.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

въпрос относно анален...

Така имам малко запитване относно аналния секс. Веднъж го направихме с приятеля ми и да си кажа умрях си от болки в началото... От тогава над два месеца не сме го правили, но днес ми намекна, че иска пак. Проблема е, че адски много ме боли и дори и да съм максимално отпусната и възбудена някак си като наближи.. ъ момента (?!) се стягам и почвам да мисля само за болката.

Някой *ако може човек, който го е практикувал, а не "начетени" хорица* може ли да даде някакъв съвет или идея как да си избия от акъла паническите мисли за болка...

Благодаря предварително, за помощта :}

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    това е мускул4е което се стяга нормално е но ако имате някаква по малка играчка от атрибура му може да е полезна

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    разтвори широко краката

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Лубриканта също е доста полезен в случая. И това той да действа много бавно в началото. Но най-важно е да се отпуснеш ти, да го искаш. Ако не го искаш няма как да ти е приятно и да не се свиваш. Не мисли за болката.

Ползвайте лубрикант, трябва да е влажно. И се отпусни, не мисли за болката, трябва да си много отпусната...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Rabalka
    И мен ме боли в началото и след това зорно сядам на дъто.А иначе треперят ли ви краката след анален да питам тук да не отварям нова тема?

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    И мен ме боли в началото и след това зорно сядам на дъто.А иначе треперят ли ви краката след анален да питам тук да не отварям нова тема?
    Сериозно ли си на 14, както пише в профила ти?

Да

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Да
    От къде си, да се видим?
    Последно редактирано от Psyko Nuts : 11-02-2012 на 22:41

Голям фен Аватара на naksdy
    За да спреш да мислиш за това, вземете идете на някой купон, пийнете малко, после като се приберете вземете лубрикант и лека-полека да се почне с пръстче или две и докато се усетиш и ще си го спомняш с кеф после Просто твоя не трябва да бърза, за тая работа се иска време, не е като да му туриш една лига и да се почнете
    Женско съм! Пикая клекнала...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    За 2 години откакто съм с приятеля си,не сме практикували анален кой знае колко често,но си ги има и тези пъти,онзи ден отново го направихме и не ме боля,хареса ми,но има и моменти,в които умирам от болка и просто не му давам да продължи.. всичко е до нагласата,ще се убедиш в това.Днес ще те боли,а утре ще ти е кеф.

Лубрикант , повечко игра с пръстче от страна на момъка и трябва не само той да го иска , но и ти

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от Psyko Nuts Виж мнението
    От къде си, да се видим?
    Недей, че ще те изкарат педофил.. ;с
    Rabalke, тебе вчера те отвориха, много бързо наваксваш бе?! Че и анален.. До утре толкова много ще наваксаш, че ще кажеш, че ти е омръзнало и аз и Psyko няма да можеш да се възползваме

Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Недей, че ще те изкарат педофил.. ;с
    Rabalke, тебе вчера те отвориха, много бързо наваксваш бе?! Че и анален.. До утре толкова много ще наваксаш, че ще кажеш, че ти е омръзнало и аз и Psyko няма да можеш да се възползваме
    А от къде сте сигурни ,че ще ви дам да ме пробвате

абе като ти гледам баджаците сигурно и дупето е сочно само за анален ...

Има една техника за по-лесно проникване анално,но задължително преди това трябва да си си направила анално почистване,та след като си направиш почистването (става и с подвижния душ като махнеш главата и вкараш малко мъркуча в дупето си) и започнате е нужна много смазка (лубрикант или бебешко олио а също може и лидокайн крем,той е обезболяващ) задължително приятеля ти трябва да отпусне сфинктера с пръсти преди да тръгне да прониква! Когато започне да прониква се напъни все едно ще акаш (заради това е почистването),това отпуска мукула и улеснява проникването..... Успех

Фен Аватара на liglata_bg
    Град
    Plovdiv
    Бе хора вие сериозно ли с тоя душ?!Вече втора засичам такава иначе е добре да се подготвиш,защото има голяма вероятност да се изпуснеш или да му го омажеш.А за болката наистина си е до лична нагласа и с лубрикант и без ако я нямаш пак ще те боли.Просто подсъзнателно ще се стискаш, а трябва да си отпусната.

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Цитирай Първоначално написано от liglata_bg Виж мнението
    Бе хора вие сериозно ли с тоя душ?!Вече втора засичам такава иначе е добре да се подготвиш,защото има голяма вероятност да се изпуснеш или да му го омажеш.А за болката наистина си е до лична нагласа и с лубрикант и без ако я нямаш пак ще те боли.Просто подсъзнателно ще се стискаш, а трябва да си отпусната.
    Слушайте я кво говори .. все пак е спала с 9 момчета .. ехеее колко ги е правила такива

Фен Аватара на liglata_bg
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Foxa^ Виж мнението
    Слушайте я кво говори .. все пак е спала с 9 момчета .. ехеее колко ги е правила такива
    Ама с теб не съм

Мега фен
    Град
    <3
    Току що каза: "Яко ме е*ат в дъто?!, чак краката ми треперят!", ...............с което спечели мъжкото съсловие от форона. ^^ Congratulations! ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Току що каза: "Яко ме е*ат в дъто?!, чак краката ми треперят!", ...............с което спечели мъжкото съсловие от форона. ^^ Congratulations! ^^
    Ти кво сега завидя ли и?!
    А иначе болка няма, но зависи и от теб!Не да чакаш като някаква восъчна или надуваема кукла да ти го вкара в задника ми помогай и ти!

Фен
    Бахти малките селски разбирачки

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Ползвайте лубрикант, трябва да е влажно. И се отпусни, не мисли за болката, трябва да си много отпусната...
    Не мисли за болката,ама тя е водеща в случая...
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Фен
    Психически проблем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си