много е лесно да кажеш просто: преживейте го!!! не знам на колко души точно се е случвало човекът, с когото са били доста дълъг период от време и вече мислите за сватба, в един даден момент да се обърне срещу теб, само защото искаш малко помощ (като например да си намери работа и да помага със сметките, понеже с една смешна заплата в тия времена двама души на квартира не могат да се оправят). И този същият точно по това време отива при някой друг, тотално заебавайки твоите чувства, най-нагло те лъже в очите, че няма нищо, докато ти виждаш как това, което си градил с години просто се сгромолясва за за дни, виждайки как човекът, когото обичаш с цялото си сърце бавно, но сигурно се обръща срещу теб и когато всичко свършва обвинява теб за всичко. Извинявайте, мили дами, но ние също си имаме чувства и понякога те са доста силни и определено имаме нужда да го играем на сигурно, защото някои хора просто не са в състояние да преминат през такъв ад още един път. Да аз играя на сигурно и ми е много добре така. Може да съм сам, но поне не съм емоционално и физически сгромен