравна организация, космополитан, или според теб?
    Може би аз съм с малко изкривени представи или традиции, но и според английската култура т.нар. supper или вечеря в нашия случай е основното ядене и е най-богато, защото тогава е прието да се събира цялото семейство, да се готвят разни работи, докато през деня кой където го свари времето яде.
    Хайде всеки да се храни както му е удобно, и му харесва, и го прави щастлив. Организмът бил устроен така, било свързано с нам-си-кво, било глупост, айде да се спрем с бош лафовете за малко. Чули-недочули веднага дъните някакви твърдения наляво-надясно, които в последно време май се обърнаха на 180 градуса.
    И ако ми намериш някаква разлика м/у 50 г овесени ядки с мляко и там вече по твое желание добавени сушени плодове, ядки, други екстри и 2 филии със съмнителен салам/кайма/кашкавал, ще те поздравя. Количеството на въглехидратите и в двата случая е приблизително едно и също, протеините и те така (и в двата случая са минимално като количество)... Но пак си потвърждавам теорията, че хората са свикнали да мислят, че много ядене е правилно и най-вече ще ги засити повече.

Banned Мега фен
    ^ кой ти е казал,че трябва да е салам примерно ? какво ? не може да е изпечена филия със сирене ли ? и кое му е вредното ? или филии с мед ?

Banned Мега фен
    ^ говорим за как се отразява на организма,а не щото се събирате всички на вечеря.. щото вечер храната не се смила толкова бързо,нямаш толкова движение,не изразходваш изяденото и т.н. .. докато сутрин ако ядеш повече през деня ще го изразходиш.. и на обяд по-малко,а вечер най-малко,за да ти е леко... щото рядко има хора,които като вечерят отиват на разходка да им слегне храната

А какво ще кажеш за мен, дето тренирам предимно към 5-6 вечерта? Сигурно да вечерям една салатка, понеже нали да ми е леко, щото нали така трябвало...
    Аз не се интересувам какво е правилно и какво не. Ям и гледам как ми се отразява даденото нещо на мен и си правя съответните изводи, а не се ръководя по зададени правила. Дори вечер, час и нещо преди да легна ям ядки - супер трудносмилаема и мазна храна, но се чувствам идеално и не бих спряла.
    Да се говорят тия неща на хора без елементарна двигателна култура, които по цял ден седят на едно място - абсолютно подкрепям, при тях определено важи това нещо. Но предпочитам да се ръководя по своето усещане, а то е именно такова - сутрин не ми се яде, в резултат не ям толкова, а обяда и вечерята ми определено компенсират...
    Всеки има индивидуален подход, не бива да слагаме всички под общия знаменател...

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Всеки има индивидуален подход, не бива да слагаме всички под общия знаменател...
    Именно.

Banned Мега фен
    ^ а кога вечеряш ? след или преди тренировка ?

Естествено, че след тренировка. Аз да не съм луда да тренирам на пълен стомах...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Естествено, че след тренировка. Аз да не съм луда да тренирам на пълен стомах...
    тогава не казвай,че няма значение че вечерята ти е в по-голямо количество отколкото обяда/закуската

Мега фен
    То като не обядваш и не закусваш за какво значение говорим .. Пълниш нужните макронутриенти в по-тесен прозорец просто..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    То като не обядваш и не закусваш за какво значение говорим .. Пълниш нужните макронутриенти в по-тесен прозорец просто..
    е да ама в случая говорехме точно за вечерята...

Мега фен
    Да то и вие не знаете за какво говорите )

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Да то и вие не знаете за какво говорите )
    нее знаем.. от една тема на друга,после на трета и накрая решаваме,че всеки яде както иска

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си