- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Окосмяване...
^^Не си го налагам. Ама няма сила на света, която да ме убеди, че епилиран мъж е равно на гей.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Доста зле.
Точно пък за това би следвало да вземеш предвид мнението на приятелката си и да направиш някакъв компромис.
Не си бръсни краката, ако това е в огромен разрез с твоите предпочитания, обаче ако ти харесва гърдите гладки, какъв е проблемът?
Мое мнение си е, разбира се.
Не ги махай, създаваш си излишни грижи + тва ще стане по-зле.
Достатъчно е да си махаш космИте под мишниците, по лицето и долу ;д . Не, че е гейско или нещо подобно, просто няма за к'во. Може да й угодиш на приятелката ти за махането на косми, не щото някой й е пуснал мухата, ами ако наистина й пречат и примерно така я възбуждаш по-малко и т.н.
nigga stole my bike
Абе все тая, смисъл. Който квото иска да прави,стига да се чувства добре. Лепенето на етикети "гейско,мейско" е безумно тъпо в ситуацията.
maDamn
Коментари различни....Направи това,което няма да е в разрез с твоите принципи,по този начин хорското мнение няма сила над твоето решение.Бъди себе си,не прави нещо заради "модата".
Приятеля ми също има косми по тялото и това ни най- малко не ми пречи, според мен е ГЕЙСКО да се махат на краката гърдите гърба а какво да говорим за ръцете за бога аз съм момиче и не си ги махам на ръцете, баси и момчетата дет са тея дет си махат и на ръцете......... Ако имаш повечко по тялото нищо не ти пречи една лазерна епилация или нещо то сорта.....
Според мене никъде не си ги махаш ама айде
ето ти въпреки, че на тази снимка не си личат, но поне космите си личат.http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...72714201_n.jpg
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Да си я ползваш със здраве![]()
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
буаххаххаах
Да не ти пука кой к'во мисли, както се харесваш така стой.
Schhh! Hear the silence...
Камък бе, за кво ми е тоя пистолет
Тъкмо забърках отвара,която ще ти махне не само космите,а и епидирмиса на кожата
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Гейовете вие нямате никакво право да обиждате,защото не са по-малко хора от вас,камоли по-глупави,тва гейско-онова гейско,само се вижте какви ги пишете
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Много вода ще започна да поемам, моля те пожали ме.
Последно редактирано от stambelan : 12-27-2012 на 11:48
Аз не разбирам какво намират момичетата в това приятелят им да е гладък като бебешко дупе НАВСЯКЪДЕ?! Ако искам да го правя с момиче, ще го правя с момиче, но да измъча приятеля си да се оскубе целия, заради моя фетиш...
Добре, сериозно... всеки си има вкусове, желания, разбирания. Не можем и да разбираме всички странности на хората, дори да са от нашия пол. Но има основни неща - когато си с някой, ти си с него, заради него самия, не заради някакъв илюзорен образ (духовно и тяло) на някой, в който да се опитваш да го превърнеш. Често не харесваме нещо у партньорите си, но това не означава, че трябва да ги принуждаваме да правят нещо или да бъдат някой, който не искат те самите.
Така, че ако желанията ви съвпадат по този въпрос - супер, ако не - тялото си е твое и това е по-важното в случая. Все едно ти да й кажеш, че харесваш момичета с рунтави вежди, че даже една (примерно) и тя да престане да си ги скубе, заради това. Е все пак си е нейното лице...
Освен това не знаеш какво ще си причиниш, ако се бръснеш.. аз съм момиче и се обескосмявам редовно, но бръснене и ръце и крака, особено като се има предвид, че сигурно си доста по-космат... това ще е жестоко. Ще ти отнема към 5 часа и ефекта ще е за 1 ден.