.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    ^^Не си го налагам. Ама няма сила на света, която да ме убеди, че епилиран мъж е равно на гей.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    +++
    И аз съм водил такъв спор с приятелката ми,просто казваш не ! Тя не ти е майка че да става нейното само,ти имаш право да избираш къде ще се бръснеш и къде не..
    Доста зле.
    Точно пък за това би следвало да вземеш предвид мнението на приятелката си и да направиш някакъв компромис.
    Не си бръсни краката, ако това е в огромен разрез с твоите предпочитания, обаче ако ти харесва гърдите гладки, какъв е проблемът?
    Мое мнение си е, разбира се.

Супер фен Аватара на cweeet
    Я се стегнете,бе.

Голям фен Аватара на stambelan
    Цитирай Първоначално написано от cweeet Виж мнението
    Я се стегнете,бе.
    Искаш да гледаш мускули ?
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Цитирай Първоначално написано от cweeet Виж мнението
    Я се стегнете,бе.
    Искаш да гледаш пениси ?

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Не ги махай, създаваш си излишни грижи + тва ще стане по-зле.
    Достатъчно е да си махаш космИте под мишниците, по лицето и долу ;д . Не, че е гейско или нещо подобно, просто няма за к'во. Може да й угодиш на приятелката ти за махането на косми, не щото някой й е пуснал мухата, ами ако наистина й пречат и примерно така я възбуждаш по-малко и т.н.
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Абе все тая, смисъл. Който квото иска да прави,стига да се чувства добре. Лепенето на етикети "гейско,мейско" е безумно тъпо в ситуацията.
    maDamn

Коментари различни....Направи това,което няма да е в разрез с твоите принципи,по този начин хорското мнение няма сила над твоето решение.Бъди себе си,не прави нещо заради "модата".

Приятеля ми също има косми по тялото и това ни най- малко не ми пречи, според мен е ГЕЙСКО да се махат на краката гърдите гърба а какво да говорим за ръцете за бога аз съм момиче и не си ги махам на ръцете, баси и момчетата дет са тея дет си махат и на ръцете......... Ако имаш повечко по тялото нищо не ти пречи една лазерна епилация или нещо то сорта.....

Фен
    Според мене никъде не си ги махаш ама айде

Цитирай Първоначално написано от stambelan Виж мнението
    Искаш да гледаш мускули ?
    да.

ето ти въпреки, че на тази снимка не си личат, но поне космите си личат.http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...72714201_n.jpg
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

мн яко бебззззззззззззззз :P:P:P{}{}{}{}{}

Да си я ползваш със здраве

Фен
    буаххаххаах

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Да не ти пука кой к'во мисли, както се харесваш така стой.
    Schhh! Hear the silence...

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Цитирай Първоначално написано от stambelan Виж мнението
    ето ти въпреки, че на тази снимка не си личат, но поне космите си личат.http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...72714201_n.jpg
    Тва пистолет ли е на врата ? +10 gangsta as fuck yo

Камък бе, за кво ми е тоя пистолет

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Тъкмо забърках отвара,която ще ти махне не само космите,а и епидирмиса на кожата

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Гейовете вие нямате никакво право да обиждате,защото не са по-малко хора от вас,камоли по-глупави,тва гейско-онова гейско,само се вижте какви ги пишете

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Много вода ще започна да поемам, моля те пожали ме.
    Последно редактирано от stambelan : 12-27-2012 на 11:48

Аз не разбирам какво намират момичетата в това приятелят им да е гладък като бебешко дупе НАВСЯКЪДЕ?! Ако искам да го правя с момиче, ще го правя с момиче, но да измъча приятеля си да се оскубе целия, заради моя фетиш...

Добре, сериозно... всеки си има вкусове, желания, разбирания. Не можем и да разбираме всички странности на хората, дори да са от нашия пол. Но има основни неща - когато си с някой, ти си с него, заради него самия, не заради някакъв илюзорен образ (духовно и тяло) на някой, в който да се опитваш да го превърнеш. Често не харесваме нещо у партньорите си, но това не означава, че трябва да ги принуждаваме да правят нещо или да бъдат някой, който не искат те самите.
    Така, че ако желанията ви съвпадат по този въпрос - супер, ако не - тялото си е твое и това е по-важното в случая. Все едно ти да й кажеш, че харесваш момичета с рунтави вежди, че даже една (примерно) и тя да престане да си ги скубе, заради това. Е все пак си е нейното лице...
    Освен това не знаеш какво ще си причиниш, ако се бръснеш.. аз съм момиче и се обескосмявам редовно, но бръснене и ръце и крака, особено като се има предвид, че сигурно си доста по-космат... това ще е жестоко. Ще ти отнема към 5 часа и ефекта ще е за 1 ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си