.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Промяна ?

Unhappy Промяна ?

Ето няколко мои снимки , знам , че не съм красива , но моля ви без критики , ВСЕКИ Е КРАСИВ ПО СВОЙ НАЧИН
    Та въпросът ми е дали според вас мога да направя промяна и да ме посъветвате как да оправя кусурите си и какво мога да променя
    http://www.facebook.com/profile.php?...=photos_stream

Мега фен Аватара на strawberry88
    Не се отваря линка.Качи снимката в някой сайт.Например prikachi.com.

Banned Мега фен
    снимки не виждам.. ама като ти гледам профилната - не си прави така лицето,не заклепвай снимките и нека деколтето да не допълва външния ти вид.. т.е. не по тоя начин - няма нищо лошо в деколтето ама точно на такава снимка друго излиза.. иначе промяна - вежди ? цвят на косата ? различен грим от обичайния ? нови аксесоари към дрехите ? нови дрехи ако имаш възможност ? прическа като цяло т.е. не само цвят на косата ?

Banned Мега фен
    грим,който да ти отваря очите.. оправи си веждите.. не че са зле,но аз поне такива вежди не харесвам

смисъл , дай някакви предложения за веждите и грима ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Natinka1123 Виж мнението
    смисъл , дай някакви предложения за веждите и грима ?
    за веждите - отиваш при козметичка,консултираш се кое ще ти отива,правиш ги и толкоз... за грима - гледаш клипове,експериментираш и с който се харесаш го правиш от време на време,за да не изглеждаш еднакво.. косата може по различни начини да си я правиш,цвета да смениш.. .такива неща

а ти какви вежди харесваш ?

Смени си грима. Не си слагай молив на водната линия на окото, защото го смалява, на на теб не ти трябва да ти смалява очите.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Съгласна съм ^ очите ти изглеждат прекалено малки. Може да пробваш цветен молив - син, зелен, лилав.
    Относно косата ти, на мен ми харесва. Както цвета, така и прическата. Но може да пробваш да си я правиш с пяна начупена, на рибена кост и т.н. Ако искаш и бретон :Д на според мен си си добре така.

благодаря на вс .. аз имам бретон но крив .. мисля да си направя прав дали ще ми отива ?
    дайте някои клипчета за ежедневен грим и по лек

Супер фен Аватара на marble
    Запали тези панталони! :д
    Освен това и многото черен молив на водната линия нямам забележки. Мисля, че си красива. Имаш хубава кожа, слабичка си, хубава коса..
    Ако ти харесва черното, отново можеш да си слагаш но под водната линия, а на нея бял молив за да отвори очите ти.

хуахахха ехх тезии пантолониии бее няма ги вече ;дд
    все още очаквам мнение за прав бритон и клипчета с ежедневен грим

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от marble Виж мнението
    Запали тези панталони! :д
    O, да!

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Абе,момиче ти луда ли си?
    Красотата е толкова относително понятие!Както казват "Боклукът за едни е съкровище за други".
    Важното е ти да се харесваш.Очите са огледало на душата,ако се чувстваш добре ще ти личи и ще изглеждаш добре.
    Ако куп непознати идиоти ти кажат,че не ти харесват това и онова и ти го приемеш ще си в голяма грешка.Все пак всички сме различни и имаме различни виждания и мнения.
    На мен ми харесваш,нормално момиче.

На мен ми харесваш. но да.. не мисля, че ще ти отива прав бретон. И цветът ти е хубав, но ако наистина искаш голяма промяна го потъмни . Иначе в ютуб пишеш make up for school , easy make up etc и ти излизат хиляди предложения .

Голям фен
    Град
    София
    Дрехи-твърде раздърпани и демоде;
    Коса-вече са на мода къдриците;
    Лице-смени кифленската физиономия с нормална.
    Queen of the Damned

Повече от фен Аватара на whitediamond
    Първото нещо,което забелязвам е "Oпааа кифла стайл" !
    Сериозно,профилната снимка и последните две снимки са супер отблъскващи. И не говоря за физиономията,а за самото изражение.
    Използвай грим,който да ти подчертава очите. Смени прическата,облеклото. Не съм експерт по нито една от тези области,за да ти дам още някакви идеи.
    И последното и най-важното смени си изражението (без да се обиждаш) !

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Махни ги тия вафли като за начало. И на мен ми костваше доста време, обаче сега като ги отказах се чувствам преродена и се чудя как съм ходила с тях. ;д Сега слагам най-много 2-3 отдолу да не се виждат. Имаш светли очи и този начин на гримиране изглежда плашещо. Светлите очи се подчертават лесно, защото винаги изпъкват, но с по-мек грим. Косата ти е хубава, сега е модерно и стои много нежно според мен косата да е на път и бритона и краищата да са леко навити.

не се обиждам , затова съм постнала снимки ето ви още една да видите веждите промених ги малко и грима също е променен а за физиономията да не говорим .. много ми се спеше както и за косата а и да ви кажа грима изпъква така тъй като снимката е безцветна иначе не стои така
    http://prikachi.com/images.php?images/956/5621956l.jpg ------> Мнения ?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Аз ти предлагам поне тук да не постваш "обработени" снимки,защото така много по-слабо се забелязва "промяната" ти.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Аз ти предлагам поне тук да не постваш "обработени" снимки,защото така много по-слабо се забелязва "промяната" ти.
    напълно вярно на мен си ми изгежда същата... иначе това черно във водната линия на окото ми е меко казано отвратитгелно...

На мен лично на първата снимка най- много ми харесваш - с дългата коса. На нея си най- сладка и естествена. После явно в търсене на промяната си я отрязала, сменила си цвета, правиш си некви фафли. Имаш уникални очи и кожата ти изглежда чиста така че не ти трябва много грим

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Защо да не си красива? Доколкото виждам снимките казват друго.. имаш уникална коса и очи.Както каза Fuck оправи си само веждите,някак си по "остра" форма,би ти отивала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си