- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос относно анален...
Така имам малко запитване относно аналния секс. Веднъж го направихме с приятеля ми и да си кажа умрях си от болки в началото... От тогава над два месеца не сме го правили, но днес ми намекна, че иска пак. Проблема е, че адски много ме боли и дори и да съм максимално отпусната и възбудена някак си като наближи.. ъ момента (?!) се стягам и почвам да мисля само за болката.
Някой *ако може човек, който го е практикувал, а не "начетени" хорица* може ли да даде някакъв съвет или идея как да си избия от акъла паническите мисли за болка...
Благодаря предварително, за помощта :}
това е мускул4е което се стяга нормално е но ако имате някаква по малка играчка от атрибура муможе да е полезна
Лубриканта също е доста полезен в случая. И това той да действа много бавно в началото. Но най-важно е да се отпуснеш ти, да го искаш. Ако не го искаш няма как да ти е приятно и да не се свиваш. Не мисли за болката.
Ползвайте лубрикант, трябва да е влажно. И се отпусни, не мисли за болката, трябва да си много отпусната...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И мен ме боли в началото и след това зорно сядам на дъто.А иначе треперят ли ви краката след анален да питам тук да не отварям нова тема?
За да спреш да мислиш за това, вземете идете на някой купон, пийнете малко, после като се приберете вземете лубрикант и лека-полека да се почне с пръстче или две и докато се усетиш и ще си го спомняш с кеф послеПросто твоя не трябва да бърза, за тая работа се иска време, не е като да му туриш една лига и да се почнете
![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
За 2 години откакто съм с приятеля си,не сме практикували анален кой знае колко често,но си ги има и тези пъти,онзи ден отново го направихме и не ме боля,хареса ми,но има и моменти,в които умирам от болка и просто не му давам да продължи.. всичко е до нагласата,ще се убедиш в това.Днес ще те боли,а утре ще ти е кеф.
Лубрикант , повечко игра с пръстче от страна на момъка и трябва не само той да го иска , но и ти![]()
абе като ти гледам баджаците сигурно и дупето е сочно само за анален ...
Има една техника за по-лесно проникване анално,но задължително преди това трябва да си си направила анално почистване,та след като си направиш почистването (става и с подвижния душ като махнеш главата и вкараш малко мъркуча в дупето си) и започнате е нужна много смазка (лубрикант или бебешко олио а също може и лидокайн крем,той е обезболяващ) задължително приятеля ти трябва да отпусне сфинктера с пръсти преди да тръгне да прониква! Когато започне да прониква се напъни все едно ще акаш (заради това е почистването),това отпуска мукула и улеснява проникването..... Успех
Бе хора вие сериозно ли с тоя душ?!Вече втора засичам такава иначе е добре да се подготвиш,защото има голяма вероятност да се изпуснеш или да му го омажеш.А за болката наистина си е до лична нагласа и с лубрикант и без ако я нямаш пак ще те боли.Просто подсъзнателно ще се стискаш, а трябва да си отпусната.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Бахти малките селски разбирачки
Психически проблем