Здравейте,пиша по една доста дискутирана тема,а именно за окосмяването.Вижте аз съм момче,не чакайте аз съм мъж и имам косми и то доста,не съм като горила,но имам.Окосмяването ми е по ръцете,по гърдите,по краката и това до скоро ама изобщо не ме притесняваше,но(винаги има едно но) всичките ми познати са обезкосмени или по точно всичките ми мъже приятели са обезкосмени.Приятелките им просто ги карат(да знам,че звучи тъпо,но е факт).Моята приятелка нямаше проблем с това до като наскоро нещо и влезна в главата.Почна да ми казва,че това било признак на цивилизованост и чистоплътност.Аз принципно съм добре сложен,потдържан човек,но обезкосмяването ми идва малко в повече, обаче и аз почнах да се замисям...Може би трябва да се обезкосмя...може би това е като с брадата както едно време хората са носили брада,но с времето това е отпаднало.Може би съм се запънал и действително окосмяването вече не е символ на мъжественност а тъкмо обратното на нещо първобитно и отминало.Двуомя се (знам, че е смешно)и в главата ми все по често изниква образа на Петър Велики дърпащ брадите на закостенелите боляри.Какво ако аз просто съм задръстен, нежелаещ да приеме изискванията на времето.Гордеех се със страхотното ми окосмяване,но сега просто не е същото.Вие как мислите, напишете мнението си и се аргументирайте подобаващо и моля...моля не ми се смейте много...