.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 92

За закуска

Понеже се опитвам да започна диета, но ходя на училище и нямам кой знае колко време и избор на храна. Какво мога да хапвам сутрин?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Оле, вече се чудите и какво да ядете...
    Просто ядеш сутрин вкъщи каквото искаш, а в училище съответно - не ядеш. Голяма философия, ейй...

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Прави си в къщи един сандвич с маруля, кашкавал/сирене, домат, краставица, пълнозърнест хляб и си готова. За училище си вземи да кажем един портокал/банан или нещо друго. Аз за лекции си нося термос с чай/кафе, което също е бонус Може да си носиш и прясно мляко с канела примерно. Имаш хиляда избора. Не е нужно да си купуваш нещо от училище.

Супер фен Аватара на tonssy
    Ако пък обичаш сладко за закуска (като мен например ) можеш от вечерта да си приготвиш овесени ядки с кисело мляко (и без това трябва да престоят малко) + някакъв плод .. Всъщност имаш избор и най- различни варианти, просто трябва да си организираш времето правилно ;д

Мега фен Аватара на strawberry88
    Искаш да започнеш диета, НО ходиш на училище? Мале, ти ще си първата, която почва диета и ходи на училище. Просто ставай по-рано и яж, а не в последния момент.Може да хапнеш плод, чаша вода за хидратация съм чела, че е хубаво сутрин , може пълнозърнест хляб с някакво месо или пък мюсли с кисело мляко.Може и да си изцеждаш някой плод.Като фреш...ако имаш време де.

Големи сте разбирачи всичките, отговаряйте по - нормално. ^
    Благодаря на отговорилите :3 няма да откажа още предложения

Прави си сандвич от вкъщи, носи си плодче. То зависи каква е диетата де..
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Купувай си след училище мюсли и сутрин го хапвай с кисело мляко. : ) Можеш да си режеш и разни плодчета, става още по-вкусно. : ) При мен чашата чай сутрин е задължителна. : )

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Докато спазвах диета ми беше много трудно,защото в училище всички се разкарваха с разни принцеси,тостери и т.н. За това закусвах мюсли и си правех сандвич за голямото междучасие,както ти казаха по горе с маруля и пълнозърнест хляб.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Мюсли, овесени каши, плодове, плодови салати, може да си правиш домашни йогурти с някакъв плод, кисело мляко с мед.
    Гледай да ядеш здравословно, ако искаш да отслабнеш. На училище гледай да не си купуваш някакви мазни банички, пици или тем подобни.
    Най-добре вкъщи закусвай едно от горе изброените, а за обяд можеш да си носиш плод някакъв, сандвич с пълноърнест/черен хляб с маруля, домат и обезмаслено сирене или филе например, салата също можеш да правиш ако не си от мързеливите. В интернет има доооста примерни менюта.

Супер фен Аватара на marble
    На мен овесените ядки ми харесват със соево мляко и нарязано киви, ябълка, банан или пък мандарина с малко кафява захар или мед/но аз лично съм алергична към мед/.
    Последно редактирано от marble : 12-16-2012 на 20:29

Цитирай Първоначално написано от DimzBiersack Виж мнението
    Големи сте разбирачи всичките, отговаряйте по - нормално. ^
    Благодаря на отговорилите :3 няма да откажа още предложения
    Е, толкова неща ти предложих...кво е ненормалното в отговора?!
    Сега видях, че имам една книга за фитнес и хранене и ето какво пише:
    ''Винаги закусвайте солидно, за да не чувствате глад и за да си осигурите достатъчно енергия.Например:2 пълнозърнести бисквити (които провокират чувството за ситост) и един банан (за незабавна енергия) или пълнозърнеста препечена филия (за да ви засити) и конфитюр (за бързо освобождаване на енергия).
    Носете си здравословни закуски на работа/училище.Спрете се на плодове, нискомаслено кисело мляко, ядки или стафиди.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    вземи си кутия за храна и си мушкай вътре пълнозърнест сандвич/плодове, нарязани
    или си прави чай в термос, както каза Марина.
    или си взимаш една кофичка кисело мляко и ядеш, може и малко мюсли в торбичка за сандвичи да си носиш и да ги сложиш вътре.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Banned Мега фен
    аз пък не ти препоръчвам закуската ти да не един чай или един банан.. най-важна е закуската.. така че можеш да направиш обратното - сутрин сандвич,а на обяд плод някакъв...

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    аз пък не ти препоръчвам закуската ти да не един чай или един банан.. най-важна е закуската.. така че можеш да направиш обратното - сутрин сандвич,а на обяд плод някакъв...
    Никъде не виждам някой да е писал закуската да е САМО от чай и банан?!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Никъде не виждам някой да е писал закуската да е САМО от чай и банан?!
    овесени ядки с мляко + плод.. същата работа.. пак за мен не е достатъчно за закуска

Трябва да закусваш обилно . Ако обичаш овесени ядки си хапвай с малко кисело мляко и мед . Сандвич с домати , маруля . Общо взето знаеш кои са полезните храни , но в закуската не трябва да липсват въглехидрати . А за училище си вземи нещо малко : банан , сандвич , термосче с чай , но да не е само термоса . Ти си прецени !

овесени ядки с мляко + плод.. същата работа.. пак за мен не е достатъчно за закуска
    Напротив. Овесените ядки по принцип засищат много. А ако плодът например е банан- аз лично преяждам с един.

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Здравей. Нямах търпението да изчета всички отговори,които са ти дали затова,ако се повтаря нещо извинявай. Просто ще ти дам няколко примерни неща , които аз си хапвам сутрин. Като изключим овесените ядки с кисело/прясно мляко и плодовете можеш да си хапваш още варено яйце примерно със сирене и пълнозърнеста филия,или т.нар. английска закуска,но няма да си пържиш яйцата, а на тефлон и вместо бекон някакво пушено филе, можеш да си правиш палачинки от овесени ядки на тефлонов тиган. Освен това не е задължително само овесени ядки,можеш да ядеш и други например орехи,кашу, семки, бадеми, лешници, но сурови и примерно с някакъв плод. Като цяло закуската ти трябва да е богата на всичко, защото през нощта си "изчерпала ресурсите си".
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Напротив. Овесените ядки по принцип засищат много. А ако плодът например е банан- аз лично преяждам с един.
    е може... лично аз винаги за закуска съм яла сандвич/принцеса... просто за мен е по-добре да закуся хубаво.. не че отслабвам де,но ...

Голям фен Аватара на EternalDream
    Как може всички да ядете толкова малко и да сте сити?
    Аз за закуска ако не приема 600-700 калории не мога да изкарам деня

по темата: като се опитвам да се храня "здравословно" (не ми се получава) по принцип си взимам пакетче БелВита с Корни. Или Активия с корнефлейкс. Ако има магазин за плодове и зеленчуци около училището, можеш да си взимаш нещо ако огладееш неочаквано, или просто да си носиш от вас.

Banned Мега фен
    аз пък се чудя как измервате храната в калории ..

Мега фен
    Не яж закуска.

аз пък се чудя как измервате храната в калории ..
    Еми..свиква се
    Междудругото Корнито и Активията не са много здравословни. Корнито има много захар (е пак си е за предпочитане пред 45678 вида вафли и кексчета), активията си е чисто нишесте + разни вкусови добавки.

Забравих да кажа, че на закуска може да ядете и мед и да пиете зелен чай.Много е полезно.Аз пия.Не само това да закусвате де.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си