- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбени ли сте?
Да, да, дай всички да си заровим главите в пясъка. Всички сме били разочаровани, преживей го.
Свестните момчета, с каквито аз общувам, изобщо не смятат, че любовта е такава велика слабост и те изглеждат по-малко мъже, защото са влюбени. Напротив. А всички до един са имали несполучливи опити/връзки/влечения.
къде съм писал,че е слабост?
не ми пука- тя любовта не те пита, кога да те хлопне![]()
Не, не съм влюбена. Трудно ще е да се влюбя в някой по онзи луд начин, защото в мен има доста недоверие
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
^ така де.. омъжваш - сори
иии по темата - дам....
ее мамо ! ти с колко татковци се познаваш ааамах
![]()
Влюбена съм, да, и е прекрасно чувството, знам, че той си заслужава.
много е лесно да кажеш просто: преживейте го!!! не знам на колко души точно се е случвало човекът, с когото са били доста дълъг период от време и вече мислите за сватба, в един даден момент да се обърне срещу теб, само защото искаш малко помощ (като например да си намери работа и да помага със сметките, понеже с една смешна заплата в тия времена двама души на квартира не могат да се оправят). И този същият точно по това време отива при някой друг, тотално заебавайки твоите чувства, най-нагло те лъже в очите, че няма нищо, докато ти виждаш как това, което си градил с години просто се сгромолясва за за дни, виждайки как човекът, когото обичаш с цялото си сърце бавно, но сигурно се обръща срещу теб и когато всичко свършва обвинява теб за всичко. Извинявайте, мили дами, но ние също си имаме чувства и понякога те са доста силни и определено имаме нужда да го играем на сигурно, защото някои хора просто не са в състояние да преминат през такъв ад още един път. Да аз играя на сигурно и ми е много добре така. Може да съм сам, но поне не съм емоционално и физически сгромен
По-реално влюбена никога не съм била. То е нещо неизменно живеещо вътре. Когато спя, когато ставам, докато уча, докато си чета книжка. Не знам как съм се справяла без него, не знам дали бих била способна да се справя те първа, ако го няма. Успокоява ме самия факт, че съществува. Липсва ми много, особено, когато 2-3 дена сме били плътно заедно, а после изведнъж не е тук и ми е празно, и сиво. Когато съм с него забравям всякакви проблеми, грижи, притеснения. Не мога да си сдържа усмивката, когато го видя да върви към мен. Може и да е слабост, сигурно е, имайки в предвид, че ако един ден се разделим, ще ми отнеме ужасно много да преживея случилото се (ако успея) и никога няма да съм същата, но си струва. Няма по-красиво нещо от истинската любов. Странни са ми хората, които избягват едно от малкото неща в иначе прозаичния живот, които могат да те разтърсят из основи, да те променят, да ти оставят белег.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Скоро и други екстрикакто и много хлътнала, макар и не по него..![]()
maDamn
Преди да го срещна бях цинична, зла и критична, а сега съм цинична, зла, критична И влюбена.![]()