.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Влюбени ли сте?

Влюбени ли сте? По онзи начин - истинския! Всеки път когато го видите да чувствате пеперуди в стомаха, да ставате и да заспивате с мисълта за него. Да прекарвате цял ден заедно и да имате чувството, че са минали едва 30 минути, а когато не го видите 1 ден и да ви липса, толкова много да ви липсва, че дори да не можете да си намерите място... случвало ли ви се е?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Мда,определено,много...
    maDamn

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    За жалост - не.
    Но ми се влюбва. У мен има толкова любов, толкова много искам да се раздавам за някого, да обожавам :Д

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Да, и продължава това чувство вече повече от година. Един ден да не се видим, издивяваме. А не като повечето двойки, да си омръзнем. Можем по цели дни да прекарваме заедно ( вкл. и ноща ), и пак не можем да се наситим един на друг. Не можем без да се чуем за добро утро и лека нощ. Не мога да дишам без него, както и той без мен. Най-силната любов и чиста, която сме изпитвали до сега.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Да,определено,но се съмнявам,че той се чувства по същия начин и това ме убива..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Да, и продължава това чувство вече повече от година. Един ден да не се видим, издивяваме. А не като повечето двойки, да си омръзнем. Можем по цели дни да прекарваме заедно ( вкл. и ноща ), и пак не можем да се наситим един на друг. Не можем без да се чуем за добро утро и лека нощ. Не мога да дишам без него, както и той без мен. Най-силната любов и чиста, която сме изпитвали до сега.
    Нали? Сякаш нищо друго няма значение, все едно само вие двамата сте на света.. искрено ви пожелавам да запазите цял живот, това което сега има по между ви и с времето да става все по-силно

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от pamelkaa Виж мнението
    Нали? Сякаш нищо друго няма значение, все едно само вие двамата сте на света.. искрено ви пожелавам да запазите цял живот, това което сега има по между ви и с времето да става все по-силно
    Мерси много за хубавите пожелания
    Надявам се в скоро време да можем да заживеем и на така наречените семейни начела.

Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Да,определено,но се съмнявам,че той се чувства по същия начин и това ме убива..
    а защо просто не го попиташ какво чувства към теб..?

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Бях, но видях колко боли след това и повече няма да повторя тази грешка....за всеки хубав момент си плащаш после...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Не и се чудя тва за хубаво ли е или за лошо..
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от pamelkaa Виж мнението
    Влюбени ли сте? По онзи начин - истинския! Всеки път когато го видите да чувствате пеперуди в стомаха, да ставате и да заспивате с мисълта за него. Да прекарвате цял ден заедно и да имате чувството, че са минали едва 30 минути, а когато не го видите 1 ден и да ви липса, толкова много да ви липсва, че дори да не можете да си намерите място... случвало ли ви се е?
    Да,да и да.За всичко да ! <3

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Да. <3 Вече 2 години и пеперудите са намерили покой,не ми изтръпва като го видя,спокойно ми е като го видя и е до мен,чувствам се уютно и приятно,мисля че това е следващят етап на описаният от теб.
    И пак е прекрасно.

been there, done that случи ми се преди няколко години, само че след една такава голяма любов наистина много, ама много боли и възстановяването е трудно. Е за т'ва съм си сам Чиста проба застраховка

Да!

Мега фен Аватара на xoxi
    Описанието на авторката е мнооого далеч от моята дефиниция за истинско влюбване.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Описанието на авторката е мнооого далеч от моята дефиниция за истинско влюбване.
    А каква е твоята дефиниция за истинско влюбване?

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Даа
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Хмм ..

I feel nothing and it feels great
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    я дай въпросната дефиниция насам.

Не просто съм влюбена, а го обичам. И чувствата изобщо не са улегнали, спокойни, в коловоза. Като го видя и ми идва да го съборя на земята и да го прегръщам, докато не го удуша. Пеперудките в корема са съвсем буквално явление при мен. Прималява ми просто.
    Прекарваме в пъти повече време от приятелски двойки, най-редовно сме заедно по 6-7-8 часа и пак имам чувството, че не сме се видели.

Мега фен
    пеперудките са само при жените

anonymous708973
    Guest
    Не е вярно.
    Дори да не са пеперудки, винаги познавам, когато има онова особено нещо в погледа.

Супер фен Аватара на Irti
    Не съм влюбен и се радвам.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не е вярно.
    Дори да не са пеперудки, винаги познавам, когато има онова особено нещо в погледа.
    е аз не казвам ,че го няма,но просто не е напълно същото

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Не съм влюбен и се радвам.
    една добра вест

Всички мъже пишете, че не сте..лично мое мнение е, че много губите.. това, че после боли или сега ви боли е само оправдание..не може цял живот да се предпазвате от болката и да играете на сигурно. Е, естествено, че може, ако възнамерявате да сте ергени, но едва ли има нещо по-хубаво от това да има човек до теб, който да те подкрепя, да ти дава сили да продължиш напред, който да ти казва колко си важен за него и колко е щастлив да те има в живота си, който да те допълва във всяко едно отношение, човека, който да е твоята половинка !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си